Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın hanımlaaar:))) bugün çok pozitifim. veee içimden bir ses diyorki. güzel haberler alıcaz:))))

aslında ben aldım güzel haberi. ama bakalım kimler merak edicek:))))
ayyyy çok kötüyüm:)))
hadi kızlaaar

valla ağladım sabah sabah çok duygulandım şükürler olsun hepimiz kavuştuk meleklerimize

bende canım. gece mesajı gelmiş görmemişim. sabah 6 da gözlerimi açtım direk gördüm nasıl bastım çığlığı. kociş fırladı yataktan. çok şükür. birlikte çıktık yola sonunda kavuştuk meleklerimize.:)))

ay cnm bi yandan da aysa ile mesajlasıyom anam çok sevinidim valla ya nasıl bi huzur çöktü üsütüme anlatmam ya....valla tarif edemiyorum ama ne güzel allahım en kısa zamanda asbelovendda kucağını doldursun inş.

:)) aynen canım yaaa. gerçekten rabbim biliyo herşeyin vaktini . asbelove da gelince görür asya mızın güzel haberini. oda çok yaklaştı inşallah asbe nin haberinide kutlarız buradan.

:)) aynen canım yaaa. gerçekten rabbim biliyo herşeyin vaktini . asbelove da gelince görür asya mızın güzel haberini. oda çok yaklaştı inşallah asbe nin haberinide kutlarız buradan.

inş. cnm herkes arzuladığında sahip olsun ne diyim gebe halinmle rabbim duysun sesimi aratmasın kimseyi

hee yaaa bebeeemm. boy kısa olunca göbek aldı başını.... hoopppp duurr diyende yok:)))
foto gönderirim sana:)) bende seni merak ediyorum valla..

bende çok bişey yoktu iki haftaya kadar ama iki haftda aldı başını gitti..kocamın tshırtlerini giyiyorum valla...bakalım daha ne kadar büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…