Benim 17 mm di ona rağmen büyüdü çatlatma iğnesinden sonra hiç belli olmuyor sizin kaçıncı günBenimde bugün 3.günüm aşılama olalı ilk 2 gün çok ağrım vardı 3 yumurtam varsı ama sadece bi tanesi 20 mm idi 16 17 20 mm idi o gün Çatlatma oldum 36 saat snra aşılamam yapıldı
Öncelikle korkacak bişey yok benden tahlil istemişlerdi en başta onun dışında iğne veriyor hergün aynı saatte yapıyorsunuz düzenli olarak doktora gidip yumurta takibi yapıyorsunuz yumurtalar büyüdükten sonra da çatlatma iğnesi yapıyorsunuz 36 saat civarında da doktor alttan muayene eder gibi eşinizin spremini size enjekte ediyor bu kadarBende aşılama yaptıracağım ilk defa hem korkuyorum hem merak ediyorum. Süreç nasıl ilerliyor. Hsg çekimi zorunlu mu ? Çekiliyorsa ne zaman çekiliyor. Reglden önce mi sonra mı ? Tekrar yumurta büyütüp çatlatma şeklinde mi süreç ilerliyor. ?
Asilama gününü saymazsak 13 bugün 12. Günde erken gebelik yaptım negatif çıktı bugüne kadar belirti yoktu bugün sildikce peçeteye gelen akıntı ile karışık lekelenme oldu hafif ağrım var kan için regl günümü bekliyorumMerhaba kaçıncı gününüz ne durumdasınız merak ettim
Bazen doğru olmayabiliyor adeti beklemekte fayda var hayırlısı olsunAsil
Asilama gününü saymazsak 13 bugün 12. Günde erken gebelik yaptım negatif çıktı bugüne kadar belirti yoktu bugün sildikce peçeteye gelen akıntı ile karışık lekelenme oldu hafif ağrım var kan için regl günümü bekliyorum
İnşallah anlattığınız kadar kolay olurÖncelikle korkacak bişey yok benden tahlil istemişlerdi en başta onun dışında iğne veriyor hergün aynı saatte yapıyorsunuz düzenli olarak doktora gidip yumurta takibi yapıyorsunuz yumurtalar büyüdükten sonra da çatlatma iğnesi yapıyorsunuz 36 saat civarında da doktor alttan muayene eder gibi eşinizin spremini size enjekte ediyor bu kadar
Şuan 6.günüm aşılama gününü saymazsak 5.günümBenim 17 mm di ona rağmen büyüdü çatlatma iğnesinden sonra hiç belli olmuyor sizin kaçıncı gün
Hayırlı olsun inşallah aynı saatlerde vurmak daha faydalı emin olun tahlil olarak hatırlamıyorum en başta yaptılar sonrasında bi daha istemediler bişey de demediler sizdeki problem nedirİnşallah anlattığınız kadar kolay olurilk iğnemi bugün oldum her gün aynı saatte yap demedi ama sizin dediğiniz gibi aynı saatte yapacağım. Tahlil olarak ne istediler. Benden bu sefer istemedi herhangi bir şey ama ilk gittiğimde 2 ay önce yani bi tahlil yaptırmıştı.
Benimde farklı bişeyler hissediyor musunuzŞuan 6.günüm aşılama gününü saymazsak 5.günüm
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah aynı saatlerde vurmak daha faydalı emin olun tahlil olarak hatırlamıyorum en başta yaptılar sonrasında bi daha istemediler bişey de demediler sizdeki problem nedir
İğne oldugumdan beri kasık batması oluyor sadeceBenimde farklı bişeyler hissediyor musunuz
Bende de pcos var ben Cerrahpaşa da yaptırdım prof rapor çıkardı sağolsun ilaçlara çok az bi ücret ödedim tavsiye ederim kendisini çok ilgili bi doktor. Benimde ilk defa büyüdü spor ve diyetim faydası varmış doktor öyle söyledi hep 14 te kalıyordu çünkü. Zaten pcos yüzünden hayatımız boyunca sağlıklı beslenmek ve hareket halinde olmak zorundayızTeşekkür ederimpcos var bende iki kere yumurta büyütüp çatlattık olmadı. Yumurtalarım büyüyüp çatlıyor sıkıntı yok ama nasip olmadı son bi kere aşılama deniyim dedim eğer tutmazsa bırakıcam biraz artık kendi kendine olursa belki bi gün diye. İlaçların fiyatını duyunca önce bi şok oldum ama son bi umut deniyoruz.
Bende de sürekli ağrı var ama farklı bişey hissetmiyorum inşallah hayırlısıyla olur beklemek çok zorİğne oldugumdan beri kasık batması oluyor sadece
AA çok iyi rapor çıkartması biz gebelik için özel sağlık sigortası yaptırmıştık normal muayeneleri karşılıyor da infertil tanılı hiç bir şeyi karşılamıyor. Kontrollerime özelde gittiğim için doktora mecbur orada başladım ama aklımda bulunsun sizin doktorunuz da. Benim yumurtalarım cevap veriyordu ilaca 20-22-19 mm falandı hep en son doktorum belki başka bi sorun olabilir yumurtanın kabuğu serttir sperm dölleyemiyor olabilir falan dedi. Bende diyete ve spora başladım 2,5 ay oldu baya kilo verdim ama bence %100 gibi bir sonuç vermiyor yani pcos kaybolmuyor maalesef pcos yüzünden insülin direncim vardı diyet ve sporla onu normale döndürdüm sadece 13 kilo verdim.Bende de pcos var ben Cerrahpaşa da yaptırdım prof rapor çıkardı sağolsun ilaçlara çok az bi ücret ödedim tavsiye ederim kendisini çok ilgili bi doktor. Benimde ilk defa büyüdü spor ve diyetim faydası varmış doktor öyle söyledi hep 14 te kalıyordu çünkü. Zaten pcos yüzünden hayatımız boyunca sağlıklı beslenmek ve hareket halinde olmak zorundayız
İnşallah canım ilk aşılama mı senindeBende de sürekli ağrı var ama farklı bişey hissetmiyorum inşallah hayırlısıyla olur beklemek çok zor
Zaten kaybolma gibi bi durum söz konusu değil hayatımız boyunca dikkat etmek zorundayız maalesef. Aklınızda bulunsun ben inanın çok memnunum boşuna zaman harcamışım başka doktorlarda ona yanıyorum ama yapacak bişey yok yumurta sertliğini hiç duymamıştım umarım en kısa sürede düzelirAA çok iyi rapor çıkartması biz gebelik için özel sağlık sigortası yaptırmıştık normal muayeneleri karşılıyor da infertil tanılı hiç bir şeyi karşılamıyor. Kontrollerime özelde gittiğim için doktora mecbur orada başladım ama aklımda bulunsun sizin doktorunuz da. Benim yumurtalarım cevap veriyordu ilaca 20-22-19 mm falandı hep en son doktorum belki başka bi sorun olabilir yumurtanın kabuğu serttir sperm dölleyemiyor olabilir falan dedi. Bende diyete ve spora başladım 2,5 ay oldu baya kilo verdim ama bence %100 gibi bir sonuç vermiyor yani pcos kaybolmuyor maalesef pcos yüzünden insülin direncim vardı diyet ve sporla onu normale döndürdüm sadece 13 kilo verdim.
Evet bugün 6. Günümİnşallah canım ilk aşılama mı seninde
Kaç gün kullanın dedi doktor iğneleri sizeZaten kaybolma gibi bi durum söz konusu değil hayatımız boyunca dikkat etmek zorundayız maalesef. Aklınızda bulunsun ben inanın çok memnunum boşuna zaman harcamışım başka doktorlarda ona yanıyorum ama yapacak bişey yok yumurta sertliğini hiç duymamıştım umarım en kısa sürede düzelir
Bende 23. De yaptırdım benmde ilkEvet bugün 6. Günüm
8 gün falan kullandım ben ama iki günde bir yumurta takibi için gittim yumurtanın büyümesine göre doktor karar veriyorKaç gün kullanın dedi doktor iğneleri size
İnşallah olur hayırlısıylaBende 23. De yaptırdım benmde ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?