- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.701
:)) sağol hayatım..evet canım sanırım bende 2. ciyi alıcam meleğime. cumartesi günü doktora %100 mü dedim evet kız dedi. biz çok istiyordum eşimle kız olmasını rabbim nasip etti:))
nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor. üşütmüştün en son
Ne tatlı şeyler bunlar. Ben de ikinciyi beğendim.Eki Görüntüle 612766 Eki Görüntüle 612767 Eki Görüntüle 612768
slm kızlar. ben heyecanla bakınmaya başladım. yaklaşık 3 ay annemde kalıcam. beşik taşımak istemiyorum evden. o yüzden böyle küçük şeylere bakınıyorum. fiyatlarıda çok uygun 70-80 TL arasında değişiyor. karar veremedim. sizce hangisi.
Cinsiyet belli olmadı daha değil mi? Hayırlı haberlerle gelevet cnm bu akşam hayırlısı bakalım ne çıkacak
Ne tatlı şeyler bunlar. Ben de ikinciyi beğendim.
Cinsiyet belli olmadı daha değil mi? Hayırlı haberlerle gel
Dün babası sonunda bebeğimizi hissetti. Çocuk çat çat basıyo tekmeyi hissetmedim deyip duruyodu ama dün çok net hissetti. Çok tepki vermesini bekledim ama gülümsemekten başka bişi yapmadı kocamBen olsam çığlık atardım.
Bu arada bebeğim acıkınca ve ben bir süre acıkma durumunu önemsemeyince basıyor tekmeyi. Sabahları da kaldırıyor geç kalırsam. Bu da yetmezmiş gibi duruş/yatış pozisyonumu beğenmezse yine basıyor tekmeleri. Şimdiden parmağında oynatmaya başladı
İnşallah en kısa zamanda hissedersin.Harika bir duygu bu. Her hissettiğinde peygamberimize salavat çekersen çok iyi oluroyy maşallah kuzuya darısı bize inşallah..onu hissedecegimiz günü iple çekiyoruz
Dün babası sonunda bebeğimizi hissetti. Çocuk çat çat basıyo tekmeyi hissetmedim deyip duruyodu ama dün çok net hissetti. Çok tepki vermesini bekledim ama gülümsemekten başka bişi yapmadı kocamBen olsam çığlık atardım.
Bu arada bebeğim acıkınca ve ben bir süre acıkma durumunu önemsemeyince basıyor tekmeyi. Sabahları da kaldırıyor geç kalırsam. Bu da yetmezmiş gibi duruş/yatış pozisyonumu beğenmezse yine basıyor tekmeleri. Şimdiden parmağında oynatmaya başladı
slm kızlar ben geldim sonuçlarım çıktı çok şükür hamileyim degerim 735 çıkmış
5 haftalık dedi doktor ama kese görünmez şimdi dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum kadın doğuma ne zaman gitmeliyyim böyle beklemek de istemiyorum
bu duyguyu yaşamak için o kadar dua ettim ki rabbim duydu sesimi çok şükür
inşallahhh isteyen herkes tadar bu duyguyuu basta asbelove olmk üzere duarım seninle canımmmm
bize işte 10 gün kadar önce %90 demişti ama burda önceki hastası olan arkadaşlar var emin olmasa söylemiyo falan dediler..bakalım hayırlısı sagllıkla gelsinde inşallah.
evet ya hamilelikten galiba baya agır atlattım gribi iyiyim çok şükür şimdi..ben baya dikkat ediyorumda eşim gece dışarıda falan çalıştıgı için hastalanıyo gripte eve bi bulaştımı tamam zaten...
ama zaman hiç geçmiyo gibi ya..elimde olsa iki günde bi gidip bebişime bakmak istiyorum..
drumuzlada doguma ankaraya gitmek istedigimi konuştuk sorun olmicanı uçagada binebilcegimi söyledi..şu sıralar etraftan başka drlardan uçak işini araştırma peşindeyim..
bizim burda alışveriş yapıcak pek bi yer yok bi yönden iyi yoksa kendimizi frenleyemezdik galiba..allahtan bi aksilik çıkmassa 7.ada falan gidicem ankaraya ordan yapıcaz alşverişi..
ayyyy çok konuştum:26:sen nasılsın ??
slm kızlar ben geldim sonuçlarım çıktı çok şükür hamileyim degerim 735 çıkmış
5 haftalık dedi doktor ama kese görünmez şimdi dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum kadın doğuma ne zaman gitmeliyyim böyle beklemek de istemiyorum
bu duyguyu yaşamak için o kadar dua ettim ki rabbim duydu sesimi çok şükür
inşallahhh isteyen herkes tadar bu duyguyuu basta asbelove olmk üzere duarım seninle canımmmm
öncelikle çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevinidim cnm
gözün aydın değerin maşallah pek güzel
ben 479 ile alltan muayene oldun gördü doktor
ama sen bi hafta sonra bi daha git o zaman görür die düşünüyorum
sağlıkla kucağına al inş.
iyiyim bende 53 kg hamile kaldım. bu sabah baskülde 60 kg yu gördüm((
maşallah kuzum bakalım akşam bende tartılacam hocanın orda kaç çıkacam acaba :111::111::111::111::111:
çok sağol canımmmm
ben sağlık ocağına gittim muayene olmadım sadece sonucu aldım yarın falan gitsem benimkide görünür belki o zaman
kasığımda batma var korkuyorumda bişey olacak diye
yeniyken sizdede oluyomuydu
çok aldım gibime geliyor. ama benim bebiş biraz gelişmiş durumda. boyu normale göre uzun. cumartesi doktor bakalım 100 gr olmuşmu dedi. bi baktı 120 dr ... maşallah iyi yavrumun gelişimi
çok sağol canımmmm
ben sağlık ocağına gittim muayene olmadım sadece sonucu aldım yarın falan gitsem benimkide görünür belki o zaman
kasığımda batma var korkuyorumda bişey olacak diye
yeniyken sizdede oluyomuydu
ee tombul olacak gelin desene
azıcık kaynanasına benzesin dedik:)))))
iyi yapmışsın hah güldürdün beni sen asıl kaynansını doğumdan sonra gör
plates topu olacak
:))) canımsın yaaa... takıldım sana ben. severim etine dolgun olmayı. bende öyleyim valla. bide boyda 1,55 yani:))) tam patates ve çöp misali:)))
birlikte diyet yaparız bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?