Aşılama yapılırken sperm yıkanıyor ya hani sizinki kaç milyondu acaba hatırlıyor musunuz12 gününde verdim canim ilk 68.9 falandı bugünde 190 çıktı ikiz olma olasılığı olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama yapılırken sperm yıkanıyor ya hani sizinki kaç milyondu acaba hatırlıyor musunuz12 gününde verdim canim ilk 68.9 falandı bugünde 190 çıktı ikiz olma olasılığı olabilirmi
Vala hatırlamıyorum canimAşılama yapılırken sperm yıkanıyor ya hani sizinki kaç milyondu acaba hatırlıyor musunuz
Maşallah değerin çok iyi canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. Hangi hastanede yaptırdınız acaba?Kizlar bende aşılama oldum 2 gün önce kan verdim 68.9 çıktı bugün tekrar yaptırdım 190 çıktı sizce iyimi
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin Sivas Ali yanık hoca da yaptirdimMaşallah değerin çok iyi canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. Hangi hastanede yaptırdınız acaba?
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağıni doldursun kuzum. Aynı anda başlıyoruz bende yarın gideceğim muayeneyeKızlarr bende bugunden itibaren asilamaya basliyorum dua edinn
Igne ile buyutecekler kuzum benim yumurtayi 5 gun igne kullanacağım. Birde nac tablet verdiRabbim inşallah hayırlısıyla kucağıni doldursun kuzum. Aynı anda başlıyoruz bende yarın gideceğim muayeneye
Ay hadi şifa olsun ya bende inşallah sorunsuz gider gelirim hemen yazacağım detayları inşallahIgne ile buyutecekler kuzum benim yumurtayi 5 gun igne kullanacağım. Birde nac tablet verdi
Canim ne yaptin gittin mi doktora ??Ay hadi şifa olsun ya bende inşallah sorunsuz gider gelirim hemen yazacağım detayları inşallah
Kuzum sabah gıttım yumurtlaıklara alttan baktılar ,sorun yok dedı doktor. klomen verdı bır kutu 5 gün kullancam salı gunu 9.30 da tekrar gıdecegım. neden hap verdı anlamadım. sordum ulturasın sonucuna gore hap yada ıgneye doktor bey karar veruyormusCanim ne yaptin gittin mi doktora ??
Dogrudur kuzum ben klomeni kullanmistim bende ise yaramiyor igneyi bilerek gectik biz Rabbim hayirlisini versin insallah güzel sonuclar aliriz pazartesi benimde kontrolumKuzum sabah gıttım yumurtlaıklara alttan baktılar ,sorun yok dedı doktor. klomen verdı bır kutu 5 gün kullancam salı gunu 9.30 da tekrar gıdecegım. neden hap verdı anlamadım. sordum ulturasın sonucuna gore hap yada ıgneye doktor bey karar veruyormus
inşallaaahhh canım ,aminnn . Rabbim emeklerımızı boşa çıkarmasın. :)Dogrudur kuzum ben klomeni kullanmistim bende ise yaramiyor igneyi bilerek gectik biz Rabbim hayirlisini versin insallah güzel sonuclar aliriz pazartesi benimde kontrolum
kuzum sen klomenle denedın mı asılama ıgneye sonra mı gectınız ? yoksa klomen kullanırken mı ıgneye gectınız ?Dogrudur kuzum ben klomeni kullanmistim bende ise yaramiyor igneyi bilerek gectik biz Rabbim hayirlisini versin insallah güzel sonuclar aliriz pazartesi benimde kontrolum
Klomen +catlatma ignesi evde iliski denedik kuzum biz 2 sefer ilki kiste yapti ikincisinde de gebelik olusmadi klomen kullandigim ay reglim daha bi agrili oluyor. 1 ay ara vermistik kendimiz deneyelim dedik ekimde de regli olunca ilk defa aşılamaya başladımkuzum sen klomenle denedın mı asılama ıgneye sonra mı gectınız ? yoksa klomen kullanırken mı ıgneye gectınız ?
anladım kuzum bende ılk defa denıycem bakalım yaa, ne olacak sonumuz ben dırek asılama ıstıyorum evde ıkı yıldır olmadıKlomen +catlatma ignesi evde iliski denedik kuzum biz 2 sefer ilki kiste yapti ikincisinde de gebelik olusmadi klomen kullandigim ay reglim daha bi agrili oluyor. 1 ay ara vermistik kendimiz deneyelim dedik ekimde de regli olunca ilk defa aşılamaya başladım
Bizimde oyle 2 yila yakin bekliyoruz bakalim o sirada esinde keciboynuzu pekmezi falan kullansin ben bu ay onu besleyeceğimanladım kuzum bende ılk defa denıycem bakalım yaa, ne olacak sonumuz ben dırek asılama ıstıyorum evde ıkı yıldır olmadı
AYNEN KUZUM, BENDE BIR MUZ,KECIBOYNUZU KAYNATIYORUM HERGUN, BİTTER CIKOLATA FINDIK CEVIZ. folık asıt ne kullanıyorsun ya bende bır tane eczaneden alcam btmek uzere doktorun yazdıgıBizimde oyle 2 yila yakin bekliyoruz bakalim o sirada esinde keciboynuzu pekmezi falan kullansin ben bu ay onu besleyeceğim
Canım ben folic -trio kullaniyorumAYNEN KUZUM, BENDE BIR MUZ,KECIBOYNUZU KAYNATIYORUM HERGUN, BİTTER CIKOLATA FINDIK CEVIZ. folık asıt ne kullanıyorsun ya bende bır tane eczaneden alcam btmek uzere doktorun yazdıgı
Tmm kuzum bnde alcamCanım ben folic -trio kullaniyorum