- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.021
Ben bana böyle kazık atanı yüzüstü bırakırım. Hiç bakmam yüzüne. öyle yapsaydın keşke de kalsaydı perişan. Zaten hayır yoktu bu adamda belli. Allahından bulsun.
hoşgeldin canım beniiimm. ne iyi ettin. nasılsın hayatım hümacık nasıl
şimdi aklımdan geçen şeyleri bilmek istemezdiniz. lugatımda ne kadar kötü sözcük varsa hepsini kullandım. nasıl bir adam bu yaa.. nasıl bir vicdan bu. insanlıklımı. hem hamile diye çalıştırma hemde tepesinde dikil. yazık yaa. yatacak yeri yok işte bunun gibilerin.
Oooo maşallah sen benden de hızlısın:))) sanırım kilo rekoru bende:))) 10 kg:))) wuuuuwww:)
bizde bu hafta sonu tamamladık giysi alışverişini. k.v ve annemle gittik alışverişe.. biraz abarttılar gibi ama:)) örgülerimizde tamam. kv. 3 tane battaniyeördü. yazlık kışlık hastanelik. satın aldıklarımızda var. sayı çoğaldı:) bizimde sadece benim giyeceklerim kaldı. minyatür olunca hiç bişey olmuyor. sabahlık gecelik bakıyım diyorum hooppp çuva gibi oluyor bu kadar kg almama rağmen. bakalım bu hafta sonu bitireyim diyorum. bebek odası yapmayı düşünmüyorum. evim çok büyük geceleri kendi odamdan bebeğin odasına gidene kadar baya zor olur benim için. bu nedenle park yatak alıp yatak odamıza koyduk. bebeğin kıyafetleri içinde antibakteriyel dolap aldık. artık uyku düzeni olunca odasını alıcaz.
Ben de iki gündür depresyondayım sanırım. İki gün tatilden sonra işe başlamak zor geldi bana. Durup durup ağlayasım var. Geçen hafta oğluşum sol tarafımı resmen çürütmüştü. bu hafta o kadar acı yok ama hala aynı yere dayanmakta ısrar ediyor miniğim. Gazım da olunca kalbim sıkışıyor. Yaramaz bir de geriniyor içerde. Bir sağdan bir soldan vuruyor, taklalar atıp yer değiştiriyor. Dün canımın acısından bir sürü ağladım.
Yetmezmiş gibi eşim 10 gün şehirdışında olacak
Oooo maşallah sen benden de hızlısınBebeğin mutlu mutlu kullansın aldıklarını. Bebek alışverişi çok zevkli. Çıkarıp çıkarıp tek tek bakıyorum aldıklarıma. Öpüp kokluyorum. Bebeğimle konuşuyorum bunları sana aldık diye. Çok tatlı pantolonlu yelekli takımları var, onları giyeceği günleri hayal edip mutlu oluyorum. Annelik böyle bişi sanırım.
Ben de park yatak aldım. Boş olan odamıza kurduk ama yatak odamda duracak normalde. Bir de dolabını halledersek eşyalarını merasimleyıkayıp itileyip dolabına yerleştireceğim inşallah
Başka bebeklerin sesine de çok duyarlı. Yeğenim kıkırdıyor dışarda, benimki içerde sağdan sola deli gibi hareket ediyor. Dışardan aniden ses gelse pat bir tane vuruyor ne oluyo diye. Beni algılıyor mu bilmiyorum ama konuşunca oğlum dedikçe hissedip tepki veriyor sanki:) evet senin yaramaz çok erken hissettirmişti kendisini. şimdide yerinde duramıyor maşallah. benim kuzucuk da ara atıveriyor. seslere tepki vermeye başladı. k.v eşim ve annemin seslerine acayip kıpırdanıyor:) ama daha canımı yakacak bişeyi olmadı. bizim tek sorunumuz sağ tarafıma ve sırt üstü yattığım zamanlarda çok rahatsız oluyor illaki soluma yatıcam:) o zaman sesi çıkmıyor. ama sabaha kadarda tek tarafta uyunmuyor.
inşallah su gibi geçer 10 gün sana hayatım. üzülme. bende aynı durumdayım hafta sonu 2 gün yat sonra kalk işe gel. pazartesiler kabus gibi geçiyor. şimdi bide ağırlaştıkça daha zor.
Mevlür kıyafetleri çok tatlı. Kız bebeklerinki de gelinlik gibi. Giydir annesi güzelce.:) sorma canım yaa. bende öyle. alıp elime sarılıyorum valla tek tek hepsine. ben son ay yıkayıp ütüleyip yerleştiricem. askı kıyafetlerini ambalajından çıkarmadan astım. yatak içinde 2 tane nevresim takımı aldık onuda hepsiyle birlikte sererim. bebeğim doğduktan 2 ay sonra halasının düğünü olacak. kızıma küçük bir gelinlik alıcam:) yada mevlüt kıyafetini badisiz giydiririm. bakmaya doyamıyorumki.:))) bi geleydiii
CAnım ben de bekledim bayağı, doktor bana 24.haftadan önce alma demişti ama ufak ufak almıştım indirime girenleri. Anneannesi, teyzesi ve babaannesi de aldılar. Sonra tam gaz alışveriş yapıp bitirdimya ne kadar hzılısınınz ben hiç bi şey almamışım sizi dinleyince..bende battaniye örecem kuzuma inş.
ya ne kadar hzılısınınz ben hiç bi şey almamışım sizi dinleyince..bende battaniye örecem kuzuma inş.
valla hayatım bizimde pek bişey yoktu. örgüler haricinde. k.v hırka yelek patik baya bişeyler örmüştü. işte battaniye falan. hoşuma gidenleri ayırdım. doğumda kullanacaklarımı ayırdım. hafta sonu bebe mağzasına girdik işte annem k.v ve ben. hem sağolsunlar k.v ve annem kendilerine düşen akıllarına gelen herşeyi aldılar. bana ödeme yaptırmadılar. çok şanslıyım bu konuda. ben sadece beğendim. şimdilik bebişim için bakım seti burun aspratörü biberon birde bir kaç süslü elbise harici bişey aldırmadılar bana.heryer doluverdi birden. sende öyle yaparsın. eksiklerini listele ve gir bir yerden al çık. daha hesaplı oluyor. bizimkilere baya indirim yaptılar.
Canlarımmm nasılsınızz
kusura bakmayın bu ara sizlerin halinizi hatrınızı soramadım beni hiç sormayın karışık işlere giriştik bakalım bu ara rapor çıkartıyorum Rabbim nasip ederse bende size güzel haberler vereceğim
Aşılama mı yaptırdın yoksaCanlarımmm nasılsınızz
kusura bakmayın bu ara sizlerin halinizi hatrınızı soramadım beni hiç sormayın karışık işlere giriştik bakalım bu ara rapor çıkartıyorum Rabbim nasip ederse bende size güzel haberler vereceğim
iyi canım. sen neler yaptın ne raporu. hayırlı ve güzel haberlerle gel:)
Aşılama mı yaptırdın yoksaGüzel haberlerini merakla bekliyoruz.
İnşallah gelmez de tüp bebeğe de gerek kalmaztüp bebek raporu canlarımmmm arkasından da tedaviye başlayacağız Allah izin verirse tabi bu arada benim bat dündü henüz gelen giden yok
İnşallah gelmez de tüp bebeğe de gerek kalmazHayırlısı olsun bakalım. Önemli bir adım atıyorsun. Minik kuzun hatta büyük ihtimalle kuzuların seni bekliyorlar annesi
Canlarımmm nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?