• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

nasıl sakındım anlatamam. ama bana bulaştı eminim. 132 adam var etrafımda:(((

evi bol bol havalandır. ve salgın var çok dikkat et canım. öyle girip çıktığın yerlerde pek temasta bulunma.

bende dikkat etmeye çalışıyorum ama pek kaçış olmuyo galiba..eee kışın hamileliktede bu sorunn var malesef..allah beterinden korusun..

kendimden çok eşime dikkat etmem lazım hep dışarda toplum içinde çalışan o olunca..c vitaminleri hep kocişe:23::23:

bende şimdilik kaçıyorum kızlar akşama arkadaşlar gelicek bi kaç hazırlık yapıyım gelirim gene hadi kendinizede bebişlerede iyi bakınn:49::49:

Merhabaa,hanimlarrr..bende ilk ccugumu dusunuyorum ama bir suru sorunla karsilastim..regli olmamayi beklerken,10 gundur kahverengi akinti olark dewsm.ediyor:( bi bilgisi olan var,mi sorun.nedir sizce?

kahverengi akıntı bende daha önce olmuştu. ki zaten hala bazen oluyo adetten önce oluyor ve bi iki gün sürüyor sora reglim başlıyor . ama ben 2 buçuk haftalık bi bebek düşürdüm onda da kahverengi akıntım olmuştu uzun sürmüştü. ben enfeksiton diye biliyorum bunlarla ilgisi yok galiba.
bu arada ben de korkuyorum ama çocuk istyorum düşükten sora hamileliği özlediğimi farkettim çok güzel bi şey umarım olur :))

Merhabaa,hanimlarrr..bende ilk ccugumu dusunuyorum ama bir suru sorunla karsilastim..regli olmamayi beklerken,10 gundur kahverengi akinti olark dewsm.ediyor:( bi bilgisi olan var,mi sorun.nedir sizce?

aynısı benim başımdan geçti.geçen ay 15 kasımda regl olmayı beklerken 8 kasımda kahverengi bir akıntı geldi.2 hafta kadar sürdü.dktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim yanlız bana bu kahvrengi akıntılarımdan dolayı düşük olabilir dedi bhcg değerlerimde düşük çıktı.üzülme dikkat et ağır kaldırma dinlen dedi.ilk hamileliğim olduğu ve bebeğimin olmasını çok istediğim için düşük olucak korkusunu o kadar yoğun yaşadım ki sürekli vc den çıkamıyordum kafam hep ordaydı stres ve sıkıntıyı kendim yarattım :((( 2 gün sonra yine kan verdim bhcg değerlerimde yükselme olmadı.kimyasal gebelikmiş daha sonra yoğun bir kanamam oldu. hamileliğim 2 gün sürdü :( kanamayla atıcağımı düşünüyordum fakat oda olmadı kanamalarım bitmedi.kürtaj olmak zorunda kaldım...kürtaj olmama rağmen kan değerlerime göre hala hamile gözüküyordum.2 defa iğne oldum bu seferde :( aralığın 20sinde sonlandı ama ben iyi değilim şuanda .korkuyorum aynı şeyler olucak diye.inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın.sana en büyük tavsiyem üzme kendini rahat olmaya çalış kahverengi akıntılarıda kafana takma.ben çok stres yaptım.herşeyi olucağına bırakmak en doğrusu.sadece dikkat et kendine..Allah yardımcın olsun.

:(( fazlasiyla,strese girdim simdi..bende dusuk mudur die dusundum..ama evde test yaptim negatif cikti sonuc:(
Kan testi mi yaptrmaliyim? Burda heryer tatil doktor bulmm imknsz:( napicm ben:(

Günaydın şekerlerrrrrr
Dün çok yoğundummm bakamadım bile güzel haberler varmış anladığım kadarıylaaa gamzeeee hiç anlamam ama kız mı gelio kiiiiii:9:

Günaydın şekerlerrrrrr
Dün çok yoğundummm bakamadım bile güzel haberler varmış anladığım kadarıylaaa gamzeeee hiç anlamam ama kız mı gelio kiiiiii:9:

Günaydın hayatım. valla bilemedim. dün bir çok kişiye österdim büyük kısmı erkek dedi. açılıymış.. bakalım ne çıkacak.
sen nasılsın. sonuçlar ne oldu.

dün saat 12 ye kadar mesai yaptım bugün doktorum var ve şaftım kaydı

akşam ofise sölenen yemekten çok az yememe rağmen midemi bozmayı başardım bütün geceyi tuvalette geçirdim
ishal bi yandan kusma bi yandan
ve çeşit çeşit küfür etmeyi öğrendim kızlar
tek tessellim bugün kuzumu görecem

akşam ofise sölenen yemekten çok az yememe rağmen midemi bozmayı başardım bütün geceyi tuvalette geçirdim

geçmiş olsun hayatım. bu kadar mesai yapıyosun adam demiyomu bari dinlen bugün diye. yuuuhh artık...
şu yemek hangisi banada söyle bende yicem kabızlıktan artık kanamam olmaya başladı. çok canım yanıyor. ishal olmak istiyorum...
akşama köftemizi gör güzel haberler getir bize. cinsiyetide belli olurmu ki:)))

Günaydın kızlar:3::3::3::3::3:

Günaydın şekerlerrrrrr

Günaydın hayatım. valla bilemedim. dün bir çok kişiye österdim büyük kısmı erkek dedi. açılıymış.. bakalım ne çıkacak.
sen nasılsın. sonuçlar ne oldu.

günaydın kızlar.....
Günaydın herkese :3:

Geçmiş olsun canım. Kuzuyu görünce herşeyi unutursun azıcık daha sabır :34:

Günaydın herkese
Umarın herkes iyidir ve hamilelerimizin bebekleri de sağlıkla büyüyor ve annelerini üzmüyorlardır
Soğansuyu değerin hamile olduğunu gösteriyor dikkat et kendine

Son düzenleme:
Back
X