- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.041
selamlar.. nasılsınız ..
asbecim.. hayırlısı olsun kuzum .. insaAllah.. attığınız bu adımlar olumlu sonuç verir
Rapor işi nasıl gidiyo :26: biz öncekilerde çok zorlanmıstık da .. o yüzden sordum
Günaydın canım nasılsınnnnnızzzzzzz
İyiyiz canım.Sen nasılsın...
Yeni bir yola giriyormuşsun.İnşallah Rabbim yüzünü güldürür.Dualarımdasın
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nerdeyse canımcım inşallah
hmm hadi insaAllah cnm..
ilk başlıyacaklar için rapor lazım.. bizim o hakkımız artık yok .. o yüzden rapor işi yok bizde ..
dün çıkmak zorunda kaldım cnm esim gelmisti yemek fln bilirsin iste.., yazamadım buna , smdi aklıma gelmisken yazim dedim
naber kız takip ettim yine seni ben senin ajanınmıyım neeeeeeeeeeeee
hmm bilmem olabilir tabi
sana yetisemiyom ben kaplumbağa hızında kalıyom, sen uçup gidiyon süpürgenle baksana
sende atla kuşum süpürgene takıl bana hayatını yaşa demedim mi geçen günü
hani testlerinden biri yüksek çıktı demiştin ya neymiş yüksek çıkan gittin mi doktora:26:hmmm :44::44::44: nası yapsam bilemedim ki simdi
hani testlerinden biri yüksek çıktı demiştin ya neymiş yüksek çıkan gittin mi doktora:26:
hmm hadi insaAllah cnm..
ilk başlıyacaklar için rapor lazım.. bizim o hakkımız artık yok .. o yüzden rapor işi yok bizde ..
dün çıkmak zorunda kaldım cnm esim gelmisti yemek fln bilirsin iste.., yazamadım buna , smdi aklıma gelmisken yazim dedim
yok cnm daha gitmedik.. cünkü testlerin hepsi çıkmadı.. haftaya 14 ünde dr da olucaz .. o zaman hepsine birden cvp bulucam ..suan ilaçlarım bitmedi daha
sanırım kan da ki bisey yüksek çıkıyo.. ve biraz arastırdım, pıhtılasma yönünde giib sanki anladım ..
eğer pıhtılasma varsa, artık ona göre bi tedaviye geçilinebilinir diye düsünüyorum.. artık hayırlısı cnm
Sağolasın canımmmmmmmmmm
Pıhtılaşma varsa sulandırıcı ilaç veya iğne veriyorlar canım değere göre bakalım inşallah haftaya iyi haberlerle gelirsin bize
merhaba arkadaşlar hiç ikiz çoçuk sahibi olan varmı?ben bugün ikiz bebek sahibi olacağımı öğrendim ve deneyimlerinize ihtiyacım var..
canım bizde bebek düşünmeye başladığımızda sadece korunmayı bırakık okadar doktora falan gitmedim.bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştik.5 haftalık ken belli olmadı şu anda 9 haftalık ve dkotor ikiz bebek olduğunu belirtti gerçekten çok karmaşık duygular.dilerim ALLAH tan en kısa zamanda sizde bebek sahibi olursunuz.ayrıca bu benim ilk hamileligim oda ikiz ...
merhaba arkadaşlar hiç ikiz çoçuk sahibi olan varmı?ben bugün ikiz bebek sahibi olacağımı öğrendim ve deneyimlerinize ihtiyacım var..
yok cnm daha gitmedik.. cünkü testlerin hepsi çıkmadı.. haftaya 14 ünde dr da olucaz .. o zaman hepsine birden cvp bulucam ..suan ilaçlarım bitmedi daha
sanırım kan da ki bisey yüksek çıkıyo.. ve biraz arastırdım, pıhtılasma yönünde giib sanki anladım ..
eğer pıhtılasma varsa, artık ona göre bi tedaviye geçilinebilinir diye düsünüyorum.. artık hayırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?