- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.681
Kafam allak bullak oldu çünkü aynı özellikten bir sürü ana kucağı var fiyatlar çok farklı..Ev tipi ana kucağını titreşimli olmasından istiyorum.Arkadaşım bu benim elim ayağım diyordu..
Termometre konusunda kulaktanmı,alındanmı,uzaktan ölçendenmi alsam,hangi markayı alsam konusunda karıştı kafam..
ben eşimin ailesnden bir şey beklemıyorum yapcaklarını da sanmıyorum çünkü eltime bişi yapmadılar bana da yapmazlar sanmıyorum. Benım beşiğimi annem alıcak ona kalsa herseyını alıyor ilk torunları farklı tabi :)Normalde herşeyi bizde tek yaparız..Ama yeğenimin eşyaları iyi oldu..Bebek odasını kayınpeder bir ihtimal alacak. Güven olmazda kendisine..Masraf olacak zamanlar genelde küslük çıkarır..Düğündende böyle yırtmıştı..Bakalım torununa yapacakmı gerçekten
Eki Görüntüle 612766 Eki Görüntüle 612767 Eki Görüntüle 612768
slm kızlar. ben heyecanla bakınmaya başladım. yaklaşık 3 ay annemde kalıcam. beşik taşımak istemiyorum evden. o yüzden böyle küçük şeylere bakınıyorum. fiyatlarıda çok uygun 70-80 TL arasında değişiyor. karar veremedim. sizce hangisi.
Eki Görüntüle 612766 Eki Görüntüle 612767 Eki Görüntüle 612768
slm kızlar. ben heyecanla bakınmaya başladım. yaklaşık 3 ay annemde kalıcam. beşik taşımak istemiyorum evden. o yüzden böyle küçük şeylere bakınıyorum. fiyatlarıda çok uygun 70-80 TL arasında değişiyor. karar veremedim. sizce hangisi.
kız seini kız pek bi süslü olacak sanki
valla üçüde çok güzel şeker
Ay çok tatlı bunlar...Ben 3. yü çok beğendim
Bencede bayıldım valla. karar veremedim bi türlü.
ee süsünü azıcık sen düşüncen bacım. gelinin olacak:)))
kız seini kız pek bi süslü olacak sanki
valla üçüde çok güzel şeker
aaa senin kontrol bugüüün:))))
ayy heyecanlandım.
evet cnm bu akşam hayırlısı bakalım ne çıkacak
çok heyecanlandım hayatım. sağlıklı sıhhatlı hayırlı haberlerle gel inş.
inş cnm hayırlısıyla
işte bugn akşam olmaz artık bana
olur hayatım bi bakmışızki kucağımızdalar:))
simaybade de bugün sonuç alacaktı dimi. naaptıki.
evet doğru diosun bilmiyorum ki ay merak ettim bak şimdi
asya yıda çok özledim...
gamzecim ben 2.yi daha çok begendim..
hangisini alırsan al inşallah bebişin saglıkla güzel günlerde kullanır..
senin cinsiyet kesinleşti galiba bizim 9 gün sonra kesinleşir heralde..
ama biz kız fikrine çok çok alıştık son anda bi sürpriz yaparsa yandık hadi bize bakma herkese yayın geçtik
kızlar günaydın nasılsınızz nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?