- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #18.621
Koru Sincan'da Seda hanıma gittim. İlk defa bebeğimi bu kadar net gördüm
Oğlumun ellerini açıp kapayışı, başını çevirişi, ayaklarını çırpışı çok netti. Hem 3 boyutlu hem de renkli 4 boyutlu baktı. Tüm kemik, damar, beyin yapısını inceledi. Kalp atımını çok net duydum. Ayrtıntılı ultrason gibi oldu. Zaten hastaneye girince köyden indim şehre misali teknoloji ve temzilik karşısında şaşırdım. Hemşiresinden tut sekreterine kadar çok kibarlardı. Doktora zaten bayıldım. Acayip güleryüzlü ve açıklayıcıydı. Tek tek anlattı herşeyi. Doğuma da mutlaka o giriyormuş. Diğer hastanede o günkü nöbetçi doktor giriyordu.
Çok memnun kaldım hastaneden. Uzaklık sıkıntısı vardı ama onu da çözeceğiz bir şekilde. Bana diğer hastaneye göre 500-600 TL masraf getirecek ama hiç önemli değil. Bundan sonra oraya devam edeceğim.
Tontoşum yaklaşık 360 gram olmuş
Resimlerde dizlerini bükmüş eliyle gözünü kapamış duruyor. Resimlerini baktıkça öpüyorum. Utanmaz oğlumun pipican da meydandaydı, hiç saklamıyor yaramaz. Zaten ben ekrana bakınca büyülenmiş gibi oluyorum. Onu izlerken dilim tutuluyor. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu 

Çok memnun kaldım hastaneden. Uzaklık sıkıntısı vardı ama onu da çözeceğiz bir şekilde. Bana diğer hastaneye göre 500-600 TL masraf getirecek ama hiç önemli değil. Bundan sonra oraya devam edeceğim.
Tontoşum yaklaşık 360 gram olmuş