Ilk çocuğunu düşünenler...

slm kızlar.... kilolarla başım dertte
10 kg almışım halada hızla alıyorum(((

siz ne durumdasınız?

ben çok dikkat ediyorum canım ama ona ragmen 3,5 kilo oldu şimdilik...sonradan vermeyi falan degilde son zamanlarda zaten baya kilo alıcaz kendimi nası taşicam die kontrollü gitmeye çalışıyorum..ama ne kadar dikkat etsende alınıyo galiba...havalar biraz düzelsin artık yürüyüşe falan başlicam

Biz de istiyoruz 10 aydır dün doktora gittim. Kandan hormon tahlili yapıldı. Prolaktin (normali 3-23) 30 çıktı. Doktor, "sırf bu yüzden bile olmayabilir." dedi. Çünkü muayenede her şeyi çok olumlu buldu. Prolaktini düşürmek için hap verdi, haftada 2 kez alınacak.

Bu durumda olan var mı? Prolaktini yüksek çıkıp ilaçla düşüren, bebek bekleyen???

Son düzenleme:

ooo sen çok iyisin hayatım. ben heralde 20 kg falan tamamlarım. obez oldum(

gamzecim dikkat ettt birazz hepsını bebek almıyor bılıyorsun. bende 6 kılo aldım 6-7 degısıyorr ac tok

kızlar ben de 8 kilo aldım ama biz alıyoruz bebek deil ki, fazla kilo almayanlar üzülmesinler hiç ,aslında ideali o, bu demek deildir ki bebişleriniz zayıf olacak

gamzeee inanmıyorum, ben daha 1 kg almadım. kızını neyle besliyon öyleyaaa ben,m kızım cılız mı olacak üzülüyorum ama

kızımımı besliyorum kendimimi bilemedimki hayatım:))
ama çok süt yoğurt ve meyve tüketiyorum.
günde 1 lt süt içiyorum, sabahları peynirimi ve yumurtamı mutlaka yiyorum. öğlen 1 kase yoğurt hiç aksatmıyorum. 2 ara öğün yapıyorum llkinde 1 elma. ikincisinde 1 portakal yiyorum. yada günde 2 elma. (elma bebekte üst solunum yolu enfeksiyonlarına ve astıma karşı direnç geliştiriyormuş)
ekmek sadece sabah kahvaltıda 1-2 dilim yiyorum.
çook mu yiyorum(((((((

canım benimde tsh yüksekti. aman hemen çocuk dedi doktorumuz . yumurtalıkların alarm veriyo zaman kaybetme dedi. ilk ay hamile kaldım. kaybettim. sonra dinlenme arası bile vermedi. 2. ay yine hamile kaldım oda büyüyo:)

az önce aşıdan geldim...yaparken acımadı ama şimdi hafiften bi agırlık var kolumda...bakalım zaman geçtikçe ne olcak

az önce aşıdan geldim...yaparken acımadı ama şimdi hafiften bi agırlık var kolumda...bakalım zaman geçtikçe ne olcak

geçmiş olsun canım. tetanoz aşısı biraz ağrı ve şişlik yapar. 1 hafta kadar azda olsa ağrısı olur.ben şanslıyım daha önce yaptırmıştım aşıya gerek kalmadı:)

slm kızlar.............ben kimim bakalım ??????????
nickimden çıkarırsınnz gibi geliyo ama yinede yoklayım dedim
Güllümsün hoşgeldin canım. Yokluğun bayağı hissedildi. Nasılsın bebeğin nasıl? Neler yaptın haberleşmeyeli?

Ben haftasonu alışverişi ile birlikte bebeğimin kıyafet ihtiyacını bitirdim. Mobilyası ve benim atlet-gecelik mevzuları kaldı. İyi ki de öyle olmuş çünkü eski performansımı kaybetmişim. Alışveriş yaparken öyle dükkan dükkan gezemiyorum, hemen yoruluyorum. Bir de kalabalıksa fenalık çöküyor üstüme.

Bebişim gelsin artık

maşallah canım güzel besleniyorsun ben hiç dikkat etmiyorum sabah kahvaltısı mı? o da ne? bi simit bi poğaçayla geçiştiriyorum ara öğün ise hiç yok.

Bu arada kendine çok dikkat et tatlım ben bugün merdivenlerden düştüm mermer zemine yapıştım karın üstü. Ağlaya sızlaya doktoruma koştum çok şükür kızıma bişeycik olmamış Allah korumuş yavrumu yırtık diz, yaralı bacak, ağrıyan kollarla işe döndüm istirahat vericekti ama çalışma arkadaşım izinli diye istemedim bu kadarına şükürler olsun. Öyle çok korktum ki onun o minicik ayaklarını, ellerini, pıt pıt atan kalbini görünce tüm acılarım geçti. Şürükler olsun Allah'ıma. Dikkat edin kendinize çok,olumsuzu düşünmek o anı yaşamak çok kötü bir deneyimmiş

saol kuşum aslında yazmayacaktım ama sizi çok özledim işte ole bi talihsizlik oldu oralara hiç girmek istemiyorum
maşallah bitrmişsin herşeyi bendaha nerdeyse hiç bişey yapmadım
bol bol yün aldım erdoğan düğmeden onları örüyorum...işten ayrıldım evdeyim..patron gebeliğini evde geçri dedi..çıkış verdi işte onla uğraşacam bu aralar
gebeyi işten çıkardığı için şi,kayet falan bunlar şimdki gündem...bide kötü ayrıldım baya eşim afrikadaydı...bana çok eziyet etti...hem işten çık dedi hemde işleri yarım bırakıp gidecem die 1 dk tepemden ayrılmadı iki gün öğlen yemeğini akşamın 5 de yedim...eşim yurtdışındaydı tek başımaydım o kadr zorduki...sonra neden sabhalamamışımda işleri bitirmemişim gebe die beni düşünüyo çıkış veriyo hemde sabahlayıp iş bitirmemi istiyo..kaynımı ardaım birak işini falan dedi çık alıcam seni dediole çıktım geldim..şimdi bi avukat var saolsun onun önderliğinde dava açmaya hazırlanıyorum...
bebeğimizd büyüdü teyzesi 22+5 olduk bugün...kiloda aldık artık..topaç gibiyim..evdeyim artık battaniye örecem kuzuma yavaştan da eksiklerimi alırım ama çok eksiğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…