Ilk çocuğunu düşünenler...

bende istiyorum artık hareketlensin..Cinsiyeti kesinleşsinde istiyorum...

Doktora 16. haftam bitince gideyimde kesin bişey söylesin doktor diye...2 hafta daha sabredecem..
Cİnsiyet kesinleşmiştir artık canım. Harekerler de başlar artık hafif hafif.

Cİnsiyet kesinleşmiştir artık canım. Harekerler de başlar artık hafif hafif.

15. haftaydı en son gittiğimde sadece tahminde bulunurum dedi doktor..Bu ay başka doktora gidecem.Bakalım o ne diyecek..

Hareketleri gaz dan nasıl ayırt edecem bilemiyorum
:26:

Günaydın kızlar

İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biz bebeğimle iyiyiz. Tontonum iyice hareketlendi. Annesi de onla bol bol konuşuyor. Bu ayın sonunda ayrıntılı olarak göreceğim inşallah

ay maşşalh ya senin oğlan top oynuyo karnında desene
ya bende ikili testin sonucunu merak ediyorum valla
birazdan lab arayıp soracam sonuç çıktımı die :44::44::44::44::44:

15. haftaydı en son gittiğimde sadece tahminde bulunurum dedi doktor..Bu ay başka doktora gidecem.Bakalım o ne diyecek..

ben de cinsiyet için başka bi dr. a gtcem canım ya çok merklanıyorum 14 ünü bekleyemicem 16. haftam bitsin hemen gtcem :) kımıldayınc ne gaz ne bağğrsak hareketi çok farklı bi duygu diyolar canım ben de hissedemedm de o zaman farkına varrz bence bu bebek evet diye

slm kızlar bende bebiş istiyorum 1 yıldır deniyoruz olmuyor tedavı görüyorum bugun ıla4larım bıttı adet gordumde 3 gunu gıdıcem inş her6ey yolundadır allah herkezi anne baba yapsın başka bişi demiyorum ben 9 aydır tedavi gorüyorum ciddi bişi yok diyo doktorum ama yınede cnm sıkkın heycanım var bugun bitkş hapımı alıcam..

Seninle 1 gün farkımız var

11 ocak 16+6 olacam..Ozamana randevu alayım diyorum bende

yaa normal kontrolün ne zaman canım? 11 i de baya varmış daha ya zaten 14 ü benm kontrlüm 8 i fln erken mi olur?

ben daha sabit bir doktora karar vermedim..Şimdi aklımda olan bir doktora gidecem..Biraz daha zaman var ama cinsiyet kesin belli olsun istiyorrum..15. haftada doktor bacak arasını net görmesine rağmen sadece tahmin edebilirim dedi sinir oldum..İnşallah 11inde gidince söyler

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı

asbelove canım ben seve seve okurum bir tane allah kabul eder inşallah sende en kısa zamanda alırsın bu mutlu haberi

kızlar az önce doktorum aradı hamd olsun
ikili sonucumuz temiz
bebeğimde down sendromu rski yok
gidince hocaya alacam sonuçları
ama hiç korkma hiç bir risk taşımıyo bebeğin gayet sağlıklı dedi
dünyalar benim oldu hemdı senalar olsun rabbime

kız nerlerdesin sen
kaç zamandır yılda bitti
yoksun yoksun

ben okurum bacım bi tane hiç üzülme
annemlere falan da sölerim

Son düzenleme:

Canım başlarda anlamıyorsun zaaten. Ama öyle bir hareket oluyor ki bebeğinden başka bir şey olması imkansız, hissediyorsun bunu. Sabit aralıklarla yumuşak vuruşlar tekme demek, karnının en olmadık yerinden baloncuklar çıkıyor hissi kıpırdanıyor demek. Bebek hıçkırıyormuş bir de içerde. Az kaldı sen de başlarsın hissetmeye
ay maşşalh ya senin oğlan top oynuyo karnında desene
ya bende ikili testin sonucunu merak ediyorum valla
birazdan lab arayıp soracam sonuç çıktımı die :44::44::44::44::44:
Maşallah bayağı hareketli oğlum. büyüdükçe gübü kuvveti de artıyor. İki gün önce iki tane tekme savurdu, diğerlerine göre bayağı şiddetliydi. Elimi koyduğumda da vurmaya devam etti geçen gün, süper bir duyguydu
ALlah gönlüne göre versin canım. Biraz azim, bol dua ve bol sabır istiyoru bu süreç
Ben okuyayım sana

selam kizlar nasilsinizzz hamilelik nasil gidiyor...herkes iyidir insallah coktandir yazamiyorummm...gecenlerde catlatma ignesi vuruldummmm 19 aralikta hamile oldugumu ogrendimmm...cok mutluyum...buradaki arkadslar hayirlisiyla bebeklerini kucaklarina alirlar...hepinizi opuyprummmm

Tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

hayırlı olsun çok sevindim

asbelove canım ben seve seve okurum bir tane allah kabul eder inşallah sende en kısa zamanda alırsın bu mutlu haberi

Sağol canımmm Allah razı olsunn aminnnnn

Çok şükür tatlım ne güzel haberler bunlar böyle Rabbimin izniyle kucağına da alacaksınnnn hayırlısıyla inşallahhhh

kız nerlerdesin sen
kaç zamandır yılda bitti
yoksun yoksun

ben okurum bacım bi tane hiç üzülme
annemlere falan da sölerim

canım yaaa nelerle uğraşıyorum hiç sorma saçma saçma şeylerle boğuşuyorum
Özledim sizleri bu arada sonuçlarımız çıkmış cuma günü gidip alacağız dr.a göstereceğiz inşallahhhA
Allah razı olsun canım sayı bildirirsin bana olur muuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…