• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar...

Daisy geçmiş olsun kendine dikkat et canım..

Gamze bebeğini görmüşsün gözün aydın..Bana sanki nub da bir açı var gibi geldi ben erkek olabilir diyorum...

sağol hayatım:))))) çok mutluyum bebişimi görünce bir kaç gün böyle leyla gibi oluyorum:)))
hayırlısı bakalım yorumlara açığım nub konusunda...

ay cnm inş. ya yarını üple çekiyorum
hareketlerinide hissetmiyorum ya korkuyorum o yüzden tedirginim

evet ya bi an önce hareketlerini hissetsek en azından iyiyim diye msj yollar bize bebişlerimiz..:8:

ama bizimki baya bi geç hissettircek galiba hareketleri dr ense kalınlıgını ölçmek için hareket ettirene kadar baya bi ugraştı..

ama bi yerde okudum çikolata yenirse dr dan hemen önce hareket ediyomuş..ben resmen tatlıdan tiksindigim için benimki yatışta galiba..ama bi dahaki sefere çikolatayı denicem

günaydın kızlar bizde c.tesi dr daydık..ense kalınlıgını ölçtü her şey normalmiş allaha şükür..
cinsiyet konusunda daha erken diye hiç ip ucu vermedi..

ikili test içinde kan verdik taaa ankaraya gönderildigi için 1 hafta sonra alıcaz sonucu..

haftaya bugün ilk randevuda gene drumuzdayız inşallah ondada her şey normal çıkar..

bi de kan tahlilleri istedi drumuz yarın saglık ocagında yaptırıcam açlık kan şekeri kan sayımı idrar tahlili falan ona göre ilaç falan başlicak galiba..:49:

çok sevindim hayatım benim 2 li testi önümüzdeki haftaya bıraktı doktorumuz grip olduğum için kan almak istemedi. inş güzel sonuçlarda gelir. merak etme. rahat ol.

evet ya bi an önce hareketlerini hissetsek en azından iyiyim diye msj yollar bize bebişlerimiz..:8:

ama bizimki baya bi geç hissettircek galiba hareketleri dr ense kalınlıgını ölçmek için hareket ettirene kadar baya bi ugraştı..

ama bi yerde okudum çikolata yenirse dr dan hemen önce hareket ediyomuş..ben resmen tatlıdan tiksindigim için benimki yatışta galiba..ama bi dahaki sefere çikolatayı denicem

ay cnm sorma bende tiksindim tatlıdan benimkide yatışta olabilir o yüzden:1::1::1::1::1:

çok sevindim hayatım benim 2 li testi önümüzdeki haftaya bıraktı doktorumuz grip olduğum için kan almak istemedi. inş güzel sonuçlarda gelir. merak etme. rahat ol.

cuma gecesi hiç uyumadım canım baya stres yaptım ilk defada şimdi rahatım allaha şükür..bi an önce güzel güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz..

senin gribin nasıl oldu biraz daha iyimisin?

cuma gecesi hiç uyumadım canım baya stres yaptım ilk defada şimdi rahatım allaha şükür..bi an önce güzel güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz..

senin gribin nasıl oldu biraz daha iyimisin?

grip iyileşti sayılır ama bronşitim azdı. sesim kısıldı. geçene kadar gözüme görünme dedi doktorum:((
geçsin hemen 2.li taramaya alıcak..
bende cumartesi sabahın köründe oturdum yatağa.:)))

grip iyileşti sayılır ama bronşitim azdı. sesim kısıldı. geçene kadar gözüme görünme dedi doktorum:((
geçsin hemen 2.li taramaya alıcak..
bende cumartesi sabahın köründe oturdum yatağa.:)))

ayyy canım çok geçmiş olsun..bi an önce iyileşirsin inşallah...sıkı giyin daha fena olmasın..benimde ödüm patlıyo grip gelicek diye

ayyy canım çok geçmiş olsun..bi an önce iyileşirsin inşallah...sıkı giyin daha fena olmasın..benimde ödüm patlıyo grip gelicek diye

nasıl sakındım anlatamam. ama bana bulaştı eminim. 132 adam var etrafımda:(((

evi bol bol havalandır. ve salgın var çok dikkat et canım. öyle girip çıktığın yerlerde pek temasta bulunma.

Back
X