• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

$Fotoðraf0169.webp$Fotoðraf0169.webp$Fotoðraf0169.webp
kızlar selam. bebeğimin son hali... :) hala cinsiyetini çok merak ediyorum. kesin bişey söylemek istemedi doktorumuz. ama şu nub olayı kafama çok takıldı:

çok iyi şükürler olsun. grip için doktorum hiç birşey vermedi. tuzlu su ile gargara yap ve taze meyve suyu tüket dedi.bebeğim. 4,68mm gelişimi çok güzel. sırık olcak benim sıpam bana benzemiycek:))))

Son düzenleme:
bu arada anlatmadan geçemiycem. bebeğimiz ultrasonda başaşağı duruyordu. eşim aaa başaşağı doktor dedi.:))
neyse eve gelene kadar niye başaşağı deyip durdu. anlattım ama eve geldik amuda kalksana çocuğun başı ağrır dedi:))))
evet espri yaptı ama çok ciddi görünüyodu.

Herkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum artık bizde bebek istiyoruz inşallah...
Ben biraz bahsedeyim durumumdan bundan 2 ay önce bir operasyon geçirdim rahim kanseri teşhisiyle bir ameliyat oldum çok zor günler geçirdim rahim ve yumurtalıkalrımın alınma riski vardı tabi ben daha 27 yaşındayım ve hiç çocuğum yok berbat bir ay geçirdim ve sonunda amelşyata girdim kanser şüphesini uyandıran şey rahime yapışık 17 cm çapında 1 kg ağırlığınsa bir kitleydi Allahıma çok şükürki kitle amelyat sırasında yapıalan pataloji sonucunda temiz geldi bende sizler gibi anne olabilme şansımı kaybetmemiş oldum tabi nasip ise bu ay doktorumun önerisiyle konurmayı bıraktık. Sizlerin yaşanmışlıklarınızı okudum birçoğunuz ilk aydan hamiş kalmışsınız tebrik ederim umarım bende çok beklemem bebeğimi :21: :21:

mrb canım çok geçmiş olsun. bende senin gibiyim aslında biraz ileri safhası. bana 1 günde kronik lösemi taşhisi konuldu. tüm sindirim sistemimde yaralar ve delikler açıldı bundan 2 yıl önce. lösemi kemik iliği aspirasyonundan sonra negatif çıktı. ama yaralardan dolayı kematerapi almak zorunda kaldım. ve malum sonuç... dökülmeler ... ve yumurtalıklardaki yani üremedeki sıkıntı karşıladı beni. ama çok şükür şimdi hamileyim ve çok sağlıklı bir dönem geçiriyorum. bu işler ne kadar korkutucu ve zor olursa olsun emin ol güzel bir karşılığı var. sende daha çok gençsin. hayırlısı olsun ..

hanımlar nasılsınız ? ben cok fenayım pazara gittim alışverişimi yaptım sonunda evimdeyim dışarıdayken anlamadım ama gerçekten cok kotuyum grıp olmusum ne yapıcammmm bılmıyorummm oufff

geçmiş olsun hayatım bende seninle aynı durumdayım ve çok ağır geçiyor. bol meyve hatta taze sıkılmış meyve suyu. et tavuk ve kaynamış soğumuş suya tuz atıp gargara dedi doktorum. belki denersin

mrb canım çok geçmiş olsun. bende senin gibiyim aslında biraz ileri safhası. bana 1 günde kronik lösemi taşhisi konuldu. tüm sindirim sistemimde yaralar ve delikler açıldı bundan 2 yıl önce. lösemi kemik iliği aspirasyonundan sonra negatif çıktı. ama yaralardan dolayı kematerapi almak zorunda kaldım. ve malum sonuç... dökülmeler ... ve yumurtalıklardaki yani üremedeki sıkıntı karşıladı beni. ama çok şükür şimdi hamileyim ve çok sağlıklı bir dönem geçiriyorum. bu işler ne kadar korkutucu ve zor olursa olsun emin ol güzel bir karşılığı var. sende daha çok gençsin. hayırlısı olsun ..

Sanada çok geçmiş olsun allah bir daha böyle sıkıntılar vermesin hiç birimize :21: bizede bu ay dr um start verdi bakalım şans bize ne zaman dönecek göreceğiz. Allahda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıklıca bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah :21: :21:

Eki Görüntüle 584990 Eki Görüntüle 584990 Eki Görüntüle 584990
kızlar selam. bebeğimin son hali... :) hala cinsiyetini çok merak ediyorum. kesin bişey söylemek istemedi doktorumuz. ama şu nub olayı kafama çok takıldı:

çok iyi şükürler olsun. grip için doktorum hiç birşey vermedi. tuzlu su ile gargara yap ve taze meyve suyu tüket dedi.bebeğim. 4,68mm gelişimi çok güzel. sırık olcak benim sıpam bana benzemiycek:))))
Canim bebeskon tersmis anlayana kadar oldum. Nub asagi dogru duruyor bu durumda kiz galiba :12:
hanımlar nasılsınız ? ben cok fenayım pazara gittim alışverişimi yaptım sonunda evimdeyim dışarıdayken anlamadım ama gerçekten cok kotuyum grıp olmusum ne yapıcammmm bılmıyorummm oufff
Gecmis olsun canim. Ben de hasta oluyordum ama hemen geri gitti :37:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:masallah kuzuma

Maşahallah miniğe;)

Son düzenleme:

allahım yerim onu ben ya kocaman olmuş ya kız bu
şimdi tam günün kaç canm
yanı kaç hafta kaç günlük oldununz

allahım yerim onu ben ya kocaman olmuş ya kız bu
şimdi tam günün kaç canm
yanı kaç hafta kaç günlük oldununz

12. haftaya bugün dün girdik görünüyor hayatım:))) valla çok şükür iyi gidiyo gelişimi darısı yarın başına. güzel güzel haberler getir bize canımın içi.

Günaydın kızlar...

Daisy geçmiş olsun kendine dikkat et canım..

Gamze bebeğini görmüşsün gözün aydın..Bana sanki nub da bir açı var gibi geldi ben erkek olabilir diyorum...

günaydın kızlar bizde c.tesi dr daydık..ense kalınlıgını ölçtü her şey normalmiş allaha şükür..
cinsiyet konusunda daha erken diye hiç ip ucu vermedi..

ikili test içinde kan verdik taaa ankaraya gönderildigi için 1 hafta sonra alıcaz sonucu..

haftaya bugün ilk randevuda gene drumuzdayız inşallah ondada her şey normal çıkar..

bi de kan tahlilleri istedi drumuz yarın saglık ocagında yaptırıcam açlık kan şekeri kan sayımı idrar tahlili falan ona göre ilaç falan başlicak galiba..:49:

günaydın kızlar bizde c.tesi dr daydık..ense kalınlıgını ölçtü her şey normalmiş allaha şükür..
cinsiyet konusunda daha erken diye hiç ip ucu vermedi..

ikili test içinde kan verdik taaa ankaraya gönderildigi için 1 hafta sonra alıcaz sonucu..

haftaya bugün ilk randevuda gene drumuzdayız inşallah ondada her şey normal çıkar..

bi de kan tahlilleri istedi drumuz yarın saglık ocagında yaptırıcam açlık kan şekeri kan sayımı idrar tahlili falan ona göre ilaç falan başlicak galiba..:49:

maşallah kuzuya annesi inş. sonuçlarda temiz çıkar

Back
X