Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yapmalı mıyım? Aşılama olanlar bakabilir misiniz?
Merhaba ben aşılama yaptıracağım bende hiç bir problem yok eşiminde sperm 140 milyon ancak ileri hızlı hafif düşükmüş doktor doğal yolla gebelik olur ama isterseniz aşılama deneyelim dedi ne yapacağımı bilemedim bu arada 1,5 senedir korunmuyoruz
Merhaba ben aşılama yaptıracağım bende hiç bir problem yok eşiminde sperm 140 milyon ancak ileri hızlı hafif düşükmüş doktor doğal yolla gebelik olur ama isterseniz aşılama deneyelim dedi ne yapacağımı bilemedim bu arada 1,5 senedir korunmuyoruz
Bizde keçi boynuzu özü ve evicap kullandık % 1 arttı sadece hız varikosel var denildi sayı iyi olduğu için ameliyat etmiyor doktor aşılama olmazsa ameliyat dedi bilmiyorum kafam karıştı