- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.601
ya anlamadım cnm dün bi kuru oksürük başladı öksürüken en sonunda kusuyorum
bugünde çok halsiizim metroda bayılıyosdum az kasın işe geldim indim mescitte yattım biraz topalnınca çıktım yukarı
mal gibiyim ya
Allah kolaylik versin canim. bebisin seni biraz yoruyor sanirim .aman ne tatli yorgunluklar :)
cnm bebeşim değilde iş güç yoruyo inan
iş yerimdekiler tam bir öküz
neyse sinirlerimi bozmayım şimdi
bebeişme cnm feda anası kurban olsun ona
o okuzlerden her yerde var. takma bosver. kimse kendi basina gelmeden anlamaz bazi seyleri.Allah a havale etmek gerek boylelerini
Bugün senin için çabucak geçer inşallah.ya anlamadım cnm dün bi kuru oksürük başladı öksürüken en sonunda kusuyorum
bugünde çok halsiizim metroda bayılıyosdum az kasın işe geldim indim mescitte yattım biraz topalnınca çıktım yukarı
mal gibiyim ya
Bugün senin için çabucak geçer inşallah.
maslak acibadem canim=> mete gungor. umarim isine yarar:)ben zaten hiç ilaçla vs korunmadım, prezervatif kullanıyoruz, vücuduma kimyasal almak istemedim. yani beklememiz gereken bir şey yok bu anlamda
ben bir de Acıbadem'deki doktorlardan hangisini seçeceğimi bilemiyourm :26: hiç Fulya veya Maslak Acıbadem'e gidip doktor tavsiye edebilecek olan var mıdır?
Sağol canım gerçekten büyüdü paşamşimdi hamilelik takvimine baktımda sıpan kocaman olmuş maşallah yesin onun pipisini teyzesi
Sağol canım gerçekten büyüdü paşam. Bugün görebileceğim inşallah. AYrın haber veririm ne kadar büyüdüğünü
Koru Sincana bakacağım canım.Aklımda kalacağına gider bakarım. Zaten diğer randevum ocak sonunda. Bir öncekiyle arası 45 gün oluyor. Gidip görmüş olurum paşamı. BAkalım keyfi yerinde micnm ne yaptın sen yarın koruya mı yoksa fatihemi gidiyon
Koru Sincana bakacağım canım.Aklımda kalacağına gider bakarım. Zaten diğer randevum ocak sonunda. Bir öncekiyle arası 45 gün oluyor. Gidip görmüş olurum paşamı. BAkalım keyfi yerinde mi
maslak acibadem canim=> mete gungor. umarim isine yarar:)
mete beye randevu aldım, hayırlısı bakalım :)
ne zaman gideceksin?
Canım birçok siteyi takip ediyorum. Bu eklediklerimi m.rhipo'dan aldım. Acayip ucuza geldi bana. Emzirme minderi 15, önlüğü 9 tl mesela. Bunun dışında unn.do, but.k bebe ve m.nimoy sitelerine bakıyorum. M.rkofoni, l.mango gibi bilindi siteler de hep takipteyim. Uygun fiyatlı görürsem alıyorumacemiperi hangi siteden alıyorsun oğlunun cicilerini
Canım ovulasyon testi gebelik göstermez. Gebelik testi yapman lazımKizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?