- Konu Sahibi meleksimam
- #18.021
oy maşallah sana ya
ben çok ilginç oldum. dün dondurma getirttim eşime. cuma günü bir bütün limonu soyup şapur şupur yedim. şerbetli tatlıdan nefret ederdim şimdi beni durdurun diye bağırıyorum:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy maşallah sana ya
ben çok ilginç oldum. dün dondurma getirttim eşime. cuma günü bir bütün limonu soyup şapur şupur yedim. şerbetli tatlıdan nefret ederdim şimdi beni durdurun diye bağırıyorum:))))
nasıl sakındım anlatamam. ama bana bulaştı eminim. 132 adam var etrafımda((
evi bol bol havalandır. ve salgın var çok dikkat et canım. öyle girip çıktığın yerlerde pek temasta bulunma.
Merhabaa,hanimlarrr..bende ilk ccugumu dusunuyorum ama bir suru sorunla karsilastim..regli olmamayi beklerken,10 gundur kahverengi akinti olark dewsm.ediyorbi bilgisi olan var,mi sorun.nedir sizce?
( fazlasiyla,strese girdim simdi..bende dusuk mudur die dusundum..ama evde test yaptim negatif cikti sonuc
Kan testi mi yaptrmaliyim? Burda heryer tatil doktor bulmm imknsznapicm ben
![]()
Günaydın şekerlerrrrrr
Dün çok yoğundummm bakamadım bile güzel haberler varmış anladığım kadarıylaaa gamzeeee hiç anlamam ama kız mı gelio kiiiiii![]()
dün saat 12 ye kadar mesai yaptım bugün doktorum var ve şaftım kaydı
akşam ofise sölenen yemekten çok az yememe rağmen midemi bozmayı başardım bütün geceyi tuvalette geçirdim
ishal bi yandan kusma bi yandan
ve çeşit çeşit küfür etmeyi öğrendim kızlar
tek tessellim bugün kuzumu görecem
günaydın kızlar.....
Günaydın kızlar![]()
Günaydın şekerlerrrrrr
Dün çok yoğundummm bakamadım bile güzel haberler varmış anladığım kadarıylaaa gamzeeee hiç anlamam ama kız mı gelio kiiiiii![]()
Günaydın hayatım. valla bilemedim. dün bir çok kişiye österdim büyük kısmı erkek dedi. açılıymış.. bakalım ne çıkacak.
sen nasılsın. sonuçlar ne oldu.
Günaydın herkesegünaydın kızlar.....
Geçmiş olsun canım. Kuzuyu görünce herşeyi unutursun azıcık daha sabırdün saat 12 ye kadar mesai yaptım bugün doktorum var ve şaftım kaydı
akşam ofise sölenen yemekten çok az yememe rağmen midemi bozmayı başardım bütün geceyi tuvalette geçirdim
ishal bi yandan kusma bi yandan
ve çeşit çeşit küfür etmeyi öğrendim kızlar
tek tessellim bugün kuzumu görecem