- 12 Kasım 2021
- 3.565
- 4.373
- 83
O kadar ilaçlar, fazla büyüyen yumurtalar falan çok normal bu sancılar.. geçecek inşallahBugün dinlen daha yumurtan çatlamamış ama çatlamak üzere dedi. Herkes ağrı olmuyor diyor ben duramıyorum ağrıdan aynen bende de basınç var gaz şişkinlik tuhaf yani anlamadım
Normalse dayanırım tabii inşallah geçer sizde durumlar nasılO kadar ilaçlar, fazla büyüyen yumurtalar falan çok normal bu sancılar.. geçecek inşallah
Ben uzanıyorum daha iyiyim, kalkınca basınç ve ağrı hissediyorum hala..Normalse dayanırım tabii inşallah geçer sizde durumlar nasıl
Ben yürüyorum evin içinde doktoruma mesaj attım yumurtalar çatlamış olabilir dedi bakalımBen uzanıyorum daha iyiyim, kalkınca basınç ve ağrı hissediyorum hala..
Soda iyi gelebilir belki deniyorum şimdiBen uzanıyorum daha iyiyim, kalkınca basınç ve ağrı hissediyorum hala..
Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapıldı??Ben yürüyorum evin içinde doktoruma mesaj attım yumurtalar çatlamış olabilir dedi bakalım
Salı günü akşam 11 bugün sabah 11 gibi yaptırdım yani 36 saat civarı sizin ?Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama yapıldı??
Ben salı 7 de yaptım iğneyi, 10 da aşılama oldu. Benim doktor 39-40 saat sonra yapıyorum ben dedi. 8.30 gibi benim baya sancı girdi karnıma sanırım o zaman çatladı. Bir de bize bu aksam da mutlaka değerlendirin dedi bize ama hiç halim yokSalı günü akşam 11 bugün sabah 11 gibi yaptırdım yani 36 saat civarı sizin ?
Çatladı o zaman hayırlısıyla olur inşallah Bize de aynı şeyi söyledi bugün değerlendir o zaman sonuçta geç değil hala nolur nolmaz garanti olsunBen salı 7 de yaptım iğneyi, 10 da aşılama oldu. Benim doktor 39-40 saat sonra yapıyorum ben dedi. 8.30 gibi benim baya sancı girdi karnıma sanırım o zaman çatladı. Bir de bize bu aksam da mutlaka değerlendirin dedi bize ama hiç halim yok
Evet çift dikiş yaptık biz deÇatladı o zaman hayırlısıyla olur inşallah Bize de aynı şeyi söyledi bugün değerlendir o zaman sonuçta geç değil hala nolur nolmaz garanti olsun
canım dün yani 14. günde test yaptım ve pozitifffValla sen bilirsin şimdi etkilemek istemem ben çatlardım bi belirti var mı sende
canım dün yani 14. günde test yaptım ve pozitifffbugunde gidp kan vericem
Çok sevindim canım senin adına cok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağına alırsın benim daha 3. Günüm gerginimmmm belirtilerim nelerdi canım
canım benim aşırı şişkinim yprgubluk göğüs hassasiyeti sık idarara çıkmaÇok sevindim canım senin adına cok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağına alırsın benim daha 3. Günüm gerginimmmm belirtilerim nelerdi canım
Şuan tek belirti sık idrara çıkma sol arka bel ağrısı onun dışında şişkinlik mevcutcanım benim aşırı şişkinim yprgubluk göğüs hassasiyeti sık idarara çıkma
Çok çok sevindim gözün Aydıncanım dün yani 14. günde test yaptım ve pozitifffbugunde gidp kan vericem
Keşke biz de doğal yoldan kalabilsek ama bizim zor artık kaç aylık hamilesinizBen bir kez yaptırdım ama sonra doğal yoldan hamile kaldım
SevindimEvet çift dikiş yaptık biz de
Yooo çağırmadı.. haberlşiriz dedik sadeceSevindimKontrole çağırdı mı seni bana pazartesi gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?