• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

süpeeeeeerrr :))))) gözün aydı hayatım. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. :)) çok sevindim.

canımmmm çok sağoll amin inşallahhh :)
sen susamlıktan terfi ettin artık sıra bana geldi :)

eşime dün süpriz yaptım kameraya çektim tepkisinide nasıl sevindi anlatamam hiç bukadar sevineceğini tahmin etmemiştim vidyoyu izleyip izleyip gülüyoruz

canımmmm çok sağoll amin inşallahhh :)
sen susamlıktan terfi ettin artık sıra bana geldi :)

eşime dün süpriz yaptım kameraya çektim tepkisinide nasıl sevindi anlatamam hiç bukadar sevineceğini tahmin etmemiştim vidyoyu izleyip izleyip gülüyoruz

Allah susamını bağışlasın sana...:)) susam bana 7 kg aldırdı 4 ayda... şiştim:))

ne güzel yapmışsın.kamera fikri iyi olmuş. benim öyle bir şansım olamadı. bütün aile gittik sonuçları öğrenmeye. :))

Allah susamını bağışlasın sana...:)) susam bana 7 kg aldırdı 4 ayda... şiştim:))

ne güzel yapmışsın.kamera fikri iyi olmuş. benim öyle bir şansım olamadı. bütün aile gittik sonuçları öğrenmeye. :))

amin canım cümlemizinkini :) benim toplamda 10 kilo almam lazım
boy 172 kilo 70 çok alırsam çok fena olurum herhalde ama bünyemde müsait kilo almaya

boy 172 kilo 70 çok alırsam çok fena olurum herhalde ama bünyemde müsait kilo almaya

hiç korkma ben 170 boy 75 kilo ile hamile kaldım
mide bulantıları kusmalar derken 68 kadar düştüm
daha yeni yeni yiyirom ve dikkat ediyorum
bu ara aldım biraz özelikle toto büyüdü
farkındayım ama dikkat et
ben bu ara hamur işini kaçırdım o yüzden
herşeyi kararında yediğin sürece sıkıntı yaşamazsın

simaybade gözün aydın canım çok sevindim senin adına...

umarım hherşey her zaman güzel gider..daha ne mutlu haberleri burdan beraber paylaşırız inşallah..

ben ögrendikten 1 hafta kadar sonra dr a gittim alttan muayene olmaktan nefret ettigim için bekledim valla..

çok yorma kendini..kasıkta batma oluyo bende hala var..ayagını altına bi yastık alıp sıksık uzanıp dinlen..

canım benimde doktorum en fazla 12 kg alıcan dedi ama.....ooooo..... şimdiden 7 kg yu gördüm:))) çok bulantı yaşamadığım için oldu. bir dönem geldi geçti bulantı bende. o zamanda deli gibi yedim işte... toto büyüdü. bel kıvrımı yok artık.. olsun napalım. ama kendini de çok kısıtlama

hiç korkma ben 170 boy 75 kilo ile hamile kaldım
mide bulantıları kusmalar derken 68 kadar düştüm
daha yeni yeni yiyirom ve dikkat ediyorum
bu ara aldım biraz özelikle toto büyüdü
farkındayım ama dikkat et
ben bu ara hamur işini kaçırdım o yüzden
herşeyi kararında yediğin sürece sıkıntı yaşamazsın

kız bebekler totoyu buyuturmus canım ben kılo aldım benımde bı göbüşüm bebekden dolayı şişti birde popişim baya bi cıktı yani

valla bunlar doğunca hepimiz koca totolu olacaz :1::1::1::1::1::1:

he valla yaa... annem 2 doğumundada 9 kg almış. nasıl imrendim. hatun incecik. benim elbiseler anneme yaradı şimdi:(
giyip giyip çıkıyo valla. bende öyle bakıp kalıyorum. moralim bozulmuyo değil. nasıl verilecek bu kg lar diye. ama kendimi tutabilsem:)))

kız bebekler totoyu buyuturmus canım ben kılo aldım benımde bı göbüşüm bebekden dolayı şişti birde popişim baya bi cıktı yani

benim toto dan çok üst bölge büyüdü. toto aynı görünüyomuş:) belim yağlandı ve karnım çıktı top gibi . memeler kocamandı zaten daha bi büyüdü. 100 cm gördük.. anneannem var bi tane tonton. ona benzedim :)))

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim sonuçlarım çıktı çok şükür hamileyim degerim 735 çıkmış
5 haftalık dedi doktor ama kese görünmez şimdi dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum kadın doğuma ne zaman gitmeliyyim böyle beklemek de istemiyorum

bu duyguyu yaşamak için o kadar dua ettim ki rabbim duydu sesimi çok şükür
inşallahhh isteyen herkes tadar bu duyguyuu basta asbelove olmk üzere duarım seninle canımmmm
Tebrik ederim hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 613877

günaydın bayanlar
beklenen an geldi bana kzımayın die hemen gireyim yazayım dedim
öncelikle bizim hocamız bizi dün ayrınlıtı usg ye aldı
her bişeyimize baktı organları tek tek incelendi
bende sordun hocam erken değilmi die bide başka yere gitmeyecekmiydik die
ben ayrıntılıyı iki kere yapıyorum dedi 16-17. haftalarda bütün organları inceleyiyorum
20-21. haftalarda yine organlara bakıyorum ama kalpın damarları odaları kapakçıklarına ve ekg'sine bakıyorum dedi
ayrı bende o teknoloji var ben hastalarımı başka yere göndermiyorum dedi
ve en güzel haber bundan sonraki tüm muayenlerimiz aslında ayrınlı usg gibi olacakmış
hamd olsun hiç bişeyimiz yok çok sağlılıyız teyzeleri
rabbime hamdı senalar olsun

ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
gamze teyzesi
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dünürlük yalan oldu be bacım

çok şaşkın vede mutluyuz
tabi en önemliside sağlıklı olması
çok şükür

Back
X