- 15 Ağustos 2016
- 100
- 30
- 48
- Konu Sahibi lilaortanca
-
Tedavin hayırla sonuçlansin inşallah canım ovitrelle neden bir daha vuracakmissinKızlar yok mu deneyimlerini paylaşmak isteyen ben dün oldum aşılamayı Allahım nasip eder inşallah tek dileğim çok ağrılı oldu Benim dün yattım tüm gün kanamam da oldu hafif rahim ağzı dar olduğu için zor olmuş antibiyotik artı vajinal fitil verdi bir de bir hafta sonra tekrar otrivelle iğne vuracağım
Sağol canım onu ben de sordum da gebelik varsa desteklemek amacıylaymış beta hcg yi. O yüzden ben mecbur regl günümü bekleyeceğim kanda baktıracağım yoksa kesin pozitif alırımTedavin hayırla sonuçlansin inşallah canım ovitrelle neden bir daha vuracakmissin
İnşallah pozitif görürsün canım sebepsiz mi sizin ne kadar süre olmadıSağol canım onu ben de sordum da gebelik varsa desteklemek amacıylaymış beta hcg yi. O yüzden ben mecbur regl günümü bekleyeceğim kanda baktıracağım yoksa kesin pozitif alırım
Evet canım sebepsiz neredeyse iki yıl olacak hsg den sonra da dört ay bekledik artık aşılamaya geçtik. Sebepsiz olması daha el kol bağlayan bir durum.İnşallah pozitif görürsün canım sebepsiz mi sizin ne kadar süre olmadı
Evet öyle canım ama kötü düşünme sebepsiz aşılaması tutan çok duydum ayrıca mesajında rahim ağzı dar demiştin belki de o yüzden olmuyordur spermlerin geçişi pek olmuyordur ve asilamayla da bu sorun ortadan kalkmış olur inşallahEvet canım sebepsiz neredeyse iki yıl olacak hsg den sonra da dört ay bekledik artık aşılamaya geçtik. Sebepsiz olması daha el kol bağlayan bir durum.
Canım pH’ı da düzenli adet olmuyorsundye biliyorum arkadaşım pkokuydu hayıt otu hapı ve kilo vererek kendiliğinden hamile kaldı aslında hiçbirşeyi kafada büyütmemek lazım olacağı varsa oluyor ben hep bunu gördüm benimçok stresli ve kadaya takan bir yapım var belki de o da etkiyor bir de deşiğin gibi rahim ağzındanda olabilir bak. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız zor bir süreç çünkü anan paylaşmak iyi geliyorEvet öyle canım ama kötü düşünme sebepsiz aşılaması tutan çok duydum ayrıca mesajında rahim ağzı dar demiştin belki de o yüzden olmuyordur spermlerin geçişi pek olmuyordur ve asilamayla da bu sorun ortadan kalkmış olur inşallahBenim de iki senedir olmuyor hem erkek faktörü hem kadın yani her doktor benim için birşey söylüyor bir tanesi endometriozis başlangıcı var pko görünümü var dedi öbürü pkodan bahsetmedi kist diyor bı kere acaba çikolata kisti mi dedi oysa çok düzenlidir reglim yumurtlamam kafamı çok karıştırdılar öylece kistimin geçmesini bekliyorum aşılama yapmak için hakkımızda hayırlısı inşallah sonucu yazarsın ♥
İnşallah canım kilom yok 50 kiloyum herşey normal ilerliyor adetim şaşmaz yumurtlama da oluyor pko görünümü demişti fazla yumurtan büyüyor demişti anlamadım ki ben de şimdi eşimin değerleri düzelmiş bende iki tane kist var küçük onlar geçince aşılama olcam hayırlısı yani tam olarak sebebiniz hangisi bilmiyorum doktor çok değiştim şimdi güven veren bı doktora gidiyorum bakalım sonu güzel olsun da katlanacaz her şeyeGüzel haberlerle buraya da umut olur paylaşırım inşallah sizinle de
Canım test yaptınız mı? Sonucu bizimle paylaşır mısınGüzel haberlerle buraya da umut olur paylaşırım inşallah sizinle de
Canım benim negatif olduCanım test yaptınız mı? Sonucu bizimle paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?