• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

gıcık çapada ki dr. tiroidden olmaz dedi antidepresandan olmaz dedi
emre beyle görüştüm telefonla o nasıl dr.muş dedi ama kocişi ikna etmem gerek:34:

bugün annemin midesi yine çok kötü

cnm bu konuda emre ve kan hoca diolar hep ne yap ne et eşini göütrmeye çalış zor bir süreç biliyorum bende kaç yıl uğraştım eşimle bu konuda bzi anlat eşine belki faydası olur

Bugun aptal hastanenin duzeysiz insanlari ve esimin dirdirlari yuzunden kabus gibiydi. Hamile halimle kriz gecirdim resmen. Butun aksam aglayip zirladiktan sonra sizlere bir sey danismak istiyorum.

Fatihten hic memnun degilim hastane olarak. Lacka, lakayt bir yer. Sorumluluk ustlenen yok malesef. Neyle karsilasacagin supriz gibi bir sey. Hastaneye olan tum sempatimi kaybettim. Ama Aylin hanimdan hala memnunum. Iyi bir doktor. Ilgisi ve bilgisi cok. Mesajla her istedigimi sorabiliyorum. Hastanede yenidogan unitesi var ve fiyatlari su an benim icin en en en uygun olan yer.

Koru hastanesi var. Sincan bana asiri uzak ama cok tavsiye edilmis ve resimlerini gorunce cok begendim. Balgat Koruyu gorup bayilmistim zaten. Ama Balgatta bayan doktor yok. Fiyatlarini da bilmiyorum.

Koru disinda bir kac tane hastane var aklimda.

Sizce doktor iyi diye olumsuzluklari gormezden gelip Fatihe devam mi edeyim yoksa baska hastanelere bakayim mi?

cnm balgat koruda aydan biri hoca dişardan doğğum yaptıryo zaten kurucularından ama çok para alıyo
eskiden ona gidyodum ordan biliyorum
bak benim doktorumda erkek ve çooooooooooooooooooooooook memnunum
balgat korudaki ümit hocayı çok övüyolar
bence gitmekle ve iki hastane arasında seçim yapmakla bişey kaybetmezsin

Günaydın kızlar kafam o kadar karısıkkı anlayamıyorum artık gerçekten tıp merkezindeki ultrason la devlet hastanesindekı arasında 1hafta kadar fark var anlayamadım gitti ya dün 23 haftalıksın dedi doktor ve benım 23 haftalık olmam ımkansız dıye dusundum ama önden gıdıyorsa renklı dooplerı kacırıcam dıye eşimle degil o guzel duyguyu tek basına yasıcam bugun saat 11.30 da bebegımı gorucem renklı dooplerde bakalım cok heyecanlıyım tek basına gıtmenın burukluguda ayrı bır konu.

devlet hastanesinde yer yok eger varsa da bır kac tane hastaneye randevu almadan bılgı vermıcekler bılıyorum o yuzden ugrasmıcam kimisi girme dıyor ıkı doktorda istiyor organlarına bakılsın dıye bende gırmeye karar verdım sonucta ıkı doktorda tavsıye edıyorsa vardır bıldıklerı teshıs konulacak bırseyse erkenden tedavı edılır dıye dusundum goruntuleme merkezınden randevu aldım 150 tl dedi uzman radyolog bakıyormuş cd si ıcınde 2 kere ileriki aylarda ücretsiz kontrol dahil 150 tl bana da cazip gelen tarafı sadece 3 kere gıtmem oldu eger hastaneye gıdersem ve ılerıkı zamanda gırmem gerekırse tekrar 150 tl vermektense bu goruntuleme merkezı uygun geldı ama cok burugum yavrumun yuzunu tek basına gorucem esıme cd de gosterıcem tabı kendını gosterırse sıpam inatcı bıraz da :)

Bu arada yogun böbrek agrılarımın sebebini de öğrendim iyiki ısrar etmısım böbreğim agrıyor diye böbreğimde daha onceden taş vardı :( düşürmüştüm ama şimdi kum döküyorum ve zor geçiyor doktor yapabılecegımız bir şey yok dedi hamile oldugum için sadece su içicem ve agrıya katlanıcam Rabbım yardımcım olsun ne diyim :(

Bana şans dıleyın radyolog doktoru ilgili olsun çok heyecanlıyım fenaaa heycan bastı gece uyuyamadım :)

Ha birde msjım cok uzun oldu ama gece nefesım kesıldı nefes darlıgı cekıyorum bebegım ben farkında olmadan o kadar buyumus ki kaburgamı deliyo :D yüz üstü yatıyormuş karnımda bacaklarını altına almıs nefesım daralıyor gece uykulu uykulu daralmısım yatak odamın camını acıp dısardan hava almısım şimdi korkmaya başladık gece uykulu bir şey yapmım dıye komık olsada bir o kadar korkutucu ne yapcagım bellı değil artık nefes darlıgı cekınce direk eşimi uyandırıyorum yapcak bişi yok birde uyur gezerlıgım cıkmasında allahdan oyle bişi yok :9:

cnm ya allah yardımcın olsun

cnm ya allah yardımcın olsun

amin canım ya bugun işlerim ters gıtcek dıye cok korkuyorum uykum fena var saat 10de cıkabılmek ıcın uyumuyorum uyursam uyanamam dun aksam mısafırlıkten baya gec geldık de . eşimle kahvaltı yaptık o gttı ben beklıyorum bu arada midem yine benımde kotu 2gunde bır yokluyor benı sagolsun ya ne zaman gecıcek bılmıyorum alt komsumla karsılastık seslerımı duyuyormus istifar ederken kadın bana acıyarak bakıyor artık :9::9::9::9:

amin canım ya bugun işlerim ters gıtcek dıye cok korkuyorum uykum fena var saat 10de cıkabılmek ıcın uyumuyorum uyursam uyanamam dun aksam mısafırlıkten baya gec geldık de . eşimle kahvaltı yaptık o gttı ben beklıyorum bu arada midem yine benımde kotu 2gunde bır yokluyor benı sagolsun ya ne zaman gecıcek bılmıyorum alt komsumla karsılastık seslerımı duyuyormus istifar ederken kadın bana acıyarak bakıyor artık :9::9::9::9:

ya bende ole bi iyiyim bi kötü
seviniyodum ne güzel artık yiyebiliyorum die
bu sabah yataktan kaltığım gibi banyoya koştum
midemdeki safrayı çıkardım
o kadar ne var yani

cnm iyi düşün iyi olsun
sen nasıl düşünüsen işlerin ole gidiyo
bence herşey kusursuz olacak
resim verirse kzımızın resmini bekliyoruz annesi

Nasılsınız kılzar? Gamze ve Daisy kızlarınız ne yapıyor? Güllümsün seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?

Ben haftaya kötü başladım ama umarım kötü bitmez.Hastaneye gitmek istemiyorum artık iyice soğudum hepsinden. Elimde olsa evde doğurup koycam beşiğe :49:

canım gecmısı yenı gordum cok özür dilerim cevapsız bıraktıgım için kendımı cok kotu hissettim kızım iyi tepip duruyor ne yapsın :) bakalım bugun dooplerde ne yapıcak cok heycanlıyım sen ne zaman gırıyorsun renklı dooplere

ya bende ole bi iyiyim bi kötü
seviniyodum ne güzel artık yiyebiliyorum die
bu sabah yataktan kaltığım gibi banyoya koştum
midemdeki safrayı çıkardım
o kadar ne var yani

cnm iyi düşün iyi olsun
sen nasıl düşünüsen işlerin ole gidiyo
bence herşey kusursuz olacak
resim verirse kzımızın resmini bekliyoruz annesi

aynen bir gun masallah ıyıyım dıyorum ertesı gun nasıl oluyor bılmıyorum kendımı ellerıme ıstıfar etcek kadar tutamıyorum bır acayıp oldum gercekten.

Eşim istemıyor resım koymamı cok kızıyor hatta ama caktırmadan koyabılırsem koyarım bilgisyar kurdu anlamaz inş :D bu arada cd vericek cekım yaptıgı cd yı canlı ızlıcem evde yanı :)

yedıgım seylerı cıkarmamak ıcın kendımı zor tutuyorum otobusle de uzun sürcek ne yapcam bılmıyorum tek basıma :(

cnm balgat koruda aydan biri hoca dişardan doğğum yaptıryo zaten kurucularından ama çok para alıyo
eskiden ona gidyodum ordan biliyorum
bak benim doktorumda erkek ve çooooooooooooooooooooooook memnunum
balgat korudaki ümit hocayı çok övüyolar
bence gitmekle ve iki hastane arasında seçim yapmakla bişey kaybetmezsin
CanımAydan hocayı biliyorum muayenesi 300 tl, benim için fazla geliyor şu an. Ümit hocayı bir denesem diyorum aslında. Bayan bayan dedikçe seçeneklerim kısıtlanıyor. Seri bir şekilde gidip görüşüp halledicem bu mevzuyu. Artık bu kadar stres yaşamak istemiyorum. Bebeğime yazık. Akşamdan beri ne halde kimbilir yavrucum :43: Takvimdeki resme bakıyorum elleri çenesinde minicik bir can, değer mi diyorum ona eziyet etmeye
canım gecmısı yenı gordum cok özür dilerim cevapsız bıraktıgım için kendımı cok kotu hissettim kızım iyi tepip duruyor ne yapsın :) bakalım bugun dooplerde ne yapıcak cok heycanlıyım sen ne zaman gırıyorsun renklı dooplere
Ben bu ayın sonunda gideceğim ayrıntılıya. Biraz gecikmiş olacak ama doktorum sorun olmaz dedi.

Bu arada hamileyken kum dökmek sık görülen bir şey. İnşallah çok acı çekmeden atlatırsın bu dönemi.

Günaydın kızlar

Kızlar 3-4 kilo aldım..Vücudumda tek farkım karnım..Acayip büyüdü..Geçen hafta çok gerildi..Meğer çatlamaya başlamış..Ben çatlamam zanediyordum.Sadece bebe yağı kullanıyordum..Şok oldum resmen..Hemen nette araştırdım..Kantaron yağı yeni çatlakları düzeltebiliyormuş..Hemen bir çatlak kremi ve kantaron yağı aldım..Dün geceden beri kullanıyorum..İnşallah çatlamam devam etmez...

Acemiperi, bazı hastaneler ve doktorlar burunlarından kıl aldırmıyorlar.Ama hiç kimse vazgeçilmez değil..

Daisy, geçmiş olsun canım....

CanımAydan hocayı biliyorum muayenesi 300 tl, benim için fazla geliyor şu an. Ümit hocayı bir denesem diyorum aslında. Bayan bayan dedikçe seçeneklerim kısıtlanıyor. Seri bir şekilde gidip görüşüp halledicem bu mevzuyu. Artık bu kadar stres yaşamak istemiyorum. Bebeğime yazık. Akşamdan beri ne halde kimbilir yavrucum :43: Takvimdeki resme bakıyorum elleri çenesinde minicik bir can, değer mi diyorum ona eziyet etmeye

Ben bu ayın sonunda gideceğim ayrıntılıya. Biraz gecikmiş olacak ama doktorum sorun olmaz dedi.

Bu arada hamileyken kum dökmek sık görülen bir şey. İnşallah çok acı çekmeden atlatırsın bu dönemi.

valla cnm ümit hocaya gitmedim ama giden arkadaşlarım var ve ilgisinden bilgisinden memnun olduklarını sölüyolar
bencede erkek die kıstlama kendini
git
fatihte ne kadar veriyosun bilmiyorum ama burda fark ödüyosun sadece galiba
hrs de ki doktorlara giden arkadaşlarım var biri bülent hocaya biride ışın hocaya gidyomuş
ama bülent hocadan randevu almak zormuş tanıdık falan sokuluyomuş araya
ama bu iki arkadaşımda bu hocalardan memnun
aklında bulunsun

Günaydın kızlar

Kızlar 3-4 kilo aldım..Vücudumda tek farkım karnım..Acayip büyüdü..Geçen hafta çok gerildi..Meğer çatlamaya başlamış..Ben çatlamam zanediyordum.Sadece bebe yağı kullanıyordum..Şok oldum resmen..Hemen nette araştırdım..Kantaron yağı yeni çatlakları düzeltebiliyormuş..Hemen bir çatlak kremi ve kantaron yağı aldım..Dün geceden beri kullanıyorum..İnşallah çatlamam devam etmez...

Acemiperi, bazı hastaneler ve doktorlar burunlarından kıl aldırmıyorlar.Ama hiç kimse vazgeçilmez değil..

Daisy, geçmiş olsun canım....

canm bende bebeyağı artı mustela kullanıyorum şimdilik bi sıkıntı yok

Dün gittiğin eczanede mustella yoktu aramak istemedim..Başka bir ürün aldım.Bakalım inşallah devam etmez çatlaklar

inş. cnm ya bacaklarınada sür
annem bana hamileyken hep karnına sürmüş bacaklarına sürmemiş bacaklar çatşladı dio
ondan ben bi görcen her sabah bcak memik karın ne bulursam kremliyorum

inş. cnm ya bacaklarınada sür
annem bana hamileyken hep karnına sürmüş bacaklarına sürmemiş bacaklar çatşladı dio
ondan ben bi görcen her sabah bcak memik karın ne bulursam kremliyorum

İyi dedin bunu kremleyim bakalım..

Kızlar birde kantaron yağını araştırrırken edindiğim bilgiye göre...Doğumdan 1-2 ay önce kanteron yağını göğüs uçlarına sürersek emzirme sırasında yara olmasını engellermiş..Birde bebek ağlıyorsa kantaron yağıyla karnına masaj yapınca susarmış..Yaraları iyileştirirmiş..Evde bulundurmak lazım

İyi dedin bunu kremleyim bakalım..

Kızlar birde kantaron yağını araştırrırken edindiğim bilgiye göre...Doğumdan 1-2 ay önce kanteron yağını göğüs uçlarına sürersek emzirme sırasında yara olmasını engellermiş..Birde bebek ağlıyorsa kantaron yağıyla karnına masaj yapınca susarmış..Yaraları iyileştirirmiş..Evde bulundurmak lazım

aktardadan mi aldın kokusu nasıl cnm

Back
X