- Konu Sahibi meleksimam
- #18.941
canım. geçtiğin süreçten bende geçtim. haziranda hapı bıraktım, mantar, enf. zırvalarıyla da uğraştım. eğer kullanman ve bitirmen gereken ilaçlar varsa tedaviyi yarım bırakma. hamileliği engeller ve sıkıntı yaşatır. en güzeli önce bir rahatla.
akıntılara ve ağrılara da güvenme çünkü seni hep yanıltır ve hayal kırıklığı yaşarsın. ben öyle olmuştum... tatlı canını sıkmadan düzenli bir ilişki bebeğe kavuşturur. en iyisini doktorun bilir tabi ki de ama benim yumurtlama olmamasına rağmen hep akıntı ağrı belirtileri oluyordu.
tabi yine de haklısın insan merak etmeden kendini dinlemeden yapamıyor. ben şimdi korunmuyorum ama çaba da göstermiyorum. sanırım böyle olmak lazım :? bilemedim ki... en doğru şey zamana güvenmek
teşekkür ederim canım, tedaviyi bırakmadım sadece son fitili kullanmadım onu da kullanıcam inşaallah... doğru söylüyorsun aslında sstres yapmamak lazım, yapmamaya da çalışıyorum sadece olabilmesi daha muhtemel günleri değerlendirmek istiyorum :)) inşaallah hayırlısıyla birliklte çok beklemeden umutlarımıızı elde ederiz :))
Gün aşırı yani bir gün ilişki bir gün dinlenme olacak. Folik asit içmeye başlayabilirsin.
teşekkür ederim acemiperi,
dikkate alıcam, folidoce kullanmaya da başladım 15 gündür içiyorum...
siz hazırlıklara başlamışsınız bile, en keyifli koşuşturmalardır heralde :) Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı eyler inşaallah