Günaydın kızlar kafam o kadar karısıkkı anlayamıyorum artık gerçekten tıp merkezindeki ultrason la devlet hastanesindekı arasında 1hafta kadar fark var anlayamadım gitti ya dün 23 haftalıksın dedi doktor ve benım 23 haftalık olmam ımkansız dıye dusundum ama önden gıdıyorsa renklı dooplerı kacırıcam dıye eşimle degil o guzel duyguyu tek basına yasıcam bugun saat 11.30 da bebegımı gorucem renklı dooplerde bakalım cok heyecanlıyım tek basına gıtmenın burukluguda ayrı bır konu.
devlet hastanesinde yer yok eger varsa da bır kac tane hastaneye randevu almadan bılgı vermıcekler bılıyorum o yuzden ugrasmıcam kimisi girme dıyor ıkı doktorda istiyor organlarına bakılsın dıye bende gırmeye karar verdım sonucta ıkı doktorda tavsıye edıyorsa vardır bıldıklerı teshıs konulacak bırseyse erkenden tedavı edılır dıye dusundum goruntuleme merkezınden randevu aldım 150 tl dedi uzman radyolog bakıyormuş cd si ıcınde 2 kere ileriki aylarda ücretsiz kontrol dahil 150 tl bana da cazip gelen tarafı sadece 3 kere gıtmem oldu eger hastaneye gıdersem ve ılerıkı zamanda gırmem gerekırse tekrar 150 tl vermektense bu goruntuleme merkezı uygun geldı ama cok burugum yavrumun yuzunu tek basına gorucem esıme cd de gosterıcem tabı kendını gosterırse sıpam inatcı bıraz da :)
Bu arada yogun böbrek agrılarımın sebebini de öğrendim iyiki ısrar etmısım böbreğim agrıyor diye böbreğimde daha onceden taş vardı

düşürmüştüm ama şimdi kum döküyorum ve zor geçiyor doktor yapabılecegımız bir şey yok dedi hamile oldugum için sadece su içicem ve agrıya katlanıcam Rabbım yardımcım olsun ne diyim
Bana şans dıleyın radyolog doktoru ilgili olsun çok heyecanlıyım fenaaa heycan bastı gece uyuyamadım :)
Ha birde msjım cok uzun oldu ama gece nefesım kesıldı nefes darlıgı cekıyorum bebegım ben farkında olmadan o kadar buyumus ki kaburgamı deliyo

yüz üstü yatıyormuş karnımda bacaklarını altına almıs nefesım daralıyor gece uykulu uykulu daralmısım yatak odamın camını acıp dısardan hava almısım şimdi korkmaya başladık gece uykulu bir şey yapmım dıye komık olsada bir o kadar korkutucu ne yapcagım bellı değil artık nefes darlıgı cekınce direk eşimi uyandırıyorum yapcak bişi yok birde uyur gezerlıgım cıkmasında allahdan oyle bişi yok