- Konu Sahibi meleksimam
- #18.561
iyi bir doktorsa eger tahmınen dogru cıkar :) benımkını kız demişti dogru cıkmıstı canım
doktorum 10 numara valla o konuda sıkıntı yok ama bu haftalarda oluşmuyo mu artık cinsel organları tamamen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bir doktorsa eger tahmınen dogru cıkar :) benımkını kız demişti dogru cıkmıstı canım
güllümsün amin canım darısı inşallahh basınaaa gercekten degısık bır duyguymuş bu farklı bişey yani :)
boşwer canım sağol tşk ederim yavrumu gorunce tum hastalıklarım geçiyor . bu arada senın catlakların cok erken baslamıs iç karnınmı dar acaba doktorun bilgi verdimi
Bu arada kızlar tek sorun plasentam asagıdaymıs baya bı genişmiş , doktor onumuzdekı ay konusuruz dogumu dedi ama boyle olursa sezeryan dedi tek üzüldüğüm şey bu malesef
Eşime bıraktım eşim Nehir dedi benım de agzım alıstı hep Nehir diye seviyorum ama iki isim olursa Nehir Ela istiyorum
Adıyla yaşasın. Çok şirin ikisi deEşime bıraktım eşim Nehir dedi benım de agzım alıstı hep Nehir diye seviyorum ama iki isim olursa Nehir Ela istiyorum
Bizimkiler adaş olacaktı kız olsaydıcnm allahın izniyle
kız olursa hüma erkek olursa demir koyacaz bakalım bi cinseyeti belli olsaydı
Çok kokoş bunlar, çok beğendim. Bebeğin ismi de çok güzelHastanede kızımla başımıza takacağımız taçlarımız nasıl..aynısından yapacam bende[/B]
Eki Görüntüle 605160
Doktorumla bu konu hakkında hiç konuşmadık canım..Ama 2. ayda bile çatlayanlar var..İç karnım dar olabilir...[/B]
Kızlarımız adaş olacak desene..Bizimde şuanki düşüncemiz Ela yönünde:)
Hastanede kızımla başımıza takacağımız taçlarımız nasıl..aynısından yapacam bende
Eki Görüntüle 605160
Adıyla yaşasın. Çok şirin ikisi de
Bizimkiler adaş olacaktı kız olsaydı
Çok kokoş bunlar, çok beğendim. Bebeğin ismi de çok güzel
Bizim paşamızın adı da Tunahan olacak inşallah
Çok kokoş bunlar, çok beğendim. Bebeğin ismi de çok güzel
Bizim paşamızın adı da Tunahan olacak inşallah
Doktorumla bu konu hakkında hiç konuşmadık canım..Ama 2. ayda bile çatlayanlar var..İç karnım dar olabilir...[/B]
Hastanede kızımla başımıza takacağımız taçlarımız nasıl..aynısından yapacam bende
Eki Görüntüle 605160
seni çok iyi anlıyorum cnm ya benim eşimde bende bişey yok die burnumdan getirdi onca zaman
bu adamları ne yapmak lazım inan bilmiyorum
doktorum 10 numara valla o konuda sıkıntı yok ama bu haftalarda oluşmuyo mu artık cinsel organları tamamen
Eki Görüntüle 605160
olusuyorda benzetıyor bazı doktorlar
aaa gerçekten mi tıp merkezıne gıttıgımız de bi kız bebiş vardı annesi ela dıye seslendı kulagıma cok hoş geldi çok begendım bakalım kısmet :)) Ama agzım Nehire cok alıstıııı
Çok güzellerrrrrr maaşallah subhanallahhhh
Ne yapalım canım inşallah benimde senin gibi sevinç gözyaşları dökeceğim zamanlarım da gelecek![]()
olusuyorda benzetıyor bazı doktorlar
aaa gerçekten mi tıp merkezıne gıttıgımız de bi kız bebiş vardı annesi ela dıye seslendı kulagıma cok hoş geldi çok begendım bakalım kısmet :)) Ama agzım Nehire cok alıstıııı
Ben kolay söylenen isimlere bayılıyorum..Birde söylenişi ve harfleri benim ismimede çok yakın![]()
hehehe eşin ne diyor sana mı bıraktı
Benim ki kolay kolay bişey begenmıyor valla gerçi bende oyleyımde ıkımızın ortak begendıgı bir isim olsun dedik işte Nehir i söyledi bende cok sevdım agzından cıkan her ısmı cok sevıyorum eşimin napım :))
hayırlısı o zaman cnm ama inş. belli olur çünkü önümüzdeki aya kalacak ya çok zaman ölürüm ben meraktan
ama nehirde hakkaten güzel isim şimdi
inşallah söyler o zamannn :) kontrole gıdersın tekrar olur hem soyler 17.haftanda
hehehe eşin ne diyor sana mı bıraktı
Benim ki kolay kolay bişey begenmıyor valla gerçi bende oyleyımde ıkımızın ortak begendıgı bir isim olsun dedik işte Nehir i söyledi bende cok sevdım agzından cıkan her ısmı cok sevıyorum eşimin napım :))
valla sölemezsede ole bir ay bekleymem ben bi daha randevu alırım