- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.981
bende çocuk istiyorum...bu üçüncü ayımız inşallah bu ay olacak...
slm kızlar.... kilolarla başım dertte
10 kg almışım halada hızla alıyorum(((
siz ne durumdasınız?
ben çok dikkat ediyorum canım ama ona ragmen 3,5 kilo oldu şimdilik...sonradan vermeyi falan degilde son zamanlarda zaten baya kilo alıcaz kendimi nası taşicam die kontrollü gitmeye çalışıyorum..ama ne kadar dikkat etsende alınıyo galiba...havalar biraz düzelsin artık yürüyüşe falan başlicam
slm kızlar.... kilolarla başım dertte
10 kg almışım halada hızla alıyorum(((
siz ne durumdasınız?
gamzeee inanmıyorum, ben daha 1 kg almadım. kızını neyle besliyon öyleyaaa ben,m kızım cılız mı olacak üzülüyorum ama
kızlar ben de 8 kilo aldımama biz alıyoruz bebek deil ki, fazla kilo almayanlar üzülmesinler hiç ,aslında ideali o, bu demek deildir ki bebişleriniz zayıf olacak
Biz de istiyoruz 10 aydır dün doktora gittim. Kandan hormon tahlili yapıldı. Prolaktin (normali 3-23) 30 çıktı. Doktor, "sırf bu yüzden bile olmayabilir." dedi. Çünkü muayenede her şeyi çok olumlu buldu. Prolaktini düşürmek için hap verdi, haftada 2 kez alınacak.
Bu durumda olan var mı? Prolaktini yüksek çıkıp ilaçla düşüren, bebek bekleyen???
az önce aşıdan geldim...yaparken acımadı ama şimdi hafiften bi agırlık var kolumda...bakalım zaman geçtikçe ne olcak
geçmiş olsun canım. tetanoz aşısı biraz ağrı ve şişlik yapar. 1 hafta kadar azda olsa ağrısı olur.ben şanslıyım daha önce yaptırmıştım aşıya gerek kalmadı:)
Kizilayda erdogan tuhafiyeden aldim canimcanım malzemeri nerden aldın?
Güllümsün hoşgeldin canım. Yokluğun bayağı hissedildi. Nasılsın bebeğin nasıl? Neler yaptın haberleşmeyeli?slm kızlar.............ben kimim bakalım ??????????
nickimden çıkarırsınnz gibi geliyo ama yinede yoklayım dedim
kızımımı besliyorum kendimimi bilemedimki hayatım:))
ama çok süt yoğurt ve meyve tüketiyorum.
günde 1 lt süt içiyorum, sabahları peynirimi ve yumurtamı mutlaka yiyorum. öğlen 1 kase yoğurt hiç aksatmıyorum. 2 ara öğün yapıyorum llkinde 1 elma. ikincisinde 1 portakal yiyorum. yada günde 2 elma. (elma bebekte üst solunum yolu enfeksiyonlarına ve astıma karşı direnç geliştiriyormuş)
ekmek sadece sabah kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum.
çook mu yiyorum(((((((
Güllümsün hoşgeldin canım. Yokluğun bayağı hissedildi. Nasılsın bebeğin nasıl? Neler yaptın haberleşmeyeli?
Ben haftasonu alışverişi ile birlikte bebeğimin kıyafet ihtiyacını bitirdim. Mobilyası ve benim atlet-gecelik mevzuları kaldı. İyi ki de öyle olmuş çünkü eski performansımı kaybetmişim. Alışveriş yaparken öyle dükkan dükkan gezemiyorum, hemen yoruluyorum. Bir de kalabalıksa fenalık çöküyor üstüme.
Bebişim gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?