- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi lilaortanca
-
12.gun canım ya kusura bakma yanlış yazılmış yarın 14.gunInsallah cikar insallah ya .22. Gunun masallah genelde 14. Gun yapin diyorlar test. Nasil durdun 22 gun vallaha helal olsun. Inaallah ikinciye gerek kalmadan hamiş olursun
Vallaha sasirdim ben de insallah guzel sonuclar alirsinn12.gun yerine 22
12.gun canım ya kusura bakma yanlış yazılmış yarın 14.gun
Artık yarın çıkması lazım az çizgide olsa 15.gun adet olmazsam 16 gün gidecem doktora belki kanda cikarVallaha sasirdim ben de insallah guzel sonuclar alirsinn
Ha evde test yapcan ben kan vercen sandimArtık yarın çıkması lazım az çizgide olsa 15.gun adet olmazsam 16 gün gidecem doktora belki kanda cikar
ah be inşallah. Ama panik atak gibiyim nefesim kesiliyor.kacıncı aşılaman?Insallah ya olmazsin
22 deyince şok oldum bendeAsilama günü sayılmıyor benim ilk aşılamam 22.gun evde test yaptım çıkmadı bakalım yarında yapacam inşallah çıkar
Bazı kişilerin 11.gun çıkmış herkesin bir olmuyor galibaah be inşallah. Ama panik atak gibiyim nefesim kesiliyor.kacıncı aşılaman?
22 deyince şok oldum bendeidrarda cıkmazki doktor bana direk kan ver dedi.
Ha evde test yapcan ben kan vercen sandimArtık yarın çıkması lazım az çizgide olsa 15.gun adet olmazsam 16 gün gidecem doktora belki kanda cikar
Benim birinci asilamam asilamamin 5. Gunu leke gordum aklim ciktiah be inşallah. Ama panik atak gibiyim nefesim kesiliyor.kacıncı aşılaman?
22 deyince şok oldum bendeidrarda cıkmazki doktor bana direk kan ver dedi.
Yerleşmedir inşBenim birinci asilamam asilamamin 5. Gunu leke gordum aklim cikti
Insallah ywrlesmedir ya sadece afedersiniz peceteye geldi daha da gelmedi . Dun yaptim .2.27 cikti yukselicegini dusunmuyorum .cumayi beklemek en iyisiYerleşmedir inşSen vercek msn kan yine
başka belirtin var mı? ben adet olcak gibiyimInsallah ywrlesmedir ya sadece afedersiniz peceteye geldi daha da gelmedi . Dun yaptim .2.27 cikti yukselicegini dusunmuyorum .cumayi beklemek en iyisi
Başka belirtilerimde vardi. Kayboldu onlarbaşka belirtin var mı? ben adet olcak gibiyim
Allah yüzümüze baksın inşallahBaşka belirtilerimde vardi. Kayboldu onlar
ayyy hadi hayırlısı canım inşallah çok çok yükselir hemdeMerhaba ben de asilama oldum bugun asilama gununu de sayarsak 12. Gunum bugundun sirf meraktan gittim kan verdim sonuc 2.27 cikti bakalim yukselir yukselmez mi
Yarin bir daha veririm adet olmazsamayyy hadi hayırlısı canım inşallah çok çok yükselir hemdebenimde bugün 8. günüm ayy sürekli kendimde belirti aramaya çalışıyorum zaman geçmiyor sanki ya
Aynen öyle tabi mecbur bekliycez ama seninki bitti sayılır hadi hayırlısı bakalım darısı benim başıma benimde haftaya çarşamba belli olacak o zamn kan ver demişti doktor bakalım sen hiç evde test yaptın mı eğer yaptıysan kaçıncı gün yaptın canmYarin bir daha veririm adet olmazsamyok ya grcmiyor grrcekten ya napcaz bekliycez
Ben evde hic test yapmadim ama asilamamim 11.gunu kan testi yapmistim meraktan o da 2. 27 cikmisti . Yaklasik 1 saat once de kahverengi leke gordum .Aynen öyle tabi mecbur bekliycez ama seninki bitti sayılır hadi hayırlısı bakalım darısı benim başıma benimde haftaya çarşamba belli olacak o zamn kan ver demişti doktor bakalım sen hiç evde test yaptın mı eğer yaptıysan kaçıncı gün yaptın canm
hdi gözün aydın o zamn canım bebğin tutunmuş sanaBen evde hic test yapmadim ama asilamamim 11.gunu kan testi yapmistim meraktan o da 2. 27 cikmisti . Yaklasik 1 saat once de kahverengi leke gordum .
Ciddi misinhdi gözün aydın o zamn canım bebğin tutunmuş sana
aynen öyle canım bi aksilik olmadığı sürece yerleşme kanın gelmiş o leke yani çocuğun yer açmaya başlamış sendeCiddi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?