Ilk çocuğunu düşünenler...

İş meselesi kötü olmuş. Biraz daha çalışıp bebeğine maddi birikim yapsan güzel olurdu. Böyle olumsuz ayrılmak da sinir stres yapar insanı. Geçmiş olsun, şimdilik önüne bak.

Evde durmak bir süre sonra sıkacaktır. Bunu önlemek için uğraş bul kendine. Ben son üç hafta ayrılcam o zaman bile ne yapaıcam bilmiyorum. Oh ne güzel evde yatarım diyordum ama şimdi stresi sardı beni.

Kilo ben de alıyorum. Artık kilo artışım hızlandı. Bebeşim içerde o kadar oynayıp zıplayınca fazla enerji gerekiyor teyzesi. 4,5 kilo aldım şimdiye kadar. Yediklerime hala dikkat ediyorum. Daha çok bebek beslensin ben kilo çok almayayım diye bazen canımın çektiği o yaş pastaları, tatlıları yemiyorum. Onun yerine süt, meyve, yoğurt, ceviz ve balık yiyorum.

Bebişime mevlüt kıyafeti bile aldım. Çok tatlı erkek bebek takımları var.

canım süt ürünlerini light tercih edersen kilonu korursun hatta rejimlerde özellikler yağsız 3 öğün 1 kase yoğurt veriyor diyetisyenler. ama yağlı tüketirsen direk kilo yapar. test ettim biliyorum :)
Gelişme çağlarında günde 1 litre yağlı süt içiyordum dehşet kilo aldım. Bu sene günde 3 öğün yağsız 1 kase yoğurt yedim günde 1 kilo kadar zayıfladım. ama tabi yine yağsız protein ağırlıklı beslendim. Yediğin şeyleri olabildiğince yağsız tüket.

Haaa... bide her öğünde 1 kase yağsız yoğurt yiyen rejim yapanlar kişiler %25 daha fazla yağ yakar. zaten sizin tüketmeniz gerek faydalı bişey yoğurt dimi?? :)

Canım, patronun büyük hak yemiş, senin ahını almış ondan çıkacağına eminim. Sağlık olsun belkide böyle daha iyi olacak senin için. Toparlanır sonra yine arayışa girersin. Yasal olarak da bırakma tabi. tazminatını vermediyse süründür!!

evet cnm çok kötü oldu...en azından iyi ayrılsak diodum ama..burnmdan getirdi...şerefsiz...işte bende yünlere sardım ne kadar idare eder beni bilmiyorum..ama maddi olarak iyi olacaktı tabi..benim maaşı olduğu gibi doğum için ayırıyoduk..bu saatten sonra doktorumuda değiştirmek istemiyorum nasıl olacak bilmem..rabbim bi ferahlık verir inş.

ya sorma kuzum hakkımıza gidi resmen..sen ne düşünüyosun ne kaar çalışacaksın die bile sormadı..sen mart başında git dedi...sonrada işler yarım kalcak die 7/24 dibimden ayrılmadı manyak

Merhabalar kızlar ben de ilk bebeğimi düşürdüm şimdi tekrar düşünüyorum inşallah kısa zamanda olur 8 aydır olmuyor

evet benim durumum da aynı. MR çektirin mi canım benim birde hipofiz bezimde büyüme var 4 cm. 10 gündür ilaç kullanıyorum. Snırım ilaç iyi geldi çünkü ovülasyon testinde ilk defa çift çizgiyi gördüm

Hoşgeldin canım..Yokluğun çok hissedildi

İş yerinde yaşadığın soruna üzüldüm..Aç davanı al hakkını..Bunlara susmayacan cezalarını çeksinler..

Evde rahat rahat geçirirsin hamileliğini artık.En güzel yanı bu..

4,5 kilomu çok iyi.

Ben 8 kilo aldım..Ama tüm değerlerim şekerim çok iyi çıktı.Dışardan bakılınca kilom pek yok gibi ama koskoca 8 kilo nerde acaba..:26:

Gerçi kilo olayını takmıyorum veririm elbet.Yazın alır kızımı bebek arabasına yürüyüşler yaparım

Bende kıyafetler,battaniyeler,mobilyası,halısı,ateş ölçeri çoğu ihtiyaçları aldım..
Mevlüt kıyafeti,perdesi, benim geceliklerim ve ıvır zıvırlar kaldı.

Mutlaka verir. Bebek bereketli gelir. Daha ne kapılar açılır önünüze, ferahlarsınız.
Merhabalar kızlar ben de ilk bebeğimi düşürdüm şimdi tekrar düşünüyorum inşallah kısa zamanda olur 8 aydır olmuyor
Hayırlısı olsun. Yılmak yok çalışmalara devam
Şişko hamile kalırsan herşeye dikkat ediyorsun işte böyle benim gibi. Yine de şükürler olsun file dönmeden 6,5 aylık oldum. SOnrası da güzel gider inşallah.

Benim de gecelikti, atlatti, mobilyaydı onlar kaldı onları da bir ay içinde halledicem inşallah

ya sorma kuzum hakkımıza gidi resmen..sen ne düşünüyosun ne kaar çalışacaksın die bile sormadı..sen mart başında git dedi...sonrada işler yarım kalcak die 7/24 dibimden ayrılmadı manyak

Ben bana böyle kazık atanı yüzüstü bırakırım. Hiç bakmam yüzüne. öyle yapsaydın keşke de kalsaydı perişan. Zaten hayır yoktu bu adamda belli. Allahından bulsun.

henüz mr çektirmedim de eşimden semen istedi hapın da 2.sini aldım dün. haftada 2 kez al dedi.

canım yaa. çok geçmiş olsun. aman dikkat et.

şimdi aklımdan geçen şeyleri bilmek istemezdiniz. lugatımda ne kadar kötü sözcük varsa hepsini kullandım. nasıl bir adam bu yaa.. nasıl bir vicdan bu. insanlıklımı. hem hamile diye çalıştırma hemde tepesinde dikil. yazık yaa. yatacak yeri yok işte bunun gibilerin.

Rabbim inşallah verecektir ferahlığını hayatım. sen şimdi bebeğini düşün. kolay bulmadın o yavrucağı.

:))) sanırım kilo rekoru bende:))) 10 kg:))) wuuuuwww:)
bizde bu hafta sonu tamamladık giysi alışverişini. k.v ve annemle gittik alışverişe.. biraz abarttılar gibi ama:)) örgülerimizde tamam. kv. 3 tane battaniyeördü. yazlık kışlık hastanelik. satın aldıklarımızda var. sayı çoğaldı:) bizimde sadece benim giyeceklerim kaldı. minyatür olunca hiç bişey olmuyor. sabahlık gecelik bakıyım diyorum hooppp çuva gibi oluyor bu kadar kg almama rağmen. bakalım bu hafta sonu bitireyim diyorum. bebek odası yapmayı düşünmüyorum. evim çok büyük geceleri kendi odamdan bebeğin odasına gidene kadar baya zor olur benim için. bu nedenle park yatak alıp yatak odamıza koyduk. bebeğin kıyafetleri içinde antibakteriyel dolap aldık. artık uyku düzeni olunca odasını alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…