- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi lilaortanca
merhabalar bende aşılama yaptırdım bugün 7. günüm sabırsız bekleyişim var. umarım herkes pozitifi görür biran önce benim gibi sonuç için gün sayan var mı arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de asilama oldum bugun asilama gununu de sayarsak 12. Gunum bugun dun sirf meraktan gittim kan verdim sonuc 2.27 cikti bakalim yukselir yukselmez mimerhabalar bende aşılama yaptırdım bugün 7. günüm sabırsız bekleyişim var. umarım herkes pozitifi görür biran önce benim gibi sonuç için gün sayan var mı arkadaşlar.
Ayni korku bende de var su an 12. Gunum her an islaklik hissediyorum akintim var .Yarın bat.ölcem heyecandan sürekli ağlayasım geliyo.her tuvalete gidişim korku
Dua edelim birbirimize başka bir şey gelmiyor eldenAyni korku bende de var su an 12. Gunum her an islaklik hissediyorum akintim var .
Ben dun kan verdim sirf meraktan sonuc 2.27 ciktiDua edelim birbirimize başka bir şey gelmiyor elden
Aaa bence iyi ya belki artar . Ben 15. Günlerde 0.30 lar görürdüm.nerde verdin kanıBen dun kan verdim sirf meraktan sonuc 2.27 cikti
Artar mi sence arkadaslar artar dedi umut oldular bana cunku erken yapmistim . Normal adet tarihim ayin 14 nde . Istanbulda devlet hastanesinde yaptirdimAaa bence iyi ya belki artar . Ben 15. Günlerde 0.30 lar görürdüm.nerde verdin kanı
Baya var .senin yerinde olsam yarın da verirdimArtar mi sence arkadaslar artar dedi umut oldular bana cunku erken yapmistim . Normal adet tarihim ayin 14 nde . Istanbulda devlet hastanesinde yaptirdim
Cok baski var uzerimde ama cumayi beklemk istiyorum tabi heyecandan yarin gidip yapmazsam iyiBaya var .senin yerinde olsam yarın da verirdim
Ben yarını zor bekliyorum.ama karnım ağrıyor hasta olcam gibi korkuyorumCok baski var uzerimde ama cumayi beklemk istiyorum tabi heyecandan yarin gidip yapmazsam iyi
Insallah olmazsin ya zor surecler . Kacta kan vericeksinBen yarını zor bekliyorum.ama karnım ağrıyor hasta olcam gibi korkuyorum
Daha öncesinde yaptirdin mi peki test yoksa ilk defa mi yaptiricaksin cok heyecanli ya peki bu gunlerini sayarken asilama gununu de sayiyor muyuzKi zlar aşılamanın kaçıncı günündesiniz benim yarın 14.gun sabah test yapmayı düşünüyorum sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mi
Karnım ağrıyor adet olcak gibi ama kasıklarda batma da var.doktor 14. Gn test dedi aşılama gününden sayınca bgn oluyor.Ki zlar aşılamanın kaçıncı günündesiniz benim yarın 14.gun sabah test yapmayı düşünüyorum sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mi
İş çıkışını beklicem.5 e kadar olmazsam yaparım.Insallah olmazsin ya zor surecler . Kacta kan vericeksin
Insallah ya olmazsinİş çıkışını beklicem.5 e kadar olmazsam yaparım.
Asilama günü sayılmıyor benim ilk aşılamam 22.gun evde test yaptım çıkmadı bakalım yarında yapacam inşallah çıkarDaha öncesinde yaptirdin mi peki test yoksa ilk defa mi yaptiricaksin cok heyecanli ya peki bu gunlerini sayarken asilama gununu de sayiyor muyuz
Insallah cikar insallah ya .22. Gunun masallah genelde 14. Gun yapin diyorlar test. Nasil durdun 22 gun vallaha helal olsun. Inaallah ikinciye gerek kalmadan hamiş olursunAsilama günü sayılmıyor benim ilk aşılamam 22.gun evde test yaptım çıkmadı bakalım yarında yapacam inşallah çıkar
Karnım ağrıyor adet olcak gibi ama kasıklarda batma da var.doktor 14. Gn test dedi aşılama gününden sayınca bgn oluyor.
benim de karnıma ağrı giriyor karnımda baskı var ne adet olacam yada hamileyimdir insallahKarnım ağrıyor adet olcak gibi ama kasıklarda batma da var.doktor 14. Gn test de deedi aşılama gününden sayınca bgn oluyor.