• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

$Fotoðraf0166.webp
bu geçen haftaki ultrason görüntüsü..
bişey görünmüyoki dimi kızlar bide siz bakın

merhaba hanımlar başlıktan dolayı buraya yazıyorum bebeğini düşürenler şiddetli göğüs ağrısı yaşadılarmı
bugün ağrıdan nerdeyse ağlayacaktım ağrının öncesinde siyaha yakın sıvı geldi

merhaba hanımlar başlıktan dolayı buraya yazıyorum bebeğini düşürenler şiddetli göğüs ağrısı yaşadılarmı
bugün ağrıdan nerdeyse ağlayacaktım ağrının öncesinde siyaha yakın sıvı geldi

geçmiş olsun canım. ben kaybettiğimde göğüslerim yeni şişmeye başlamıştı pek farketmedim. geçen ay bir arkadaşım kaybetti bebeğini 11 haftalıktı. oda aynı şeylerden şikayetçiydi.

kızlar ben çıkıyorum gidip biraz dinleneyim. yarın bebişimi inş . sağlıkla görürüm:)
İnşallah canım. Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Anneler de mutlu olsun
gamze ve acemi peri çok teşekkürler
Birşey değil canım

O kadar çok şey araştırıp, okuyup, duyuyorum ki bu gebelik serüveninde, neredeyse asistan doktor oldum

Herkese merhaba bende aranıza yeni katılıyorum artık bizde bebek istiyoruz inşallah...
Ben biraz bahsedeyim durumumdan bundan 2 ay önce bir operasyon geçirdim rahim kanseri teşhisiyle bir ameliyat oldum çok zor günler geçirdim rahim ve yumurtalıkalrımın alınma riski vardı tabi ben daha 27 yaşındayım ve hiç çocuğum yok berbat bir ay geçirdim ve sonunda amelşyata girdim kanser şüphesini uyandıran şey rahime yapışık 17 cm çapında 1 kg ağırlığınsa bir kitleydi Allahıma çok şükürki kitle amelyat sırasında yapıalan pataloji sonucunda temiz geldi bende sizler gibi anne olabilme şansımı kaybetmemiş oldum tabi nasip ise bu ay doktorumun önerisiyle konurmayı bıraktık. Sizlerin yaşanmışlıklarınızı okudum birçoğunuz ilk aydan hamiş kalmışsınız tebrik ederim umarım bende çok beklemem bebeğimi :21: :21:

selam hanımlar. bu ay bebek düşünmeye başlıyoruz biz de son adetlerim 15ekim 13 kasım 15 aralık. bu hesaplama işinden pek anlamıyorum aman aman da düzenli değil adetlerim bi 29 bi 32 oluyo. hesaplayıcılar 31 aralık gösteriyor yumurtlama gününü. sizce ne yapmalıyım hamilelik öncesi yapmam yada yapmamam gereken şeyler var mı? ara ara sigara içiyorum ama günde en fazla 3-4 tane. sorun olur mu yoksa tamamen bırakana kadar korunmaya devam mı edeyim?

hanımlar nasılsınız ? ben cok fenayım pazara gittim alışverişimi yaptım sonunda evimdeyim dışarıdayken anlamadım ama gerçekten cok kotuyum grıp olmusum ne yapıcammmm bılmıyorummm oufff

hanımlar nasılsınız ? ben cok fenayım pazara gittim alışverişimi yaptım sonunda evimdeyim dışarıdayken anlamadım ama gerçekten cok kotuyum grıp olmusum ne yapıcammmm bılmıyorummm oufff

Bol mandalin bol portakal bolda istirahat senin durumun için en iyisi bu birde meyve çayları iyi geliyor...

Back
X