- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi lilaortanca
-
Agliycam simdi vallaha okurken gozlerim doldu nedense 1.5 yildir boyle bisey duymamistimaynen öyle canım bi aksilik olmadığı sürece yerleşme kanın gelmiş o leke yani çocuğun yer açmaya başlamış sende
seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim allah hekese nasip etsin inşallah. ama anlattığın tüm belirtiler bebişe yönlendiriyor inşallah sımsıkı tutunur da gözünden sevinç gözyaşları akar inşallahAgliycam simdi vallaha okurken gozlerim doldu nedense 1.5 yildir boyle bisey duymamistim
Insallah insalllah insalllahh insallah yaseni çok iyi anlayabiliyorum canım benim allah hekese nasip etsin inşallah. ama anlattığın tüm belirtiler bebişe yönlendiriyor inşallah sımsıkı tutunur da gözünden sevinç gözyaşları akar inşallah
amin canım amin ilk miydi aşılamanInsallah insalllah insalllahh insallah yaayyy yarabbiiimmm sen büyüksün sen icimizdekileri bizden iyi biliyorsun rabbiimm
Ilk asilamamdi .once vsrikosel sorunu vardi esimde ameliyat oldu cok sukur gecti . Sonra bende gecen ay amh istediler. Onun sonucu da 0.91 cikmisti .amin canım amin ilk miydi aşılaman
hımm anladım canım hadi hayırlısı.benimde ilk aşılamam bakalım sonucum ne çıkarsa artıkIlk asilamamdi .once vsrikosel sorunu vardi esimde ameliyat oldu cok sukur gecti . Sonra bende gecen ay amh istediler. Onun sonucu da 0.91 cikmisti .
Benim kanamamin devami geliyorhımm anladım canım hadi hayırlısı.benimde ilk aşılamam bakalım sonucum ne çıkarsa artık
normal kanama mı şeklinde canmBenim kanamamin devami geliyor
Kanamiuor ama varnormal kanama mı şeklinde canm
korkacak bişe olduğunu sanmıyorum kanamaya dönmediyse eğer istersen bi doktora git kan ver bak değerde artış mı yoksa azalmamı varKanamiuor ama var
Tutmamis asilamam doktorla konustim simdikorkacak bişe olduğunu sanmıyorum kanamaya dönmediyse eğer istersen bi doktora git kan ver bak değerde artış mı yoksa azalmamı var
Kanamaya donuyor sanirim cunku var devsmikorkacak bişe olduğunu sanmıyorum kanamaya dönmediyse eğer istersen bi doktora git kan ver bak değerde artış mı yoksa azalmamı var
çok üzüldüm canım ya ama hayırlısı buymuş demek ki ne yapalım elimizden bişe de gelmiyor ki ama doktor görmeden nasıl tutmamış diyo ki oda garibime gittiKanamaya donuyor sanirim cunku var devsmi
Bilmiyorumçok üzüldüm canım ya ama hayırlısı buymuş demek ki ne yapalım elimizden bişe de gelmiyor ki ama doktor görmeden nasıl tutmamış diyo ki oda garibime gitti
ya bence sen doktora git en azından aklında soru işareti kalkarBilmiyorumama baktim simdi kan hala kahverengi
ya bence sen doktora git en azından aklında soru işareti kalkar
doktor muayene yapmadan kana bakmadn leke geldi diyince tutmamış demesi çok basit cevap gibi geldi sonuçta yerleşme kanaması olabiliyor bunu doktorlarda biliyorBilmiyorumama baktim simdi kan hala kahverengi
Kanamam var dedim aslinda ben ona o ordsn yola cikarak tutmadi demis olanilir . Ama kanamam yok su an gelmiyor. Insallah da grlmezdoktor muayene yapmadan kana bakmadn leke geldi diyince tutmamış demesi çok basit cevap gibi geldi sonuçta yerleşme kanaması olabiliyor bunu doktorlarda biliyor
aynen canım bence de git bi baktır gelince de mutlaka yaz bana merakta bırakma ama inşallah tutunmuşturGidicem simdi insallah esimi bekliyorum
bugün kaçıncı gündü tam bat mıydı? bize de haber ver gelmemiştir devamı inşallah.hastaneye gidegbldinmiKanamam var dedim aslinda ben ona o ordsn yola cikarak tutmadi demis olanilir . Ama kanamam yok su an gelmiyor. Insallah da grlmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?