Ilk çocuğunu düşünenler...

:) sağol hayatım inş sende bize güzel haberler verirsin. 16. haftada örenirsin kesin. bazı doktorlar daha öncede söyleyebiliyor ama.
Allah gönlündekini versin.

Bebek arabasi bakiyorum surekli. Baktikca aklim karisiyor ve fiyat artiyor. Graco, britax ve concordda gozum kaldi resmen. Ama cok pahalilar

geçenlerde bende baktım. hem oto koltuğu olabiliyor hemde puset içinde koltuk oluyor. kullanışlı bişeydi ama markasını bilmiyorum. gerçekten uçmuş fiyatlar 1.400 TL dediler burada.

geçenlerde bende baktım. hem oto koltuğu olabiliyor hemde puset içinde koltuk oluyor. kullanışlı bişeydi ama markasını bilmiyorum. gerçekten uçmuş fiyatlar 1.400 TL dediler burada.
Sorma gözümün kaldığı arbalar 900-1200 arasında. Bugün biraz daha baktım. Her satıcı başka bir şey söylüyor. Chicco simlycity beğenmemiştim ama şimdi netten daha çok araştırdım iyi diyorlar. Pierre cardin 2080 hem iyi demişler hem de 2020 modelinden şikayet çok. Sanırım 500-550 civarı birşey bakacağım.
çok ağır almamak lazım. dışarı tek çıkarsan zor olur
EN çok dikkat ettiğim nokta bu zaten. O yüzden Krafttan vazgeçtim

Kızlar ben aldım sayılır bebek arabasını ve puseti sipariş verdik bekliyoruz gelmesini. Concor neo da karar kıldım.Tavsiye ederim. 28 şubata kadar devam eden bir kampanyası var su anda. Biz ilk baktığımızda çok beğenmiştim ama 1750 tl olduğu için v.azgeçmiştim Bebeconford elea alacaktık ama o da kalmadı tek teşhiri var dediler. İçime sinmedi almamıştım. Concord neonun kapalı kutusu da varmış hemen sipariş verdik şu an 975 tl. Almak isteyenlere duyurulur..

Günaydın kızlar...

Gamze sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.Gözümüz aydın..

asya kuzum hoşgeldin...

Acemi benim bebek arabası derdim yok, ana kucağıda..Yeğeniminkini kullanacam..Yepisyeniler daha..Boşuna masraf yapma dedi ablam.

Bizimde oda düşüncemiz var..Fiyatlar çok farklı..Kendimi bildim bileli hayalimdi kızım olsun,doğmadan odasını hazırlıyayım..İnşalllah odasını alabiliriz hayalim gerçek olur..

Ufak tefek eşyalarını alıyorum..Teyzemler örgüleri örüyor..Babam ve teyzem hastane çıkışı alacakmış.Babam kıyafetlerle bohça yapmaya başlamış bile ama bana göstermiyorlar süprizmiş..Ablam geçen hafta aldı birkaç bişeyler...Saolsunlar iyiki varlar...

selamlar nasılsınız , iyi aksamlar
ben yeni tedavim olan 4. tüp denememize basladık çok sükür, merkezim de çok iyi, Allahım sana sükür..
ve ilaç tedavilerime basladım sükür ki, onlar bitince de iğnelerime geçilcek..
yapılması gereken tahlillerimiz yapıldı sükür ki, onların sonuçlarını bekliyoruz bu an içerisinde
esimden genetik kromozom tahlilleri istendi
bnden de her ihtimale karsı,. kan pıhtılasması tahlili için kan verdim..
bu tahlil sonuçlarımız, istanbul'dan gelicek sonuçlar..
insaAllah hersey yolunda gider ve.. bu son dememeiz artık
Rabbim insaAllah nasip eder de, bu zor ve sıkıntılı tedaviyi basarıyla atlatabilirim, dua edin kızlar
kısmet olur da, mart ayında müjdeli haber alırım da insaAllah, sizlerle de paylasabilirimm..

sizler nasılsınız, umarım hersey yolundadır sizlerde de,rabbim sağ-sağlim kucaklarınıza, kucağıma alabiliceğimiz günleri nasip eylesin..amin...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güle güle kullan. Concordlar çok güzel arabalar. Ben de çok beğendim ama benim için fiyatı çoktu.
Canım eğer tertemiz varsa almana hiç gerek yok. Benim de öyle imkanım olsa ben de boşuna yenisini almazdım. En güzelini yapmışsın. Ayrıca çok şanslısın anne babalar ne güzel hazırlık yapıyorlar. Benimkiler de kendilerince hazırlık yapıyorlar işte ufak tefek. Zaten ben indirimde yakaladığım eksikleri ala ala listeyi azalttım. Sağlıkla gelmesini bekliyorum paşamın
Çok sevindim inşallah her şey yolunda gider de meleğine kavuşursun. Bebek gerçekten çok güzel bir duygu, isteyen herkes yaşasın inşallah.

Bende bebeğime epey birşey aldım..

11 tane çıtçıtlı badi
5li takım
2 tane ayaklı tulum..
1 penye birde ince peluş battaniye
2 yelek
2 nevresim takımı aldım..

Ablamda 1 penye battaniye
2 ayaklı tulum
ağız mendili
önlük aldı..

Babam aldıklarını göstermiyor

Teyzemle babam hastane çıkışını alıyor..

Bir teyzem battaniye örüyor..Diğeri hırka yelek örüyor..
Annemin ördüğü bir yeleğimiz daha var..Başkalarıda örüyormuş yelek falan...

Arabamız,ana kucağımız hazır zaten..

Az kaldı bizimde hazırlıklar

Senin aldıklarını görüyorum maaşallah bitirdin nerdeyse..Yatak aldınmı? Oğluşun şimdi gelse hazır herşeyi..

Birde chicconun sanırım tarak setini almıştın..Tırnak makası falan..Epey uyguna almışın nerden aldın

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba :) topicinizden yeni haberim oldu, beni de aranıza alır mısınız ? bizde bebek düşünüyoruz Allah nasip eder inşaallah hayırlısıyla birlikte :) geçenlerde dr a gittim ultrasondan baktı ayrıca vajinal muayenede yaptı, çok şükür temiz çıktı, yalnız mantar var dedi ve hap krem fitil tedavisi verdi, fitilin ilkini kullandım ama yumurtlama dönemime geldiği için ikincisini kullanmadım gebelik oluşumunu engelleyebilir düşüncesiyle... böyle bir durum yaşayan var mı ya da bilgisi olan? varsa ve cevap yazarsanız çok sevinirim :) ayrıca çok da tecrübeli sayılmam bu konuda... bu ayın 16sı ve 17 sinde beyaz uzayan akıntım geldi (yumurtladığımın göstergesi diye biliyorum) 17 sinde ilişkiye girdik, sanırım sanırım ayın 23 ü son... ilişkiye hergün girmeyi mi bir gün atlayarak girmeyi mi tavsiye edersiniz. çoook teşekkür ederim

bende artık çocuk düşünüyorum. yaz gelmeden kısmet olur inşALLAH. mart nisan gibi hamile kalmayı çok çok istiyorum.herkesin duasını bekliyorum.şahsen ben isteyen herkes için dua ediyorum

canımm sağol. fırsat buldukça okuyorum bende.
Okadar mutlu oluyorum ki sizin bu heyecanlarınıza. zaman ilginç bişey. 3-5 ay önce neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz :) çok şükür hepiniz iyisiniz.

Son düzenleme:

canım. geçtiğin süreçten bende geçtim. haziranda hapı bıraktım, mantar, enf. zırvalarıyla da uğraştım. eğer kullanman ve bitirmen gereken ilaçlar varsa tedaviyi yarım bırakma. hamileliği engeller ve sıkıntı yaşatır. en güzeli önce bir rahatla.
akıntılara ve ağrılara da güvenme çünkü seni hep yanıltır ve hayal kırıklığı yaşarsın. ben öyle olmuştum... tatlı canını sıkmadan düzenli bir ilişki bebeğe kavuşturur. en iyisini doktorun bilir tabi ki de ama benim yumurtlama olmamasına rağmen hep akıntı ağrı belirtileri oluyordu.
tabi yine de haklısın insan merak etmeden kendini dinlemeden yapamıyor. ben şimdi korunmuyorum ama çaba da göstermiyorum. sanırım böyle olmak lazım :? bilemedim ki... en doğru şey zamana güvenmek

çok şükür iyiyiz canımcım. sen nasılsın? hamileliğin nasıl gidiyor. zor süreçler geçirdin umarım iyisindir artık :)

daha iyiyim cnmmm atlattım o gunlerı sukur cok zor gectı bılıyorsunuzzzz umarım ıkıncı hamılelıgımde boyle olmazzz sen neler yapıyorsun gorusemıyrz artık

Aldıklarını güle güle eskit. Ben yatak ve araba siparişini verdim ama henüz teslim etmediler. Ulustan wei-b diye bir markanın trio sistem araba ve anakucağı ile park yatağını aldım.

Tırnak bakım setini netten aldım. Saglikliveguzel.com Dermokozmetik, Anne, Bebek, Kişisel Bakım, Medikal ve Sağlık Ürünleri sitesinden. Şu an orada lansinoh göğüs pedi ve kremi indirimde. Daha önce de alışveriş yapmıştım. GÜvenilir bir site. Zaten mağazası Ankarada. Gidip gördüm ben
Gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme olacak. Folik asit içmeye başlayabilirsin.
bende artık çocuk düşünüyorum. yaz gelmeden kısmet olur inşALLAH. mart nisan gibi hamile kalmayı çok çok istiyorum.herkesin duasını bekliyorum.şahsen ben isteyen herkes için dua ediyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar nasılsınız . . .
İyiyiz tatlım. Hazırlıklarla uğraşıyoruz. Doğum öncesi son şehirdışı seyahatimi yapmak üzereyim, heyecanlıyım
Senin güzel haberlerinle de sevineceğiz canım çok yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…