- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.901
Benim bebeğe doktor normal kiloda dedi ama arkadaşların kiloya bakınca zayıf mı çocuğum diyorum. Senin bebek de maşallah çok iyiymiş. Ben bugün 25.haftayı bitiriyorum 26. haftaya göreceğim ama bebeğim 650 gram. Minnacık doğmasın sonra oğluşumAcemiperi cok sevındım oglunu görmene gercekten cok guzel bir şey bu ayrıntılı ultrason bugun bende 2.kez bebişimi gördüm tam 25 haftalıgız 844 gr olmuşuz bile doktor uzun boylu olucak dedi bakalım nasıl olacak cok ozluyorum cokk mayıs ayı gelsın bu arada benim dogum 22 mayıs gorunmeye basladı ama mayısın 10 undan sonra beklıcez gibi gözüküyor hayırlısı .
Gamzecim inşş sonucların herseyın yolunda olur
bu arada buraya ne oldu böylee kımsenın sesi solugu cıkmyor
Benim bebeğe doktor normal kiloda dedi ama arkadaşların kiloya bakınca zayıf mı çocuğum diyorum. Senin bebek de maşallah çok iyiymiş. Ben bugün 25.haftayı bitiriyorum 26. haftaya göreceğim ama bebeğim 650 gram. Minnacık doğmasın sonra oğluşum
Kimseler gelmez oldu evet. Herkes dağıldı
bende çocuk istiyorum...bu üçüncü ayımız inşallah bu ay olacak...
Ne biliyim birşeyler duyunca aklım karışıyor. Bebeğim için gerekli her şeyi yiyorum, yemek seçmiyorum çok şükür. Zaten bebeğim de boya ve kemiğe veriyor aldığı besini. Sağlıklı olsun en önemlisi o tabi, yine de annelik içgüdüsüyle telaşlanıyorumyok canım sakın böyle bir yanılgıya düşme herkesın yapısı zaten farklı bebişlerimizinde tabi . ama kıyaslamaya gırerksek kendımızı kotu hıssetmekten baska birseye yaramaz cunku ultrason bu kesın bır gr söylemez ki doktorlar bıle dogum su kadar kıloyla olacak dıyor ve bebek ondan az cıkıyor veya cok bılmıyorlar kesınlıkle o yuzden takma kafana sen yedıklerıne dıkkat et yeter , oglusun vıtamınını alsınnnn annesiiii
İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım.günaydın hanımlar. ben bir süredir pek giremiyorum. iş yerinde şifreler çalındı. ve bilişimle ilgili bir sürü araştırma yapılıyor. bu nedenle siteye erişimim zor oluyor.
daisy bebişine maşallah :)
acemi pericim bencede çok normal gidiyor bebişin. hem her bebeğin gelişimi farklı işte hayatım. çok takma kafana.
ben şimdilik iyiyim. cumartesi 3.lü tarama sonuçlarını alıcaz.
herkse selamlarrr nasilsiniz canlarimm...allahimm pembisler geliyorr allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...bugun bende kesemi gordumm...3+3 gunlukmusuzz doktorum oyle dedi..haftaya bebisi gorecez allahim kistmt ederse...allahim herkese gonlundekini versinnn
Özlettin kendini asya. Hakkında hayırlısı olsun. Tez zamanda kucağın bebek dolsunSelamm kızlar...
valla yazı yazana kadar canım çıktı sayfa açılmak bilmedi. Neredeyse vazgeçiyordum kii açıldı. Sayfa cazibeme dayanamadı galiba..
Nasılsınız bakalım görüşmeleyeli... Bebişler koca koca olmuş valla. Maşşalahhh tü tü tüüüüüü
bende yoğunluktan çıktım. kabus gibi bir kış geçirdim ama az kaldı. işler duruldu biraz. son 1,5 ay kaldı. sonra yaz...
sizlerinde az kalmış. en erken mayısta doğum var galiba dimi
doğum demişken... ben bir türlü hamile kalamadığım için kuşlarıma sarmıştım en son. bizim kuşlar da çocuk yapmayı beceremedi (sahibine çekmiş...) bende geri götürdüm petshopa yerine balık aldım . her hafta canlı canlı doğum izliyorum. çok güzel bişey. şimdilik böyle tatmin oluyoruz işte... sonrasına Allah Kerimmm :?
Özlettin kendini asya. Hakkında hayırlısı olsun. Tez zamanda kucağın bebek dolsun
alppin çok sevindim canımm. ben uzun zamandır girmiyorum. Sende çok çabaladın hak ettin bebişi. Sağlıkla kavuş inşallah. :)
ayyyy canimmmm benimmmm darisi basinaaa canimmmm insallah iyi haberlerini verirsinnn...
ayyyy canimmmm benimmmm darisi basinaaa canimmmm insallah iyi haberlerini verirsinnn...
Selamm kızlar...
valla yazı yazana kadar canım çıktı sayfa açılmak bilmedi. Neredeyse vazgeçiyordum kii açıldı. Sayfa cazibeme dayanamadı galiba..
Nasılsınız bakalım görüşmeleyeli... Bebişler koca koca olmuş valla. Maşşalahhh tü tü tüüüüüü
bende yoğunluktan çıktım. kabus gibi bir kış geçirdim ama az kaldı. işler duruldu biraz. son 1,5 ay kaldı. sonra yaz...
sizlerinde az kalmış. en erken mayısta doğum var galiba dimi
doğum demişken... ben bir türlü hamile kalamadığım için kuşlarıma sarmıştım en son. bizim kuşlar da çocuk yapmayı beceremedi (sahibine çekmiş...) bende geri götürdüm petshopa yerine balık aldım . her hafta canlı canlı doğum izliyorum. çok güzel bişey. şimdilik böyle tatmin oluyoruz işte... sonrasına Allah Kerimmm :?
slm hanımlar. 3 lü ramamız sorunsuz çok şükür. bebeğimi ayrıntılı da gördüm. benim kızım pek tonton maşallah.:)
herkes iyidir umarım. ben işyerinde çok giremiyorum artık. arada bakıyorum sizlere
hoşgeldin hayatım:) valla çok özledim seni.. hayırlısı olsun senin içinde canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?