- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.941
canım. geçtiğin süreçten bende geçtim. haziranda hapı bıraktım, mantar, enf. zırvalarıyla da uğraştım. eğer kullanman ve bitirmen gereken ilaçlar varsa tedaviyi yarım bırakma. hamileliği engeller ve sıkıntı yaşatır. en güzeli önce bir rahatla.
akıntılara ve ağrılara da güvenme çünkü seni hep yanıltır ve hayal kırıklığı yaşarsın. ben öyle olmuştum... tatlı canını sıkmadan düzenli bir ilişki bebeğe kavuşturur. en iyisini doktorun bilir tabi ki de ama benim yumurtlama olmamasına rağmen hep akıntı ağrı belirtileri oluyordu.
tabi yine de haklısın insan merak etmeden kendini dinlemeden yapamıyor. ben şimdi korunmuyorum ama çaba da göstermiyorum. sanırım böyle olmak lazım :? bilemedim ki... en doğru şey zamana güvenmek
Gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme olacak. Folik asit içmeye başlayabilirsin.
daha iyiyim cnmmm atlattım o gunlerı sukur cok zor gectı bılıyorsunuzzzz umarım ıkıncı hamılelıgımde boyle olmazzz sen neler yapıyorsun gorusemıyrz artık
evet umarım daha rahat geçirirsin. bizim işler hafifledi daha rahat girebiliyorum buraya. bende bir değişiklik yok aynıyım :) henüz tek kişiyim. şuan bir sıkıntım yok zamana bırakmış vaziyette yaşıyoruz hayatımızı.
2 aydır bebek düşünüyorum ama ilk ay olmadı acaba bu ay olucakmı çok merak ediyorum ve acayip stresliyim...
selamlar nasılsınız , iyi aksamlar
ben yeni tedavim olan 4. tüp denememize basladık çok sükür, merkezim de çok iyi, Allahım sana sükür..
ve ilaç tedavilerime basladım sükür ki, onlar bitince de iğnelerime geçilcek..
yapılması gereken tahlillerimiz yapıldı sükür ki, onların sonuçlarını bekliyoruz bu an içerisinde
esimden genetik kromozom tahlilleri istendi
bnden de her ihtimale karsı,. kan pıhtılasması tahlili için kan verdim..
bu tahlil sonuçlarımız, istanbul'dan gelicek sonuçlar..
insaAllah hersey yolunda gider ve.. bu son dememeiz artık
Rabbim insaAllah nasip eder de, bu zor ve sıkıntılı tedaviyi basarıyla atlatabilirim, dua edin kızlar
kısmet olur da, mart ayında müjdeli haber alırım da insaAllah, sizlerle de paylasabilirimm..
sizler nasılsınız, umarım hersey yolundadır sizlerde de,rabbim sağ-sağlim kucaklarınıza, kucağıma alabiliceğimiz günleri nasip eylesin..amin...
kızlar nasılsınız . . .
2 aydır bebek düşünüyorum ama ilk ay olmadı acaba bu ay olucakmı çok merak ediyorum ve acayip stresliyim...
hakkında hayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu :) trafik kazası geçirdim salı akşamı dünde hamile olduğumu öğrendim
hakkında hayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu :) trafik kazası geçirdim salı akşamı dünde hamile olduğumu öğrendim
ii sayılır canım. cenazemiz vardı. eşimin dayısı vefat etti. ve diğer dayısınında pankreas kanseri olduğunu öğrndik. bu hafta bizim için biraz sıkıntılıydı.
ii sayılır canım. cenazemiz vardı. eşimin dayısı vefat etti. ve diğer dayısınında pankreas kanseri olduğunu öğrndik. bu hafta bizim için biraz sıkıntılıydı.
çok geçmiş olsun, inşaallah bir sıkıntın yoktur. ama bak Allah sana ne güzel bir teselli vermiş :)) Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah
başınız sağolsun gamzecim, geçmiş olsun ayrıca Allah şifa versin, bebegin için çok sevindim :) Allah bize de nasip eder inşaallah hayırlısıyla birlikte
öncelıkle geçmiş olsun umarım bır sorun yoktur iyisindir. Bebiş için tebrik ediyorummmmm
Başınız sağolsun baya bi sıkıntılı geçmiş gerçekten sabır ve başsağlığı diliyorum size
başınız saolsun canımAllah razı olsun canım.
allahım sana şükürler olsun hamileyim :)) 10. deneme pozitif oldu. allah isteyen herkese versin. henüz ultrasonda gözükmüyoruz ama biliyorum bebeğim benimle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?