Ilk çocuğunu düşünenler...

kulaktan alıcam ben ateş ölçeri ona karar verdim . Ben de tek kararsızlıgım hem kiracıyım oda yapamıcam ama buyuyen besık daha mantıklı geldı bana bakalım nolcak

ben eşimin ailesnden bir şey beklemıyorum yapcaklarını da sanmıyorum çünkü eltime bişi yapmadılar bana da yapmazlar sanmıyorum. Benım beşiğimi annem alıcak ona kalsa herseyını alıyor ilk torunları farklı tabi :)

slm kızlar. ben heyecanla bakınmaya başladım. yaklaşık 3 ay annemde kalıcam. beşik taşımak istemiyorum evden. o yüzden böyle küçük şeylere bakınıyorum. fiyatlarıda çok uygun 70-80 TL arasında değişiyor. karar veremedim. sizce hangisi.

gamzecim ben 2.yi daha çok begendim..

hangisini alırsan al inşallah bebişin saglıkla güzel günlerde kullanır..

senin cinsiyet kesinleşti galiba bizim 9 gün sonra kesinleşir heralde..

ama biz kız fikrine çok çok alıştık son anda bi sürpriz yaparsa yandık hadi bize bakma herkese yayın geçtik

:)) sağol hayatım..evet canım sanırım bende 2. ciyi alıcam meleğime. cumartesi günü doktora %100 mü dedim evet kız dedi. biz çok istiyordum eşimle kız olmasını rabbim nasip etti:))
nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor. üşütmüştün en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…