- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #19.001
İş meselesi kötü olmuş. Biraz daha çalışıp bebeğine maddi birikim yapsan güzel olurdu. Böyle olumsuz ayrılmak da sinir stres yapar insanı. Geçmiş olsun, şimdilik önüne bak.saol kuşum aslında yazmayacaktım ama sizi çok özledim işte ole bi talihsizlik oldu oralara hiç girmek istemiyorum
maşallah bitrmişsin herşeyi bendaha nerdeyse hiç bişey yapmadım
bol bol yün aldım erdoğan düğmeden onları örüyorum...işten ayrıldım evdeyim..patron gebeliğini evde geçri dedi..çıkış verdi işte onla uğraşacam bu aralar
gebeyi işten çıkardığı için şi,kayet falan bunlar şimdki gündem...bide kötü ayrıldım baya eşim afrikadaydı...bana çok eziyet etti...hem işten çık dedi hemde işleri yarım bırakıp gidecem die 1 dk tepemden ayrılmadı iki gün öğlen yemeğini akşamın 5 de yedim...eşim yurtdışındaydı tek başımaydım o kadr zorduki...sonra neden sabhalamamışımda işleri bitirmemişim gebe die beni düşünüyo çıkış veriyo hemde sabahlayıp iş bitirmemi istiyo..kaynımı ardaım birak işini falan dedi çık alıcam seni dediole çıktım geldim..şimdi bi avukat var saolsun onun önderliğinde dava açmaya hazırlanıyorum...
bebeğimizd büyüdü teyzesi 22+5 olduk bugün...kiloda aldık artık..topaç gibiyim..evdeyim artık battaniye örecem kuzuma yavaştan da eksiklerimi alırım ama çok eksiğimiz var
Evde durmak bir süre sonra sıkacaktır. Bunu önlemek için uğraş bul kendine. Ben son üç hafta ayrılcam o zaman bile ne yapaıcam bilmiyorum. Oh ne güzel evde yatarım diyordum ama şimdi stresi sardı beni.
Kilo ben de alıyorum. Artık kilo artışım hızlandı. Bebeşim içerde o kadar oynayıp zıplayınca fazla enerji gerekiyor teyzesi. 4,5 kilo aldım şimdiye kadar. Yediklerime hala dikkat ediyorum. Daha çok bebek beslensin ben kilo çok almayayım diye bazen canımın çektiği o yaş pastaları, tatlıları yemiyorum. Onun yerine süt, meyve, yoğurt, ceviz ve balık yiyorum.
Bebişime mevlüt kıyafeti bile aldım. Çok tatlı erkek bebek takımları var.