• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

merhaba konunuzu görünce nedense heyecanlandım birden bende ilk çocuğu düşünmeye tam başlayacak gibi oluyorum sonra kararım değişiyor eşim önümüzdeki birkaç ay daha istemiyor gerçi ama ben kararsızım yorumları okurken gördüm bizde oğlumuz olursa adını rüzgar koymayı düşünüyoruz

inşallahhh sende bebegıne kavuşursun cnmm hosgeldın aramıza

Ne yapalım canım inşallah benimde senin gibi sevinç gözyaşları dökeceğim zamanlarım da gelecek:16:

ne kadar guzel maasallah :) planlamalar baslamis. Allah bize de o gunleri nasip eder umarim

Allah tüm isteyenlere nasip etsin kızlar. Şimdi bile bu kadar heyecan yapıyorsa kollarımızın arasında nasıl bir mutluluk verecek kimbilir :49::49:

genel forum takipte çok sık karşılaştığım bi topik bu..
nedense hep baktım,okudum zaman zaman ama bi türlü yazmak nasip olmamıştı..
şimdiye kısmetmiş hepinize selam kk'daşlar :3:

kısaca kendimle ilgili özet geçiyim size;

1,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım..zaten başından beri çocuk istiyorduk..mart 2012'de 2.ayda denemede hamile kaldım ve 2 aylık olmasına 1 hafta kala düşük oldu :50: kötü bi 1 hafta sonrası toparlandım,1 ay ara verdim sonra tekrar çalışmalar başladı..
üstüne 9 ay geçti ve hala hamilelik gerçekleşmiyor.
heee tabi düşükten bu yanada adetlerim hep düzensiz,hatta 2 defa ilaçla hastalandım o derece...
bi arada prolaktinim yüksek çıktı (37) ilaç kullanarak düştü..

işte böyleeeee..kısa dedim ama uzamış baya :26: hehehehe

son olarak diyorum ki,allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip eder inş :34:

Selam kzlar! Ben de hemen degil ama en gec haziran gibi hamile kalmayi istiyorum.

Sizlere oncelikle bedeni gebelige hazirlamak icin neler yapmak gerekir onu sormak istiyorum. Tavsiyeleriniz olur mu??

Bir de ben hic jinekolojik muayeneden gecmedim simdiye dek, 26 yasindayim. İstanbul avrupa yakasinda onerebileceginiz doktor var midir?? Ben acibadem sigortadan sigortaliyim ozel muayenehane tercih etmicem sanirim, siz ne dersiniz?

Simdiden tesekkurler...

Selam kzlar! Ben de hemen degil ama en gec haziran gibi hamile kalmayi istiyorum.

Sizlere oncelikle bedeni gebelige hazirlamak icin neler yapmak gerekir onu sormak istiyorum. Tavsiyeleriniz olur mu??

Bir de ben hic jinekolojik muayeneden gecmedim simdiye dek, 26 yasindayim. İstanbul avrupa yakasinda onerebileceginiz doktor var midir?? Ben acibadem sigortadan sigortaliyim ozel muayenehane tercih etmicem sanirim, siz ne dersiniz?

Simdiden tesekkurler...

slm cnm..iyi geceler..
hazır acıbadem sigortalıysan direk acıbademe git derim..bildiğim en iyi hastane :34: eğer anadolu yakası deseydin,önerebileceğim hastane vardı ama avrupayı bilmem pek hastane açısından..

1,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım..zaten başından beri çocuk istiyorduk..mart 2012'de 2.ayda denemede hamile kaldım ve 2 aylık olmasına 1 hafta kala düşük oldu :50: kötü bi 1 hafta sonrası toparlandım,1 ay ara verdim sonra tekrar çalışmalar başladı..
heee tabi düşükten bu yanada adetlerim hep düzensiz,hatta 2 defa ilaçla hastalandım o derece...

son olarak diyorum ki,allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip eder inş :34:

Slm aramıza hoşgeldin , umarım bu kötü günlerini atlatmışssındır çünkü psikolojik olarak da etkiliyor bu durum inşallah en kısa zamanda hamile kalcaksındır

Simdiden tesekkurler...

Doktora gitmeni tavsiye edıyorum ilk önce smear testin yapılır sonra tahlillerin yapılır hazır mısın diye.

Acıbadem sigortalıysan ben olsam o hastaneye giderdim sende bence oraya git kaliteli bir yer eminim iyi ilgileniyorlardır bence doktor arayısını sadece acıbadem hastanelerınde arastır derim

Gebelik süreci sabır isteyen bir süreç. Buradaki arkadaşlar olarak sabırla aylarca bekledik. Elimizden geleni yaptık. Kimimiz hala bekliyor. O yüzden umutsuzluğa kapılmamak lazım. Düşük sonrası hormon ve pıhtılaşma testleri normalse beklemekten başka yapacak bir şey yok. Bir süre daha olmazsa çatlatma hapları kullanılabilir, doktor yönlendirir zaten

Simdiden tesekkurler...
Acıbadem'de sigortam olsaydı Acıbadem hastanesine giderdim. En başından tek doktora takip başlatırsın böylece. Mutlaka bir jinekolojik muayene ol. Smear testi, ultrason, gerekirse hormon testi yaptır. Yaşın genç ve henüz korunmayı bırakmamışsın. Kendine 6 ay kadar süre ver. Bu süre içinde kendiliğinden olmazsa doktoruna danışırsın

Bugün kendimi iyi hissediyorum. Tatlı bebeğim de pıt pıt tepikliyor beni. Dün neredeyse hiç hareket etmemişti, moralim bozulmuştu bu yüzden. Uyuya uyuya büyüyor benim tontonum :55:

Simdiden tesekkurler...

folik asit tum dr.lar oneriyo ama oncesinde bi kontrole git derim bana bi suru test yaptilar. hamilelige engel olan bi durum var mi diye. simir aldilar bir de.Allah a sukur normaldi her sey .7aydir istiyoruz bekliyoruz. diyorsun ki en gec haziranda istiyoruz. bence calismalara baslayin. belli olmaz gerci. ilk ayda hamile kalabilirsin. ama onerilen couk istediginiz zamandan 3 ay oncesinde korunmayi birakmak. ben de acibademe gidiyorum .ama anadolu yakasi. buraya gidipgelmen guc olabilir dogumun ilerleyen zamanlarinda.

Acıbadem'de sigortam olsaydı Acıbadem hastanesine giderdim. En başından tek doktora takip başlatırsın böylece. Mutlaka bir jinekolojik muayene ol. Smear testi, ultrason, gerekirse hormon testi yaptır. Yaşın genç ve henüz korunmayı bırakmamışsın. Kendine 6 ay kadar süre ver. Bu süre içinde kendiliğinden olmazsa doktoruna danışırsın

ben zaten hiç ilaçla vs korunmadım, prezervatif kullanıyoruz, vücuduma kimyasal almak istemedim. yani beklememiz gereken bir şey yok bu anlamda :1:

ben bir de Acıbadem'deki doktorlardan hangisini seçeceğimi bilemiyourm :26: hiç Fulya veya Maslak Acıbadem'e gidip doktor tavsiye edebilecek olan var mıdır?

ben zaten hiç ilaçla vs korunmadım, prezervatif kullanıyoruz, vücuduma kimyasal almak istemedim. yani beklememiz gereken bir şey yok bu anlamda :1:

ben bir de Acıbadem'deki doktorlardan hangisini seçeceğimi bilemiyourm :26: hiç Fulya veya Maslak Acıbadem'e gidip doktor tavsiye edebilecek olan var mıdır?
Ben de evlenmeden önce doğum kontrol hapına başladım ve 2 ya da 3 ay kullandım. Sonra kondom. En güzeli de bu. Hem kontrolü tek başına sırtlanmamış oluyorsun hem de kimyasal almıyorsun. Korunmayı bırakmamın 4.ayında da hamile kaldım.

Ben Ankaradayım. İstanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Geçmiş olsun Güllümsün kendine dikkat et...

Ben dün bebişimin cinsiyetini öğrendim KIZIM olacakmış, dünyalar benim oldu... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin böyle güzel bir duyguyu:nazar:

canim o hic belli olmuyo iste. benim de esim korunuyordu. ben de dogum kontrol hapi kullanmadim ama dr. bir suru tahlil istedi yine. her hangi bir degerin dusuklugu ya da yuksekligi( cok kucuk bi fark olsa da) gebe kalmayi olumsuz etkileyebiliyor. senin icin bi arkadasima sordum. maslak ya da fulyada gittigi bi jinekolog var.ailecek ona gidiyorlar hatta. cok da memnunlar. mesaj attim yanit geldiginde yazacagim :)

Geçmiş olsun canım. Üşüttün galiba. Hemen bitki çayları ve meyveyle takviye yap çabucak geçsin.

ya anlamadım cnm dün bi kuru oksürük başladı öksürüken en sonunda kusuyorum
bugünde çok halsiizim metroda bayılıyosdum az kasın işe geldim indim mescitte yattım biraz topalnınca çıktım yukarı
mal gibiyim ya

Back
X