• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Eki Görüntüle 613877

günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun

ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
gamze teyzesi
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dünürlük yalan oldu be bacım

çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür

teyzesi kurban olsuuun onaaaa.... kukusunu yerim onun beeeennn....
olsun bacım bizde kız anaları olarak destek oluruz birbirimize kanka olurlar. çok şükür sağlıklı... sabahtan beri gelip gelip bakıyorum haber varmı diye.. ayyy nasıl mutlu olddduuummm:)))))

teyzesi kurban olsuuun onaaaa.... kukusunu yerim onun beeeennn....
olsun bacım bizde kız anaları olarak destek oluruz birbirimize kanka olurlar. çok şükür sağlıklı... sabahtan beri gelip gelip bakıyorum haber varmı diye.. ayyy nasıl mutlu olddduuummm:)))))

saol cnm erkek erkek dedim o kadr ama yanıldım
zaten son zamnlarda kzım olsa ne güzel olur die geçiyodu gönlümden
süpriz oldu cnm sağlıklı ya en önemli si o zaten

Eki Görüntüle 613877

günaydın bayanlar
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış

ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
gamze teyzesi

çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür

keyfine bak şunun:)))

saol cnm erkek erkek dedim o kadr ama yanıldım
zaten son zamnlarda kzım olsa ne güzel olur die geçiyodu gönlümden
süpriz oldu cnm sağlıklı ya en önemli si o zaten

Rabbim ne verirse hayırlısını versin tabi bacım. evladında tabi. Çok şükür seni çok bekletti ama gümbür gümbür bir geliyo sağlıkla bacım:)))
evimizin neşesi onlar.

ya kızlar heyecandan unuttum hepinizin kandili mübarek olsun

sorma gamze bi keyfine düşkün bi keyfine düşkün nasıl ole bi yatışı varki sanırsın güneşleniyo sıpa

oohhh sen kusmuşsun bitmişsin bak sen hele şuna:)) doğsunda acısını alırsın ısırırsın her yerini:)))

sağol bacım .. seninde kandilin mübarek olsun.

Eki Görüntüle 613877

günaydın bayanlar

evet beklenen an
gamze teyzesi

çok şaşkın vede mutluyuz
çok şükür
Yerim ben onun bacaklarını. Ben seninkini hep erkek zannediyordum ama prensesmiş. Hüma prenses :nazar: Ben koyamadım bu ismi sen koy o şeker şirineye.
Gülümsün bir prenses dahamı geliyor ne güzel..Sanırım bizde sadece erkek acemiperide..:49:
Genelde bu yıl erkek çok olmasına rağmen şu an bu topikte tek erkek annesi benim :49:

Bugün kandil kızlar. Birbirimize dua edlim ve yasin okuyalım. Abselove bugün okuyacağım yasini listene dahil edebilirsin. 3 tane yaz sen :34:

Bebeğime kandil hediyesi aldım :1: Funnababy marka hepsi.

Eki Görüntüle 613915 Eki Görüntüle 613916 Eki Görüntüle 613917

6'lı hastane çıkışı : 21 tl

Nevresim takımı: 50 tl

Kirli torbası: 20 tl

Babişkoya da arko gold power alacağım.

Yerim ben onun bacaklarını. Ben seninkini hep erkek zannediyordum ama prensesmiş. Hüma prenses :nazar: Ben koyamadım bu ismi sen koy o şeker şirineye.

Genelde bu yıl erkek çok olmasına rağmen şu an bu topikte tek erkek annesi benim :49:

cnm sorma şimdiden başladık hüma aşağı hüma yukarı :1::1::1::1::1:
evet hümam geliyo
sende kıymete benidin
tek erkek anası olarak

cnm fiyatlar çok uygun nerden aldın

Unnadodan aldım canım. Kampanya yapmış. Aslında nevresim daha önce birkaç sitede kampanyaya girdi ve 37-40 aası satıldı ama bir türlü yakalayamadım. Ne zamandır bekliyorum kampanya olmasını. Bugün de zor aldım zaten. 50 tl versem de değer. Funnababy kaliteli bir marka.

Unnadodan aldım canım. Kampanya yapmış. Aslında nevresim daha önce birkaç sitede kampanyaya girdi ve 37-40 aası satıldı ama bir türlü yakalayamadım. Ne zamandır bekliyorum kampanya olmasını. Bugün de zor aldım zaten. 50 tl versem de değer. Funnababy kaliteli bir marka.

Bugün unnadoda bir badi gördüm aynısında bende mağazadan almıştım.Sitede 10 tl den 6,90 na düşmüş..Ama ben 3,5 liraya aldım.. Resmen bizi kandırıyorlar ya

Nevresim takımını elimle ellemeden almak istemiyorum..Taçta baktım haftasonu ne kadar sertti kumaşı..Kumaşı yumuşacık olmalı

2 gün önce civile gittim..O kadar güzel şeyler varki..Peluş battaniye aldım 8,90 lira...Bir sitede aynısını 20 liraya gördüm..5li takım aldım 13,90 lira..Birde polar yelek aldım 4,90 lira..

Ben civile ve çevre mağzalara gitme yanlısıyım bu konuda...

Bugün unnadoda bir badi gördüm aynısında bende mağazadan almıştım.Sitede 10 tl den 6,90 na düşmüş..Ama ben 3,5 liraya aldım.. Resmen bizi kandırıyorlar ya

Nevresim takımını elimle ellemeden almak istemiyorum..Taçta baktım haftasonu ne kadar sertti kumaşı..Kumaşı yumuşacık olmalı

2 gün önce civile gittim..O kadar güzel şeyler varki..Peluş battaniye aldım 8,90 lira...Bir sitede aynısını 20 liraya gördüm..5li takım aldım 13,90 lira..Birde polar yelek aldım 4,90 lira..

Ben civile ve çevre mağzalara gitme yanlısıyım bu konuda...

Fiyatını ve kalitesini bildiğin şeyleri almak lazım netten. Ben de bazı şeylere bakıyorum inanaılmaz kar marjı koymuşlar. 3 tl'ye aldığım üçlü mendil setini 7,5 TL'ye indirimli gördüm :53: Piyasayı bilmek lazım yani alırken.

Ben ya çok özel desenli, başka yerde kolay kolay bulamayacağım ürünlere bakıyorum ya da kalitesi bilindik markalara. Fiyatı da bilince kazık yememiş oluyorsun :34:

Ayrıca İstanbul'da tekstil hem daha kaliteli hem ucuz, Bursa'da da öyle. Bursa'da tanesi 2,5 tl'ye aldığım bodyleri burada en az 5-6 liraya bulabiliyorum :37: 5 liraya aldığım takımlar da 12-15 tl. hem de kumaşları daha kötü. Bir de Ankara güya. Diğer şehirler nasıldır kimbilir

Yaşadığın yerin avantajını doyasıya kullan bence :34:

Back
X