Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk defa aşılama yaptırıyorum
- Konu Sahibi bngddlr
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet 14. gün yaptım silik çıktı 15. günü yani adete 1 gün kala yaptım kan tahlili 148 çıktıŞuan tek belirti sık idrara çıkma sol arka bel ağrısı onun dışında şişkinlik mevcut kendimi daha fazla umutlandırmayayım inş inş rabbim isteyen herkese nasip etsin 14. Günde test yaptım değilmi canım
- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.351
- 108
Aaa çok sevindim tebrik ederim ilk aşılamanızmıydı? Sizde yada eşinizde herhangi bi rahatsızlık varmıydı azcık anlatsanız da bize umut olsanız me güzel olurduevet 14. gün yaptım silik çıktı 15. günü yani adete 1 gün kala yaptım kan tahlili 148 çıktı
Canım ben polikistover hastasıyım eşimde problem yok ve 1 sene önce hamile kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum ama o doğal yolla oldu 1 sene hamile kalamadım doktora gitdim ve direk aşılama dedi ve çok şükür tuttu evet ilk aşılamamdı adetime 1 gün var kanda 148 çıktı ve aşırı bel ağrım var korkuyorumda Rabbim dileyen herekse nasip eder inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızAaa çok sevindim tebrik ederim ilk aşılamanızmıydı? Sizde yada eşinizde herhangi bi rahatsızlık varmıydı azcık anlatsanız da bize umut olsanız me güzel olurdu
Beni niye çağırdı ki acaba neyse bakalım gidince görücez şişkinliğin devam ediyor mu halaYooo çağırmadı.. haberlşiriz dedik sadece
- 12 Kasım 2021
- 3.565
- 4.373
- 83
Çok az var biraz gaz gibi ama dünki ağrılar tamamen geçti yaa..Beni niye çağırdı ki acaba neyse bakalım gidince görücez şişkinliğin devam ediyor mu hala
- 2 Mayıs 2020
- 91
- 55
- 38
- 30
Aminn canım benimCanım ben polikistover hastasıyım eşimde problem yok ve 1 sene önce hamile kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum ama o doğal yolla oldu 1 sene hamile kalamadım doktora gitdim ve direk aşılama dedi ve çok şükür tuttu evet ilk aşılamamdı adetime 1 gün var kanda 148 çıktı ve aşırı bel ağrım var korkuyorumda Rabbim dileyen herekse nasip eder inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Benim ilk aşılama ikiz umut olsun:)Hanımlar merhaba ilk defa aşılama yaptırıcam perşembe günü daha önce yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilir mi biraz tedirginim açıkçası. Bi de ikiz olan var mı ben çok istiyorum :)
Aynen benimde öyle azaldı bugün bayağı çok şükürÇok az var biraz gaz gibi ama dünki ağrılar tamamen geçti yaa..
Amin inşallahBenim ilk aşılama ikiz umut olsun:)
- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.351
- 108
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim cevap içinCanım ben polikistover hastasıyım eşimde problem yok ve 1 sene önce hamile kaldım kalbi durduğu için kürtaj oldum ama o doğal yolla oldu 1 sene hamile kalamadım doktora gitdim ve direk aşılama dedi ve çok şükür tuttu evet ilk aşılamamdı adetime 1 gün var kanda 148 çıktı ve aşırı bel ağrım var korkuyorumda Rabbim dileyen herekse nasip eder inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
inş hepimizeÇok şükür çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim cevap için
Canım korkacak bişey yok alttan muayene olur gibi düşün iki dk bile sürmüyor merak etmeKızlar aşılama işlemi anı nasıl oluyo bu ay benimde olucak inşallah merak ediyorum beni ne bekliyorr
Sizin nasıl oldu tuttumu acabaCanım korkacak bişey yok alttan muayene olur gibi düşün iki dk bile sürmüyor merak etme
- 10 Ocak 2022
- 202
- 195
- 33
- 30
merhaba tedirgin olacak hoc birsey yok. aşılamadan 1 gün önce çatlama ignesini vuruyorlar. ertesi gün erken hastaneye gitmen gerekiyor eşinden sperm örneği alıyorlar. ve onu hazırlıyorlar öğlenden sonra da aşılama yapılıyor. ağrısız bir işlem katater yardım i ile rahminden içeri konuluyor spermler. 10dakikda dinlenmeni istiyorlar. inşallah tutar.Hanımlar merhaba ilk defa aşılama yaptırıcam perşembe günü daha önce yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilir mi biraz tedirginim açıkçası. Bi de ikiz olan var mı ben çok istiyorum :)
Bugün 5. Günüm haftaya doktor kan tahlili ver dedi bakalım şimdilik bilmiyorumSizin nasıl oldu tuttumu acaba
Evet yaptırdım perşembe günü yaşadım benim rahmim aşağıdaymış canım çok yandımerhaba tedirgin olacak hoc birsey yok. aşılamadan 1 gün önce çatlama ignesini vuruyorlar. ertesi gün erken hastaneye gitmen gerekiyor eşinden sperm örneği alıyorlar. ve onu hazırlıyorlar öğlenden sonra da aşılama yapılıyor. ağrısız bir işlem katater yardım i ile rahminden içeri konuluyor spermler. 10dakikda dinlenmeni istiyorlar. inşallah tutar.
Merhaba kaçıncı gününüz ne durumdasınız merak ettim8. Günüm henüz inşallah tutar