• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım. geçtiğin süreçten bende geçtim. haziranda hapı bıraktım, mantar, enf. zırvalarıyla da uğraştım. eğer kullanman ve bitirmen gereken ilaçlar varsa tedaviyi yarım bırakma. hamileliği engeller ve sıkıntı yaşatır. en güzeli önce bir rahatla.
akıntılara ve ağrılara da güvenme çünkü seni hep yanıltır ve hayal kırıklığı yaşarsın. ben öyle olmuştum... tatlı canını sıkmadan düzenli bir ilişki bebeğe kavuşturur. en iyisini doktorun bilir tabi ki de ama benim yumurtlama olmamasına rağmen hep akıntı ağrı belirtileri oluyordu.
tabi yine de haklısın insan merak etmeden kendini dinlemeden yapamıyor. ben şimdi korunmuyorum ama çaba da göstermiyorum. sanırım böyle olmak lazım :? bilemedim ki... en doğru şey zamana güvenmek

teşekkür ederim canım, tedaviyi bırakmadım sadece son fitili kullanmadım onu da kullanıcam inşaallah... doğru söylüyorsun aslında sstres yapmamak lazım, yapmamaya da çalışıyorum sadece olabilmesi daha muhtemel günleri değerlendirmek istiyorum :)) inşaallah hayırlısıyla birliklte çok beklemeden umutlarımıızı elde ederiz :))

Gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme olacak. Folik asit içmeye başlayabilirsin.

teşekkür ederim acemiperi,
dikkate alıcam, folidoce kullanmaya da başladım 15 gündür içiyorum...
siz hazırlıklara başlamışsınız bile, en keyifli koşuşturmalardır heralde :) Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı eyler inşaallah :16:

daha iyiyim cnmmm atlattım o gunlerı sukur cok zor gectı bılıyorsunuzzzz umarım ıkıncı hamılelıgımde boyle olmazzz sen neler yapıyorsun gorusemıyrz artık

evet umarım daha rahat geçirirsin. bizim işler hafifledi daha rahat girebiliyorum buraya. bende bir değişiklik yok aynıyım :) henüz tek kişiyim. şuan bir sıkıntım yok zamana bırakmış vaziyette yaşıyoruz hayatımızı.

evet umarım daha rahat geçirirsin. bizim işler hafifledi daha rahat girebiliyorum buraya. bende bir değişiklik yok aynıyım :) henüz tek kişiyim. şuan bir sıkıntım yok zamana bırakmış vaziyette yaşıyoruz hayatımızı.

inş güzel haberlerini alacağızzz senınde cnım

selamlar nasılsınız , iyi aksamlar :16:
ben yeni tedavim olan 4. tüp denememize basladık çok sükür, merkezim de çok iyi, Allahım sana sükür..
ve ilaç tedavilerime basladım sükür ki, onlar bitince de iğnelerime geçilcek..
yapılması gereken tahlillerimiz yapıldı sükür ki, onların sonuçlarını bekliyoruz bu an içerisinde
esimden genetik kromozom tahlilleri istendi
bnden de her ihtimale karsı,. kan pıhtılasması tahlili için kan verdim..
bu tahlil sonuçlarımız, istanbul'dan gelicek sonuçlar..
insaAllah hersey yolunda gider ve.. bu son dememeiz artık:5:
Rabbim insaAllah nasip eder de, bu zor ve sıkıntılı tedaviyi basarıyla atlatabilirim, dua edin kızlar :5:
kısmet olur da, mart ayında müjdeli haber alırım da insaAllah, sizlerle de paylasabilirimm..:nazar:

sizler nasılsınız, umarım hersey yolundadır sizlerde de,rabbim sağ-sağlim kucaklarınıza, kucağıma alabiliceğimiz günleri nasip eylesin..amin...:nazar:

allah yardımcınız olsun. inşallah müjdeli haberi hep birlikte burada kutlarız canım.
bizlerde iyiyiz

2 aydır bebek düşünüyorum ama ilk ay olmadı acaba bu ay olucakmı çok merak ediyorum ve acayip stresliyim...

sabırlı ol canım. bak benim ilk ay hemen tutmuştu. ama kaybettim. sonra bekleme sürecine giremeden doktorum hemen dedi. ve sonraki ay yine hamile kaldım. sağlıklı ve hayırlı versin rabbim.

hakkında hayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu :) trafik kazası geçirdim salı akşamı dünde hamile olduğumu öğrendim

çok geçmiş olsun, inşaallah bir sıkıntın yoktur. ama bak Allah sana ne güzel bir teselli vermiş :)) Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah

ii sayılır canım. cenazemiz vardı. eşimin dayısı vefat etti. ve diğer dayısınında pankreas kanseri olduğunu öğrndik. bu hafta bizim için biraz sıkıntılıydı.

başınız sağolsun gamzecim, geçmiş olsun ayrıca Allah şifa versin, bebegin için çok sevindim :) Allah bize de nasip eder inşaallah hayırlısıyla birlikte :16:

sabır çok önemli hamilelikte............ ben ilk ay kaldım 2 ay sonra kalp atışı olmadığı için kaybettim........ bu ay korunma sürem bitti........... yeniden başlayacağız ama erken olacağına sağlıkla geleceği zaman olmasını diliyorum........................

hakkında hayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu :) trafik kazası geçirdim salı akşamı dünde hamile olduğumu öğrendim

öncelıkle geçmiş olsun umarım bır sorun yoktur iyisindir. Bebiş için tebrik ediyorummmmm

ii sayılır canım. cenazemiz vardı. eşimin dayısı vefat etti. ve diğer dayısınında pankreas kanseri olduğunu öğrndik. bu hafta bizim için biraz sıkıntılıydı.

Başınız sağolsun baya bi sıkıntılı geçmiş gerçekten sabır ve başsağlığı diliyorum size

çok geçmiş olsun, inşaallah bir sıkıntın yoktur. ama bak Allah sana ne güzel bir teselli vermiş :)) Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah

başınız sağolsun gamzecim, geçmiş olsun ayrıca Allah şifa versin, bebegin için çok sevindim :) Allah bize de nasip eder inşaallah hayırlısıyla birlikte :16:

sağol canım. rabbim gönülden isteyen herkese gönlündeki yavruyu nasip etsin inş. kıpırtıları hissetmek bambaşka Allah hepinize yaşatsın

Back
X