• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk defa aşılama yaptırıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün 3.günüm aşılama olalı ilk 2 gün çok ağrım vardı 3 yumurtam varsı ama sadece bi tanesi 20 mm idi 16 17 20 mm idi o gün Çatlatma oldum 36 saat snra aşılamam yapıldı

Şuan tek belirti sık idrara çıkma sol arka bel ağrısı onun dışında şişkinlik mevcut 🤪 kendimi daha fazla umutlandırmayayım inş inş rabbim isteyen herkese nasip etsin 14. Günde test yaptım değilmi canım
evet 14. gün yaptım silik çıktı 15. günü yani adete 1 gün kala yaptım kan tahlili 148 çıktı 🥰

evet 14. gün yaptım silik çıktı 15. günü yani adete 1 gün kala yaptım kan tahlili 148 çıktı 🥰
Aaa çok sevindim tebrik ederim 🥳 ilk aşılamanızmıydı? Sizde yada eşinizde herhangi bi rahatsızlık varmıydı azcık anlatsanız da bize umut olsanız me güzel olurdu 😊😇

Aaa çok sevindim tebrik ederim 🥳 ilk aşılamanızmıydı? Sizde yada eşinizde herhangi bi rahatsızlık varmıydı azcık anlatsanız da bize umut olsanız me güzel olurdu 😊😇
Canım ben polikistover hastasıyım eşimde problem yok ve 1 sene önce hamile kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum ama o doğal yolla oldu 1 sene hamile kalamadım doktora gitdim ve direk aşılama dedi ve çok şükür tuttu evet ilk aşılamamdı adetime 1 gün var kanda 148 çıktı ve aşırı bel ağrım var korkuyorumda Rabbim dileyen herekse nasip eder inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız 😘🥰

Canım ben polikistover hastasıyım eşimde problem yok ve 1 sene önce hamile kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum ama o doğal yolla oldu 1 sene hamile kalamadım doktora gitdim ve direk aşılama dedi ve çok şükür tuttu evet ilk aşılamamdı adetime 1 gün var kanda 148 çıktı ve aşırı bel ağrım var korkuyorumda Rabbim dileyen herekse nasip eder inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız 😘🥰
Aminn canım benim 🤲

Çok şükür çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🐣 çok teşekkür ederim cevap için 😍

Kızlar aşılama işlemi anı nasıl oluyo bu ay benimde olucak inşallah merak ediyorum beni ne bekliyorr

Bende aşılama yaptıracağım ilk defa hem korkuyorum hem merak ediyorum. Süreç nasıl ilerliyor. Hsg çekimi zorunlu mu ? Çekiliyorsa ne zaman çekiliyor. Reglden önce mi sonra mı ? Tekrar yumurta büyütüp çatlatma şeklinde mi süreç ilerliyor. ?

Hanımlar merhaba ilk defa aşılama yaptırıcam perşembe günü daha önce yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilir mi biraz tedirginim açıkçası. Bi de ikiz olan var mı ben çok istiyorum :)
merhaba tedirgin olacak hoc birsey yok. aşılamadan 1 gün önce çatlama ignesini vuruyorlar. ertesi gün erken hastaneye gitmen gerekiyor eşinden sperm örneği alıyorlar. ve onu hazırlıyorlar öğlenden sonra da aşılama yapılıyor. ağrısız bir işlem katater yardım i ile rahminden içeri konuluyor spermler. 10dakikda dinlenmeni istiyorlar. inşallah tutar.

merhaba tedirgin olacak hoc birsey yok. aşılamadan 1 gün önce çatlama ignesini vuruyorlar. ertesi gün erken hastaneye gitmen gerekiyor eşinden sperm örneği alıyorlar. ve onu hazırlıyorlar öğlenden sonra da aşılama yapılıyor. ağrısız bir işlem katater yardım i ile rahminden içeri konuluyor spermler. 10dakikda dinlenmeni istiyorlar. inşallah tutar.
Evet yaptırdım perşembe günü yaşadım benim rahmim aşağıdaymış canım çok yandı 😕

Back