• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

slm canım çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inşallah..yarın senindemi kontrol var bende gidiyorum sabah ilk randevuyu aldım gene :49:

:))) evet hayatım benimde ilk randevu. dayanamıyorum beklemeye. biran önce görmek istiyorum bebeğimi:))
grip çok fena vurdu. sağolasın.

Son düzenleme:
bende grip olmayım diye her gün kahvaltıda portakal suyu içiyodum ama artık bıktım galiba midemi bulandırıyo..biraz ara verdim

sen de bol c vitamini al canım dinlen bulundugun ortamında sık sık havalanmasına dikkat et..

allah şifa versin bi an önce atlatırsın inşallh

bunuda sormam şart oldu canım demekki...offf offf dr a gülmedim ben ya..artık etraftan ve sizden duyduklarımla kendi kendimi takip edicem..

bu dr da burda baya isim yapmış biri hani tecrübeli falan ama çok yogun oluyo günde en az 3-4 kere doguma falan gidiyo bi de burda genelde baya bi dogum yapıldıgı için adama biz biraz kontes kalıyoruz galiba..22 yaşında 3. dogum yapanlar falan baya çogunlukta

hay maşallah ya ben 30 a geldim bi taneyi mumla buldum
ne diyim alah bağişlasın

canım erzurum 4 saat falan ama işte kar kış yollar kapalı oluyomuş..cesaret edip çıkamıyoruz yola..mecbur idare ediyoruz..bi de güvenli olmaya biliyomuş bazı olaylar duyuyoruz..

ıgdıra pek kar yagmıyo ona ragmen azcık yagınca yol açan tuzlayan falan yok..ahh ahhh ankaranın gözünü seveyim..

inşallah yola çıkmamda bi sorun olmazda ankaraya doguma gelebilirim..bura ankaraya 1200 km:5:

cnm ya zor türkiyenin obür ucu hakkında hayırlısı olsun

slm kızlar. çok fena grip oldum. işe geldim ama ayakta zor duruyorum. biran önce işlerimi toparlayıp çıkıcam. yarın kontrolümüz var. hayırlısı bakalım.

oldunmu girp
yat dinlen cnm bebeğe iyi bak

gamzecim geçmiş olsun çok dikkat et kendine artık tek değilsin ki düşünceksin bebiş seninle:)
gamze dün aklıma soktun bi güzel gelişme var mı die:) 4 gün varken regliye test yaptım gördüm negatifi oturdum aşağı.insanın canı sıkılıo yaa takmıcam diorum ama.

Tepkileri çok güzel olacak inan bana. Herkes erkeklerin çoğunun bu hamilelik olayını geç kavradığını, karnın burnuna geldikçe dank ettiğini söylüyor. Bir arkadaşım o kadar sıkıntılı gebelik geçirdi ama ne zaman karnı şişmeye başlamış eşi o zaman gerçekten evde olsun başka konularda olsun anlayışlı ve yardımcı olmaya başlamış.

Bebişleriniz inşallah gösterir kendisini. İnsan meraktan ölüyor

Maşallah ne güzel rüya. CUma günü hürmetine gerçek olur inşallah

Amîn cnm tez vakitte hayırlıvakitte nasip olur inş.

şu cuma vaktı bi hamile olarak diliyorum ki
allahım sana avatarındaki gibi
güzel tombik böle yumuk yumuk ikitane kizçe versin inş.

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

slm kızlar. çok fena grip oldum. işe geldim ama ayakta zor duruyorum. biran önce işlerimi toparlayıp çıkıcam. yarın kontrolümüz var. hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun şekercimmmmmm yarın dr. birşeyler öneriri inşallahhhh

gamzecim geçmiş olsun çok dikkat et kendine artık tek değilsin ki düşünceksin bebiş seninle:)
gamze dün aklıma soktun bi güzel gelişme var mı die:) 4 gün varken regliye test yaptım gördüm negatifi oturdum aşağı.insanın canı sıkılıo yaa takmıcam diorum ama.

çok tşk hayatım.
:)) canım 4 gün kala çıkarmıki testte.. bilemedimki.
yok yinede takma. bak hayatım ben kemoterapiden den sonra hamile kaldım. merak etme olur. sen sakın stres sıkıntı yapma.
olmaz diye imkansız diye bişey yok artık ..

Kızlar şimdi doktordan geldim bir sıkıntı yokmuş çok şükür..

15 haftalık görünüyor..Cinsiyet bellimi dedim.Şimdi net birşey diyemem sadece tahminde bulunabilirim dedi..Daha bir çıkıntı yok...Kız dedi..Ama kesin değil..

Kızlar şimdi doktordan geldim bir sıkıntı yokmuş çok şükür..

15 haftalık görünüyor..Cinsiyet bellimi dedim.Şimdi net birşey diyemem sadece tahminde bulunabilirim dedi..Daha bir çıkıntı yok...Kız dedi..Ama kesin değil..

ben dedim di sanki demi
hadi gözün aydın çokkk sevinidim bebeğinin sağlıklı olmasına
umarım kesinleşincede cinsiyeti kızdır.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben dedim di sanki demi
hadi gözün aydın çokkk sevinidim bebeğinin sağlıklı olmasına
umarım kesinleşincede cinsiyeti kızdır.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Saolasın canım..Haziran topiğinde kız denilip sonradan erken çıkan arkadaşlar var.O yüzden umutlanamıyorum..Ama 15 haftada o çıkıntının çıkmış olması gerekmezmiydi ya
hadi bununla geçmiş olsun hayatım.

Saolasın canım

Back
X