Ilk çocuğunu düşünenler...

bize işte 10 gün kadar önce %90 demişti ama burda önceki hastası olan arkadaşlar var emin olmasa söylemiyo falan dediler..bakalım hayırlısı sagllıkla gelsinde inşallah.

evet ya hamilelikten galiba baya agır atlattım gribi iyiyim çok şükür şimdi..ben baya dikkat ediyorumda eşim gece dışarıda falan çalıştıgı için hastalanıyo gripte eve bi bulaştımı tamam zaten...

ama zaman hiç geçmiyo gibi ya..elimde olsa iki günde bi gidip bebişime bakmak istiyorum..

drumuzlada doguma ankaraya gitmek istedigimi konuştuk sorun olmicanı uçagada binebilcegimi söyledi..şu sıralar etraftan başka drlardan uçak işini araştırma peşindeyim..

bizim burda alışveriş yapıcak pek bi yer yok bi yönden iyi yoksa kendimizi frenleyemezdik galiba..allahtan bi aksilik çıkmassa 7.ada falan gidicem ankaraya ordan yapıcaz alşverişi..

ayyyy çok konuştum:26:sen nasılsın ??

Ne tatlı şeyler bunlar. Ben de ikinciyi beğendim.
evet cnm bu akşam hayırlısı bakalım ne çıkacak
Cinsiyet belli olmadı daha değil mi? Hayırlı haberlerle gel

Dün babası sonunda bebeğimizi hissetti. Çocuk çat çat basıyo tekmeyi hissetmedim deyip duruyodu ama dün çok net hissetti. Çok tepki vermesini bekledim ama gülümsemekten başka bişi yapmadı kocam Ben olsam çığlık atardım.

Bu arada bebeğim acıkınca ve ben bir süre acıkma durumunu önemsemeyince basıyor tekmeyi. Sabahları da kaldırıyor geç kalırsam. Bu da yetmezmiş gibi duruş/yatış pozisyonumu beğenmezse yine basıyor tekmeleri. Şimdiden parmağında oynatmaya başladı

oyy maşallah kuzuya darısı bize inşallah..onu hissedecegimiz günü iple çekiyoruz

oyy maşallah kuzuya darısı bize inşallah..onu hissedecegimiz günü iple çekiyoruz
İnşallah en kısa zamanda hissedersin.Harika bir duygu bu. Her hissettiğinde peygamberimize salavat çekersen çok iyi olur

Miniğim şu an bunları yazarken bile tekmeleri sıralıyor. Acıktı belli ki

slm kızlar ben geldim sonuçlarım çıktı çok şükür hamileyim degerim 735 çıkmış
5 haftalık dedi doktor ama kese görünmez şimdi dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum kadın doğuma ne zaman gitmeliyyim böyle beklemek de istemiyorum

bu duyguyu yaşamak için o kadar dua ettim ki rabbim duydu sesimi çok şükür
inşallahhh isteyen herkes tadar bu duyguyuu basta asbelove olmk üzere duarım seninle canımmmm

yok cnm inş. gösterirde görürüz
kız ben senin o oğlunu yerim yerim sıpacaık ya nasılda keyifli adam şuna bak
yesin teyzesi onun totosunu

öncelikle çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevinidim cnm
gözün aydın değerin maşallah pek güzel
ben 479 ile alltan muayene oldun gördü doktor
ama sen bi hafta sonra bi daha git o zaman görür die düşünüyorum
sağlıkla kucağına al inş.

iyiyim bende 53 kg hamile kaldım. bu sabah baskülde 60 kg yu gördüm((

süpeeeeeerrr :))))) gözün aydı hayatım. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. :)) çok sevindim.

çok sağol canımmmm
ben sağlık ocağına gittim muayene olmadım sadece sonucu aldım yarın falan gitsem benimkide görünür belki o zaman
kasığımda batma var korkuyorumda bişey olacak diye
yeniyken sizdede oluyomuydu

:)))) bide her rengi var bunların . kırmızıları da pek tatlı.... çıldırdım bebeişime bişeyler almam lazım:)))

benimkide acıkınca.kendini çok hissettiriyor tekme değilde acayip bir batma hissi oluyor. pazar sabahları uyuycam geç saate kadar diyorum ama yatırmıyo susamım.:))

maşallah kuzum bakalım akşam bende tartılacam hocanın orda kaç çıkacam acaba :111::111::111::111::111:

çok aldım gibime geliyor. ama benim bebiş biraz gelişmiş durumda. boyu normale göre uzun. cumartesi doktor bakalım 100 gr olmuşmu dedi. bi baktı 120 dr ... maşallah iyi yavrumun gelişimi

korkma cnm olacak onlar kırmızı kan görmediğin sürece bi sıkıntı yok
benim 4 ay bitecek hala kasıklarımda batma var
rahmin büyüyo o yüzden normal bunlar

olacak onlar hayatım. korkma. kasılma ve kanama olmadığı sürece sorun yok. inşallah bu 3 ayı kolay atlatırsın.

iyi yapmışsın hah güldürdün beni sen asıl kaynansını doğumdan sonra gör
plates topu olacak

:))) canımsın yaaa... takıldım sana ben. severim etine dolgun olmayı. bende öyleyim valla. bide boyda 1,55 yani:))) tam patates ve çöp misali:)))

birlikte diyet yaparız bacım.

:))) canımsın yaaa... takıldım sana ben. severim etine dolgun olmayı. bende öyleyim valla. bide boyda 1,55 yani:))) tam patates ve çöp misali:)))

birlikte diyet yaparız bacım.

valla cnm napalım yanı böle olmuşuz bizde
sıpacıklar doğsunda sağlıkla veririz herhalde
die umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…