8. Günüm henüz inşallah tutarTuttumu peki
Bende 6 yumurta vardı 1 yumurta ilerde tutan var pozitif düşün öyle olsun insallahBende iki yumurta var ama olur mu bilmem sende kaç tane vardı
Benim iki tanesi 22 kalan 4 tanesi 17-18 civariYaa aynı zamanda yaptırıyoruz sayılır kontrole çağırıyor mu tekrar peki hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bişey daha sorucam yumurta kaç mm di ?
Benden istenmedi canım ama ben 20ngun önce covid olmuştum belki ondandır.arkadaşlar merhaba, aşılama uygulanacağı gün için covid pcr testi istendi mi acaba sizden?
hımm olabilir, teşekkür ederim canım.Benden istenmedi canım ama ben 20ngun önce covid olmuştum belki ondandır.
benim 12. günüm sonucu bekliyorum bakalım
Benden istendi hatta çıktısını bile istedilerBenden istenmedi canım ama ben 20ngun önce covid olmuştum belki ondandır.
Maşallah amin inşallah güzel olucak herşey inanıyorumBende 6 yumurta vardı 1 yumurta ilerde tutan var pozitif düşün öyle olsun insallah
Hastaneye göre değişiyor olabilirBenden istendi hatta çıktısını bile istediler
İmkanın varsa kan tahlili yaptırabilirsin doktor demedi mi bişeygöğüs hassasiyeti aşırı gaz sancısı karnım şiş halsizlik sık idrara çıkma
İnşallah tez zamanda isteyen herkes kavuşur evlatlarinaMaşallah amin inşallah güzel olucak herşey inanıyorum
Benden de istemediler geçmiş olsun ondan olabilirBenden istenmedi canım ama ben 20ngun önce covid olmuştum belki ondandır.
adet gününde test yap dediİmkanın varsa kan tahlili yaptırabilirsin doktor demedi mi bişey
Amin inşallah hayırlısıyla kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah tez zamanda isteyen herkes kavuşur evlatlarina
Gelmedi mi adet günün kaç günün varadet gününde test yap dedi
İnşallah vardır hayırlısıylaAşılamanın 12.günü ise çatlatma iğnesinin 14.günüdür iğne etkiside geçmiştir. Varsa çıkar testte. İnşallah vardır gebelik
Benden de hsg için istenmişti, o nedenle merak ettim.Benden istendi hatta çıktısını bile istediler
Canım yaptırdın mı aşılamayı ben yaptırdım çok ağrım var karnım deli gibi şişti sen ne durumdasın merak ettimMerhaba, benim de perşembe sabahı ilk defa aşılamam olacak, sıfır tecrübe yaniUmarım ikizlerine kavuşursun.. kaç tane yumurtan gelişti?
Ben de yaptırdım, ama benim ağrım aşılama öncesi başladı.. doktor 3 yumurta birden çatladığı için okur dedi, valla dik duramıyorum bir basınç var alt taraftaCanım yaptırdın mı aşılamayı ben yaptırdım çok ağrım var karnım deli gibi şişti sen ne durumdasın merak ettim
Bugün dinlen daha yumurtan çatlamamış ama çatlamak üzere dedi. Herkes ağrı olmuyor diyor ben duramıyorum ağrıdan aynen bende de basınç var gaz şişkinlik tuhaf yani anlamadımBen de yaptırdım, ama benim ağrım aşılama öncesi başladı.. doktor 3 yumurta birden çatladığı için okur dedi, valla dik duramıyorum bir basınç var alt tarafta( soktorun sana bişey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?