Ilk çocuğunu düşünenler...

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nerdeyse canımcım inşallah

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nerdeyse canımcım inşallah

hmm hadi insaAllah cnm..
ilk başlıyacaklar için rapor lazım.. bizim o hakkımız artık yok .. o yüzden rapor işi yok bizde ..

dün çıkmak zorunda kaldım cnm esim gelmisti yemek fln bilirsin iste.., yazamadım buna , smdi aklıma gelmisken yazim dedim

Son düzenleme:

naber kız takip ettim yine seni ben senin ajanınmıyım neeeeeeeeeeeee

hani testlerinden biri yüksek çıktı demiştin ya neymiş yüksek çıkan gittin mi doktora:26:

yok cnm daha gitmedik.. cünkü testlerin hepsi çıkmadı.. haftaya 14 ünde dr da olucaz .. o zaman hepsine birden cvp bulucam ..suan ilaçlarım bitmedi daha
sanırım kan da ki bisey yüksek çıkıyo.. ve biraz arastırdım, pıhtılasma yönünde giib sanki anladım ..
eğer pıhtılasma varsa, artık ona göre bi tedaviye geçilinebilinir diye düsünüyorum.. artık hayırlısı cnm

Son düzenleme:

Sağolasın canımmmmmmmmmm

Pıhtılaşma varsa sulandırıcı ilaç veya iğne veriyorlar canım değere göre bakalım inşallah haftaya iyi haberlerle gelirsin bize

Sağolasın canımmmmmmmmmm

Pıhtılaşma varsa sulandırıcı ilaç veya iğne veriyorlar canım değere göre bakalım inşallah haftaya iyi haberlerle gelirsin bize

zaten canım dr la görüsme anında.. bisey dikkatimi çekti.. :26:
benim öncekilerde Lucrin diye iğneyi, normal kullanıyordum.. smdi kinde sulandırıp vericez Lucrin'i dediler, bize alın getirin dediler..
işte haftaya giderken götürcez .. artık ne sekilde sulandırıyolar bilmiyorum onu ..

artık bunun haricinde bska ne verirler onu bilmiyorum..
insaAllah cnm..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hiç ikiz çoçuk sahibi olan varmı?ben bugün ikiz bebek sahibi olacağımı öğrendim ve deneyimlerinize ihtiyacım var..

merhaba arkadaşlar hiç ikiz çoçuk sahibi olan varmı?ben bugün ikiz bebek sahibi olacağımı öğrendim ve deneyimlerinize ihtiyacım var..

biliyormusun benim hep hayalerimde ikiz cocuk vardi, bilmiyorum artik allahim hayirlisini versin..bizde 6 aydan beri deniyoruz ama sonuc negatif....

senin ilk cocugun (yani ikisi bir arada :) mu olacak?
Ne kadar zamanda hamile kaldin? birseyler yaptinmi?

Allah anali babali büyütmek nasip etsin. Saglikli sihatli ve hayirli evlatlar olurlar insallah

canım bizde bebek düşünmeye başladığımızda sadece korunmayı bırakık okadar doktora falan gitmedim.bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştik.5 haftalık ken belli olmadı şu anda 9 haftalık ve dkotor ikiz bebek olduğunu belirtti gerçekten çok karmaşık duygular.dilerim ALLAH tan en kısa zamanda sizde bebek sahibi olursunuz.ayrıca bu benim ilk hamileligim oda ikiz ...

ne güzel iste canim....kiz erkek belimi ????

korunmayi biraktin hemenmi hamile kaldin,? ne güzel iste canim... :)
Bizde 6 aydan beri istiyoruz ama olmadi, insallah allahim bizede isteyen herkese verir.

eşimde çok istiyodu ikiz bebek..gerçekten çok sevimli oluyolar..:)bizim şimdi minicik bi kızımız olucak canım gözün aydın allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah...

benimde pıhtılaşma yüksek canım. çok korkmuştuk ama ilaçla ve iğneyle hallediliyor merak etme. sadece düzenli takip edilmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…