Ilk çocuğunu düşünenler...

teşekkür ederim canım, tedaviyi bırakmadım sadece son fitili kullanmadım onu da kullanıcam inşaallah... doğru söylüyorsun aslında sstres yapmamak lazım, yapmamaya da çalışıyorum sadece olabilmesi daha muhtemel günleri değerlendirmek istiyorum :)) inşaallah hayırlısıyla birliklte çok beklemeden umutlarımıızı elde ederiz :))

Gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme olacak. Folik asit içmeye başlayabilirsin.

teşekkür ederim acemiperi,
dikkate alıcam, folidoce kullanmaya da başladım 15 gündür içiyorum...
siz hazırlıklara başlamışsınız bile, en keyifli koşuşturmalardır heralde :) Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı eyler inşaallah

daha iyiyim cnmmm atlattım o gunlerı sukur cok zor gectı bılıyorsunuzzzz umarım ıkıncı hamılelıgımde boyle olmazzz sen neler yapıyorsun gorusemıyrz artık

evet umarım daha rahat geçirirsin. bizim işler hafifledi daha rahat girebiliyorum buraya. bende bir değişiklik yok aynıyım :) henüz tek kişiyim. şuan bir sıkıntım yok zamana bırakmış vaziyette yaşıyoruz hayatımızı.

inş güzel haberlerini alacağızzz senınde cnım

allah yardımcınız olsun. inşallah müjdeli haberi hep birlikte burada kutlarız canım.
bizlerde iyiyiz

2 aydır bebek düşünüyorum ama ilk ay olmadı acaba bu ay olucakmı çok merak ediyorum ve acayip stresliyim...

sabırlı ol canım. bak benim ilk ay hemen tutmuştu. ama kaybettim. sonra bekleme sürecine giremeden doktorum hemen dedi. ve sonraki ay yine hamile kaldım. sağlıklı ve hayırlı versin rabbim.

hakkında hayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu :) trafik kazası geçirdim salı akşamı dünde hamile olduğumu öğrendim

çok geçmiş olsun, inşaallah bir sıkıntın yoktur. ama bak Allah sana ne güzel bir teselli vermiş :)) Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah

ii sayılır canım. cenazemiz vardı. eşimin dayısı vefat etti. ve diğer dayısınında pankreas kanseri olduğunu öğrndik. bu hafta bizim için biraz sıkıntılıydı.

başınız sağolsun gamzecim, geçmiş olsun ayrıca Allah şifa versin, bebegin için çok sevindim :) Allah bize de nasip eder inşaallah hayırlısıyla birlikte

sabır çok önemli hamilelikte............ ben ilk ay kaldım 2 ay sonra kalp atışı olmadığı için kaybettim........ bu ay korunma sürem bitti........... yeniden başlayacağız ama erken olacağına sağlıkla geleceği zaman olmasını diliyorum........................

hakkında hayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu :) trafik kazası geçirdim salı akşamı dünde hamile olduğumu öğrendim

öncelıkle geçmiş olsun umarım bır sorun yoktur iyisindir. Bebiş için tebrik ediyorummmmm

ii sayılır canım. cenazemiz vardı. eşimin dayısı vefat etti. ve diğer dayısınında pankreas kanseri olduğunu öğrndik. bu hafta bizim için biraz sıkıntılıydı.

Başınız sağolsun baya bi sıkıntılı geçmiş gerçekten sabır ve başsağlığı diliyorum size

sağol canım. rabbim gönülden isteyen herkese gönlündeki yavruyu nasip etsin inş. kıpırtıları hissetmek bambaşka Allah hepinize yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…