Ilk çocuğunu düşünenler...

evet cnm o kadar erkek dedim kızım oluyo

ayyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımmm istediğin olduuu prensesin geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu arada unnoda ya dun bende baktım gercekten pahalı mılletı kandırıyorlar :)

ben bı tane nevresım takımı aldım ellemeden alamam bende o kadar yumusakdı ki hatta uygundu fıyatıda . Tedi diye magaza var aldıklarımı ınternette goruyorum üzerine 10 tl koyulmus sekılde bende magazadan alma taraftarıyım netten almam .

Son düzenleme:
selamm kizlarr nasilsinizzz...kandiliniz mubarek olsunnn..allah hayirlisiyla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin....cok cici seyler almissinizz...cok yakisacak miniklerinize...ne zaman cinsiyetlerini ogrendiniz sekerler?

selamm kizlarr nasilsinizzz...kandiliniz mubarek olsunnn..allah hayirlisiyla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin....cok cici seyler almissinizz...cok yakisacak miniklerinize...ne zaman cinsiyetlerini ogrendiniz sekerler?

ben 14. haftada öğrendim canım. 13. haftada erkek gibi görünüyo dedi. 14. haftada 1-0 kız öne geçti dedi. geçen hafta kesinleşti.
darısı başına olsun.

çok begendımmmmm nerde buldun kırmızıya bayıldımmm yaaa

Evet hayatım. gg. dan alışveriş yapıyorum ben. tulumlar falanda çok uygun fiyatları kırmızı olan elbise 24 TL diğerleri 3 TL 7 TL arasında değişiyor tulumlar. hele bi mevlüt takımları vaarr.. ooyyyy bayıldım. dünkü beşikte oradandı.

Ay canım yaa o kırmızı olan elbisenın linkini atar mısınnn bana almam lazım onu kesin bayıldım yaa

40 mız cıktıgında giydiririm dısarı cıkarken ayaklarına da kırmızı patik tarzı birşey süper olurr yaa eşim gelsinde bi sormadan almayayım

40 mız cıktıgında giydiririm dısarı cıkarken ayaklarına da kırmızı patik tarzı birşey süper olurr yaa eşim gelsinde bi sormadan almayayım

evet yaza geliyor ya süper olur. pek tatlı bişey bende dayanamayıp aldım valla. sabah gözüme çarptı baktım kapış kapış gidiyo hemen aldım:)))
eğer devamını bulamazsan satıcıya yaz. yeniden satışa çıkarsın canım.

ya gamzeeeeeeeeee seni oyucam gösterme bana şunlarııııııııııı kredi kartını alıcak eşim heeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…