Gebeliğe Hazırlık Menogon iğne hk. yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çapı en büyük olana bakıyorlar ultrason ile baktıklarında 3-5 tane daha vardı ama çapı ölçtüklerinde küçüktü o yüzden en büyük olanı baz alıyorlar bence 😉
Hımm olabilir canım, hayırlı haberlerini alırız inşallah, 3 kişiyiz şuan menogon kullanan hepimiz yazalım gelişmelerimizi🤗

Kızlar bugün iğne vurulduğum yer morardı sizde de oldu mu ya tedirgin oldum😞

Kızlar bugün iğne vurulduğum yer morardı sizde de oldu mu ya tedirgin oldum😞
Morarma olmadı ama iki kutu bir yumurtayı büyüttü 18 mm yarn çatlama iğnesi yaptracam 15 lik bir tane varda boşa mi gidecek o hiç bilmiyorum siz ne durumdasnz

Morarma olmadı ama iki kutu bir yumurtayı büyüttü 18 mm yarn çatlama iğnesi yaptracam 15 lik bir tane varda boşa mi gidecek o hiç bilmiyorum siz ne durumdasnz
Ben bugün çatlatmamı vuruldum hayırlısı artık heyecanlıyım🙆🏻 7 iğne vuruldum ben 3 yum oldu biriçatlamaj üzere bugün ilişki yaşayın dedi diğerleri de iğneyle çatlar 36 saate dedi

Ben bugün çatlatmamı vuruldum hayırlısı artık heyecanlıyım🙆🏻 7 iğne vuruldum ben 3 yum oldu biriçatlamaj üzere bugün ilişki yaşayın dedi diğerleri de iğneyle çatlar 36 saate dedi
Benimde biri 19mm olmuştu diğeri 15 bugün iğne yaptırdım 15i çatlatır mı bilmiyorum da inşallah oda boşa gitmez

Aynı zamanda alırız inşallah güzel haberleri

Aynı zamanda alırız inşallah güzel haberleri
Ay inşallah, beraber bekleyelim hayırlısıyla güzel haberler alalım ya benim de eşim göreve gitcek izin alamadı yarın bide ertesi günü değerlendirebilcez ya yeterli olurmu bilmiyorum

İnşallah olur en önemlisi yarın zaten yarın ve sonraki gün ikimiz içinde çok önemli dua edip duruyorum. Ağrı falan belirti var mı sizde

4 Temmuz’da aşılama oldu kızlar. Çok sancım vardı rahim ağzı dar dedi doktor açmak için çok uğraştı sonra aşılamayı yapabildi. Bugün 4. Günüm sırtüstü yatıyorum biraz yürüyüş yapıyorum yine dinleniyorum hayırlı haberlerle bekliyoruz 🎈😇🤲🏼

İnşallah olur en önemlisi yarın zaten yarın ve sonraki gün ikimiz içinde çok önemli dua edip duruyorum. Ağrı falan belirti var mı sizde

Sağ kasığım ağrıyor hâlâ geçmedi ama kasık ağrısı olabiliyormuş 2. Gün hafif kahverengi leke geldi ama çok hafifti. Şimdilik böyle

Kahverengi leke inşallah yerleşme belirtisidir benm göze çarpan bir belirtm olmadı çatlatma iğnesinin 4. Günü bakalım hayırlısı

Bende sizinle aynı yollardan geçtim uzun bir süre ilaç tedavisi sonrası klomen derken son nokta menegondu.pko olduğum için ssnırım diğerlerinden pek sonuç alamadık.2 buçuk kutu menegon kullandım önceleri 1 toz 1 su sonra 2şer doz şeklinde ve bir sürü yumurta oluşup büyüdü ancak son muanede dr hepsi sönmüş sadece 1 adet kalmış sende yumurta tembelliği var sonraki ay aşılama yapıcaz dedi o an neler hissettim anlatamam doktordan çıkıp kendimi sokağa attığımda sinirlerim boşaldı koca kadın ağlaya ağlaya yürüdükçe yürüdüm ... dolayısı ile umutsuz bir ay olduğu için ilişki takvimine falan uymadım ve kafaya koydum sonraki ay aşılama bile değil direkt tüp bebeğe başlıycaktım çünkü aşılamada tutmazsa daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyordum.neyse çatlatma iğnesinden sonra başladım gün saymaya ve gelen giden yok doktoru aradım illa gününde gelmez gecikebilir dedi bunu duyar duymaz kafamdaki acabalar bile gitti.akşam oturup tv izlerken birden estiler test yapmaya karar verdim amannn zaten negatife alıştım belli yine negatif ama yapayım gitsin dedim. Kendimi o kadar hazırlamışımki olumsuza testi kenara koyup aynada suratımı inceliyordum.sonra bir baktım ikinci çizgi robot gibi eşimin yanına yürüyüp konuşamadan testi gösterdim.ikimizde şaşkınlıktan sevinip tepki veremedik bile.şuan 7 aylık olduk bile. Demem o ki benim hikayemi okuyup umutsuzluğa kapılmayın en umutsuz gibi görünen anda bile bir umut var yeterki rabbim istesin.Son olarak forumlarda kafanıza takmadığınızda oluyor klişesini her okuduğumda küplere binen ben artık bunun doğru olabileceğine inanıyorum . Hepiniz için hayırlısı olsun en kısa zamanda en güzel haberlerle sevinin inşallah....

Beraber kullanmaya başlamışız inşallah beraber güzel bir sonuç alırız. Ben iki ay inofolic kullandm. Dünde glifor a başladım
Mrb bende 4 gündür kullanıyorum iğneleri glifor ve letrol da kullanıyorum salı günü kontrol var hayırlısı inşallah 🙏

X