- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.541
aktardadan mi aldın kokusu nasıl cnm
Eczaneden aldım canım..Kokusu yok..Rahatça kullanılabilir
süper o zaman alam bende o zaman bi tane
bugün annemin midesi yine çok kötü
cnm bu konuda emre ve kan hoca diolar hep ne yap ne et eşini göütrmeye çalış zor bir süreç biliyorum bende kaç yıl uğraştım eşimle bu konuda bzi anlat eşine belki faydası olur
canımmmm Rabbim yardım etsin dr. ne diyor bu duruma
ne yapacağımı şaşırdım yaa beni sinir edip duruyor emre bey asya yakasında yok izin alamazmış gidemezmişiz klomeni kullancakmış falan da filan da
zaten saçma sapan alışverişleri yüzünden sıkıntıdayız ay sonunu zor getiriyoruz onu da bahane ediyor bekleyelim diyor of ki ne of
slm kızlar. çok yoğunum hala kantoron yağını konuştuğunuzu gördüm.
bunu en iyi ben bilirim.
aylarca kırmızı kantaron yağını içme suyuma damlatıp içtim. onarıcı etkisi var. çok memnun kaldım. sindirim sistemimdeki yaraları hızla onardı.
bende argan yağı ve kantaron yağını banyodan sonra uyguluyorum.
ve hergün mustela..
ama benim bulantılarım öyle bir gelip geçtiği için. kg çok fazla gibi.
53 kg dum 59 ları görüyorum .... şiştimmmm:)))))))
toto fırladı, bel oyuntum yok artık((
cnm aynı benim herif valla
benim herifte abuk sabuk şeylere para harcardı
ben adamımı 1 sene uğraş sonucu götürdüm doktora
biliyosun tepkili olduğu için bir sürü şey yedirerek çara bulmaya çalıştım
kavga ettim iyilikle söledim
ağladım zırladım boşanmaya kadar götürdüm gitmedi gitmedi
sonra biraktım ama bide bana sor eriyorum günden güne
en son ardan uzun bi zaman geçtikten sonra tekrar konuyu açtım nasıl oldu bilmiyorum ama kabul etti
erkekler böle onlar için bu durum çok ama çok zor
allah yardımcın olsun inş. eşin kendiliğinden gider
kızlarr meleğimi gördüm :) dengesiz doktor bosuna benı telaslandırmış 23 haftalık diye meleğim daha 21 hafta 1 günlükmüş yani özeldeki ultrason yanlış cıktı :) keşke eşimle gidebilseydim eminimki onumuzdeki ay daha heycanlı olucak :)
doktor yaramaz ve güleryüzlü bir kızın olcak dedi cunku durmadan hareket edıyordu hiç durmadı doktor cıkolatamı yedin dedi halbukı sabah yedıklerımı bıle cıkarmıstım aç karnına gittim
teyzeleri bir gülüyor bir gülüyorrr kurban olurum onu vereneee Allahım dogumunuda görmeyi nasip etsin inşşş yavrumu cok sevıyorum kızım benım ya :2:
geldim izledim güzel yavrum benimmm 2 kere daha gidicem onumuzdeki ay kontrollerim var bakalım subat ve martta radyolog doktor cok ılgılıydı cok sevdım baya bı anlattı meleğimi
Ne yapacağımı şaşırdım canım yaa beynim ağrıyor bundan başka bişey düşünemiyorum
işe gidince konuşuruz demişti geldi kaç saat geçti tık yok hiçbişey yokmuş gibi davranıyor
Klomen kullanınca normal yoldan olacakmış bebeğimiz diyorum fayda gören yok ama nerdeee
3ayımızı çöpe atacağız yine
güllümsün amin canım darısı inşallahh basınaaa gercekten degısık bır duyguymuş bu farklı bişey yani :)
boşwer canım sağol tşk ederim yavrumu gorunce tum hastalıklarım geçiyor . bu arada senın catlakların cok erken baslamıs iç karnınmı dar acaba doktorun bilgi verdimi
Bu arada kızlar tek sorun plasentam asagıdaymıs baya bı genişmiş , doktor onumuzdekı ay konusuruz dogumu dedi ama boyle olursa sezeryan dedi tek üzüldüğüm şey bu malesef
üzülme cnm olsun ne olacak sen ve bebeğin sağlıklı olsunda ole oluversin valla ben hiç düşünmüyorum onları elbet rabbim kolaylık verir
eee kızımızın adı ne olacak bakalım annesi
Eşime bıraktım eşim Nehir dedi benım de agzım alıstı hep Nehir diye seviyorum ama iki isim olursa Nehir Ela istiyorum
güzelmiş allah ismiyle yaşatsın inş.
Amin canım , inşallah siz ne düşünüyorsunuz
cnm allahın izniyle
kız olursa hüma erkek olursa demir koyacaz bakalım bi cinseyeti belli olsaydı
Bu hafta belki tahminen söyler canım
cnm haftaya gidecez 22 ocak
gittiğimde 16+6 olacak belli olur her halde die düşünüyorum ama:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?