- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.721
süpeeeeeerrr :))))) gözün aydı hayatım. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. :)) çok sevindim.
canımmmm çok sağoll amin inşallahhh :)
sen susamlıktan terfi ettin artık sıra bana geldi :)
eşime dün süpriz yaptım kameraya çektim tepkisinide nasıl sevindi anlatamam hiç bukadar sevineceğini tahmin etmemiştim vidyoyu izleyip izleyip gülüyoruz
Allah susamını bağışlasın sana...:)) susam bana 7 kg aldırdı 4 ayda... şiştim:))
ne güzel yapmışsın.kamera fikri iyi olmuş. benim öyle bir şansım olamadı. bütün aile gittik sonuçları öğrenmeye. :))
amin canım cümlemizinkini :) benim toplamda 10 kilo almam lazım
boy 172 kilo 70 çok alırsam çok fena olurum herhalde ama bünyemde müsait kilo almaya
amin canım cümlemizinkini :) benim toplamda 10 kilo almam lazım
boy 172 kilo 70 çok alırsam çok fena olurum herhalde ama bünyemde müsait kilo almaya
hiç korkma ben 170 boy 75 kilo ile hamile kaldım
mide bulantıları kusmalar derken 68 kadar düştüm
daha yeni yeni yiyirom ve dikkat ediyorum
bu ara aldım biraz özelikle toto büyüdü
farkındayım ama dikkat et
ben bu ara hamur işini kaçırdım o yüzden
herşeyi kararında yediğin sürece sıkıntı yaşamazsın
kız bebekler totoyu buyuturmus canım ben kılo aldım benımde bı göbüşüm bebekden dolayı şişti birde popişim baya bi cıktı yani
valla bunlar doğunca hepimiz koca totolu olacaz
kız bebekler totoyu buyuturmus canım ben kılo aldım benımde bı göbüşüm bebekden dolayı şişti birde popişim baya bi cıktı yani
Tebrik ederim hayırlı olsun.slm kızlar ben geldim sonuçlarım çıktı çok şükür hamileyim degerim 735 çıkmış
5 haftalık dedi doktor ama kese görünmez şimdi dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum kadın doğuma ne zaman gitmeliyyim böyle beklemek de istemiyorum
bu duyguyu yaşamak için o kadar dua ettim ki rabbim duydu sesimi çok şükür
inşallahhh isteyen herkes tadar bu duyguyuu basta asbelove olmk üzere duarım seninle canımmmm
valla bunlar doğunca hepimiz koca totolu olacaz
ne yaptın canım doktora gittin mi gitcektin cinsiyet için ne dedi doktor merak ediyorummmm kızımız mı geliyor acaba gamzeden sonra :)
güllümsünn yaa merak ediyorumm napımmmmmmmmmmmcnm akşam 7 de daha var kuşum yarın yazacam bi gidelimde
güllümsünn yaa merak ediyorumm napımmmmmmmmmmm :d yarın ilk işim buraya bakmak olucak
merak etme cnm gösterirse sıpacak yazarım
ben birazdan çıkarım canım.
inş . güzel hbr lerle gelirsin. köftede seni yormaz artık gösterir nesi varsa:) yarın alırız hbr lerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?