Ilk çocuğunu düşünenler...

Doktorumla bu konu hakkında hiç konuşmadık canım..Ama 2. ayda bile çatlayanlar var..İç karnım dar olabilir...

Eşime bıraktım eşim Nehir dedi benım de agzım alıstı hep Nehir diye seviyorum ama iki isim olursa Nehir Ela istiyorum

Kızlarımız adaş olacak desene..Bizimde şuanki düşüncemiz Ela yönünde:)

Hastanede kızımla başımıza takacağımız taçlarımız nasıl..aynısından yapacam bende

Eşime bıraktım eşim Nehir dedi benım de agzım alıstı hep Nehir diye seviyorum ama iki isim olursa Nehir Ela istiyorum
Adıyla yaşasın. Çok şirin ikisi de
cnm allahın izniyle
kız olursa hüma erkek olursa demir koyacaz bakalım bi cinseyeti belli olsaydı
Bizimkiler adaş olacaktı kız olsaydı
Hastanede kızımla başımıza takacağımız taçlarımız nasıl..aynısından yapacam bende [/B]
Eki Görüntüle 605160
Çok kokoş bunlar, çok beğendim. Bebeğin ismi de çok güzel

Bizim paşamızın adı da Tunahan olacak inşallah

anam çok tatlu bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok güzellerrrrrr maaşallah subhanallahhhh

seni çok iyi anlıyorum cnm ya benim eşimde bende bişey yok die burnumdan getirdi onca zaman
bu adamları ne yapmak lazım inan bilmiyorum

Ne yapalım canım inşallah benimde senin gibi sevinç gözyaşları dökeceğim zamanlarım da gelecek

doktorum 10 numara valla o konuda sıkıntı yok ama bu haftalarda oluşmuyo mu artık cinsel organları tamamen

olusuyorda benzetıyor bazı doktorlar

aaa gerçekten mi tıp merkezıne gıttıgımız de bi kız bebiş vardı annesi ela dıye seslendı kulagıma cok hoş geldi çok begendım bakalım kısmet :)) Ama agzım Nehire cok alıstıııı

Ben kolay söylenen isimlere bayılıyorum..Birde söylenişi ve harfleri benim ismimede çok yakın

hayırlısı o zaman cnm ama inş. belli olur çünkü önümüzdeki aya kalacak ya çok zaman ölürüm ben meraktan

Ben kolay söylenen isimlere bayılıyorum..Birde söylenişi ve harfleri benim ismimede çok yakın

hehehe eşin ne diyor sana mı bıraktı

Benim ki kolay kolay bişey begenmıyor valla gerçi bende oyleyımde ıkımızın ortak begendıgı bir isim olsun dedik işte Nehir i söyledi bende cok sevdım agzından cıkan her ısmı cok sevıyorum eşimin napım :))

ama nehirde hakkaten güzel isim şimdi

Bizim isimlere daha hamile olmadan karar vermiştik zaten..Erkek olursa rüzgar,kız olursa ela diye...Ortak kararımız yani

merhaba konunuzu görünce nedense heyecanlandım birden bende ilk çocuğu düşünmeye tam başlayacak gibi oluyorum sonra kararım değişiyor eşim önümüzdeki birkaç ay daha istemiyor gerçi ama ben kararsızım yorumları okurken gördüm bizde oğlumuz olursa adını rüzgar koymayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…