• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk defa aşılama yaptırıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, benim de perşembe sabahı ilk defa aşılamam olacak, sıfır tecrübe yani ☺️ Umarım ikizlerine kavuşursun.. kaç tane yumurtan gelişti?
Canım yaptırdın mı aşılamayı ben yaptırdım çok ağrım var karnım deli gibi şişti sen ne durumdasın merak ettim

Canım yaptırdın mı aşılamayı ben yaptırdım çok ağrım var karnım deli gibi şişti sen ne durumdasın merak ettim
Ben de yaptırdım, ama benim ağrım aşılama öncesi başladı.. doktor 3 yumurta birden çatladığı için okur dedi, valla dik duramıyorum bir basınç var alt tarafta :(( soktorun sana bişey dedi mi?

Ben de yaptırdım, ama benim ağrım aşılama öncesi başladı.. doktor 3 yumurta birden çatladığı için okur dedi, valla dik duramıyorum bir basınç var alt tarafta :KK43:( soktorun sana bişey dedi mi?
Bugün dinlen daha yumurtan çatlamamış ama çatlamak üzere dedi. Herkes ağrı olmuyor diyor ben duramıyorum ağrıdan aynen bende de basınç var gaz şişkinlik tuhaf yani anlamadım

Back