- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.761
evet cnm o kadar erkek dedim kızım oluyo
selamm kizlarr nasilsinizzz...kandiliniz mubarek olsunnn..allah hayirlisiyla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin....cok cici seyler almissinizz...cok yakisacak miniklerinize...ne zaman cinsiyetlerini ogrendiniz sekerler?
Eki Görüntüle 614086 Eki Görüntüle 614085 Eki Görüntüle 614084 Eki Görüntüle 614083
çok hoşuma gittiler. yazılı olanlarda çok komik.:))
Eki Görüntüle 614086 Eki Görüntüle 614085 Eki Görüntüle 614084 Eki Görüntüle 614083
çok hoşuma gittiler. yazılı olanlarda çok komik.:))
çok begendımmmmm nerde buldun kırmızıya bayıldımmm yaaa
anam bunlar pek güzel ya
tsklerrr gamzecimmmm hayirlisiylaaa kucagina alirsin minigini....
Evet hayatım. gg. dan alışveriş yapıyorum ben. tulumlar falanda çok uygun fiyatları kırmızı olan elbise 24 TL diğerleri 3 TL 7 TL arasında değişiyor tulumlar. hele bi mevlüt takımları vaarr.. ooyyyy bayıldım. dünkü beşikte oradandı.
Ay canım yaa o kırmızı olan elbisenın linkini atar mısınnn bana almam lazım onu kesin bayıldım yaa
40 mız cıktıgında giydiririm dısarı cıkarken ayaklarına da kırmızı patik tarzı birşey süper olurr yaa eşim gelsinde bi sormadan almayayım
evet yaza geliyor ya süper olur. pek tatlı bişey bende dayanamayıp aldım valla. sabah gözüme çarptı baktım kapış kapış gidiyo hemen aldım:)))
eğer devamını bulamazsan satıcıya yaz. yeniden satışa çıkarsın canım.
gamze öldürecem seni şimdi bak yapılır mı bu
çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?