- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi lilaortanca
-
Bugun 13. Gunum .kan verdim ama sanirim adete donuyorbugün kaçıncı gündü tam bat mıydı? bize de haber ver gelmemiştir devamı inşallah.hastaneye gidegbldinmi
Naptın canımKanamam var dedim aslinda ben ona o ordsn yola cikarak tutmadi demis olanilir . Ama kanamam yok su an gelmiyor. Insallah da grlmez
Kan verdim 1.5 saat sonra dediNaptın canım
hadi hayırlısı kndi doktoruna mı gittin kanamaya döndü mü pekiKan verdim 1.5 saat sonra dedi
Kendi doktorum uzak bana baska semtte . Acilde kan verdim hala yok bisey hafiften geliyor sankihadi hayırlısı kndi doktoruna mı gittin kanamaya döndü mü peki
inşallah onun devamı gelmez hadi bakalım sonuç çıkınca msj at canımKendi doktorum uzak bana baska semtte . Acilde kan verdim hala yok bisey hafiften geliyor sanki
Insallah ciksin bakaliminşallah onun devamı gelmez hadi bakalım sonuç çıkınca msj at canım
çıkmadı mı dahaInsallah ciksin bakalim
Cikti bekledigim gibi 1.16çıkmadı mı daha
Haber bekliyordum. Tüh ya en kıss zamanda olsun inşallahCikti bekledigim gibi 1.16bu ayda gitti kaldik
hayırlısı buymuş demekki canım ama pes etme ikinciyi dene çok üzmemeye çalış kendini canm napalım nasipCikti bekledigim gibi 1.16bu ayda gitti kaldik
Hayirlisi diyip geçiyorum arrik napak kiz vallahahayırlısı buymuş demekki canım ama pes etme ikinciyi dene çok üzmemeye çalış kendini canm napalım nasip
Insallah ya olur elbette bir gun . O gun bugun degilmis demekHaber bekliyordum. Tüh ya en kıss zamanda olsun inşallah
Aynen oyle ypcak bise yok tatlmHayirlisi diyip geçiyorum arrik napak kiz vallaha
Bu ay hicbirsey takmiycam kafamaAynen oyle ypcak bise yok tatlm
Bu ay hicbirsey takmiycam kafamaobur ay muhtemelen yine asilama yaptiririz .
Arkandayimsevindim boyle gulmene canm aynen oyle takma hicbise demek ki daha bebişin gunu gelmemis rabbim ol dedikten sonra her turlu olur icin rahat olsun bak bende ayni durumları yasiyorum bi kac gun sonra da benim olumsuz olursa biraz ben zor atlatabilirim bana destek olun o zamn olur mu
Ayy canim benim ya harikasinArkandayimuzuluyoruz ister istemez avazin ciktigi kadar agla ama sonra şöyle düşün AGLASAM ISYAN ETMIS OLUYORUM .AGLAYINCA CUNKU NEDEEENNNN BEEEENNNN DIYE HAYKIRASIMIZ GELIYOR. SONUCTA AGLASAK DA HERSEY YOLUNA GIRICEK MI ? HAYIR. KENDIMIZI YIRTSAKDA GELMIYORSA GELMEZ . HOPLASAN DA ZOPLASAN DA SENIN NASIBINSE SENINLE KALIR
Vallaha bugun hic te o kadar yikilmadimAyy canim benim ya harikasin bakalim az kaliyo benimkine de yarin 9 olacak sanki
Ayy canim benim ya harikasinne de guzel anlattin hadi bakalim yarin 9. Gunumuz oluyo bakalim bende mutsuz sonla karsilasinca oturup birlikte aglayalim sonra da oynariz artik
Neden kiz ilk degil miydi ben biraz yikilabilirimVallaha bugun hic te o kadar yikilmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?