- Konu Sahibi meleksimam
- #17.921
Bakalım ne olacak 2 hafta sonra belki söyler doktor![]()
haber ver bizede merakta bırakma ha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ne olacak 2 hafta sonra belki söyler doktor![]()
16.haftanda büyük ihtimal söyluyor ve de erkekse cok erken belli eder kendını zaten
haber ver bizede merakta bırakma ha
Dün eşim o kadar ilgili o kadar kibardı kiİlk öğrendiği gün de böyleydi. Ya hamile olduğumu yeni yeni anlıyor bu adam. bebeğin büyüdüğünü, karnımın şiştiğini görünce yeni idrak ediyor ya da oğlu olacağı için bu kadar ilgili.
Dün aramızda geçen diyalog:
Ben:Şimdiki erkek, Allah sağlık versin. Ama bundan sonraki kız olacak değil mi?
- Sen önce bunu bir doğur al kucağına.
Ben: O tamam inşallah da bundan sonraki kız olacak tamam mı?
- Ya millet doğuda oğlum olsun diye birbirini kırıyor sen ne diyorsun
Ben:![]()
Kuzenimin bebeği 23 haftalık hala kendini göstermemiş sıpa...İnşallah benimkide aynısını yapmaz
Kuzenimin bebeği 23 haftalık hala kendini göstermemiş sıpa...İnşallah benimkide aynısını yapmaz
Tepkileri çok güzel olacak inan bana. Herkes erkeklerin çoğunun bu hamilelik olayını geç kavradığını, karnın burnuna geldikçe dank ettiğini söylüyor. Bir arkadaşım o kadar sıkıntılı gebelik geçirdi ama ne zaman karnı şişmeye başlamış eşi o zaman gerçekten evde olsun başka konularda olsun anlayışlı ve yardımcı olmaya başlamış.
bakalım bizimkilerin tepkileri nasıl olacak
ay inş. hiç birimizinki yapmaz çatlarım ya bir sürü şey almak istiyorum ama yok alamıyorum
Maşallah ne güzel rüya. CUma günü hürmetine gerçek olur inşallahAy hamişler maşallah size
Ben pazar günü rüya görüyorum rüyamda hamileyim elimi karnıma koyuyorum hissediyorum falan.
Eşim de uyanmış beni izliyormuş uykumda sırıtıyormuşum
Çok heyecanlıyım şimdiden![]()
Tepkileri çok güzel olacak inan bana. Herkes erkeklerin çoğunun bu hamilelik olayını geç kavradığını, karnın burnuna geldikçe dank ettiğini söylüyor. Bir arkadaşım o kadar sıkıntılı gebelik geçirdi ama ne zaman karnı şişmeye başlamış eşi o zaman gerçekten evde olsun başka konularda olsun anlayışlı ve yardımcı olmaya başlamış.
Bebişleriniz inşallah gösterir kendisini. İnsan meraktan ölüyor
Maşallah ne güzel rüya. CUma günü hürmetine gerçek olur inşallah
Aynı ben. Dün doktora parol yazdıracaktım, kalça ağrımın nedenini soracaktım falan filan. Ama bebeğime bakarken nasıl dalıp gittiysem hepsi uçtu gitti aklımdan. Bir dahaki sefere bir kağıda not alıcam soracaklarımıslm kızlar nasılsınız?
yarın sabah doktor kontrolümüz var hafifiten bir heyecan bastı..
her gittigimde şunu soriyim bunu soriyim diyorum dr önce ultrasona alıyo bebişi görünce hoppp uçuyo gidiyo aklımdakiler..
bu sefer hazırlıklı gidiyorum liste yaptım..
bi de size şey sorıcam ya dr a gittiginizde tansiyon ve kilo kontrolü yapılıyomu?daha bana hiç yapılmadıda merak ettim
slm kızlar nasılsınız?
yarın sabah doktor kontrolümüz var hafifiten bir heyecan bastı..
her gittigimde şunu soriyim bunu soriyim diyorum dr önce ultrasona alıyo bebişi görünce hoppp uçuyo gidiyo aklımdakiler..
bu sefer hazırlıklı gidiyorum liste yaptım..
bi de size şey sorıcam ya dr a gittiginizde tansiyon ve kilo kontrolü yapılıyomu?daha bana hiç yapılmadıda merak ettim
Aynı ben. Dün doktora parol yazdıracaktım, kalça ağrımın nedenini soracaktım falan filan. Ama bebeğime bakarken nasıl dalıp gittiysem hepsi uçtu gitti aklımdan. Bir dahaki sefere bir kağıda not alıcam soracaklarımı
Ben gittiğimde her muayene öncesi tansiyon ve kiloya bakılıyor. Doktor da takip ediyor. Yalnız önceki doktorlar yapmadı. Bundan önceki de bir ay unuttu, diğer ay da sadece kilomu yazdı. Şimdiki sürekli takip edecekmiş
bu 3. doktorum ve ıgdırdayım bir tane özel hastane olunca dahada çok seçme şansım yok..
bi dosya falan yok burda dr da her seferinde anlatıyosun kendini..
bi kaç kişiden daha duydum kilo ve tansiyon kontrolünüde demekki benim dr un ilgisizligi gene..
hadi evde tartı var onu takip edebiliyorum ama tansiyon hiç ölçülmedi..bu sefer onuda bi soriyim..teşekkür ederim cevabın için
zaten allah kısmet ederde bi aksilik çıkmassa doguma ankaraya annemlerin yanına gidicem..6,5 ayda falan.
hastanede yeni dogan üniteside yok insanın ister istemez aklına takılıyo..![]()
evet cnm usg ye girmeden hemşire geliyo ölçüyo kiloyuda tansiyonunda
anm çok doğru kara vermişsin
dediğin gibi herşey bizim için
sen gel ananın yanında doğur bebeğini ankarada
ankarada bi çok hastane var sonuçta tam donanımlı
erzurum falan yakın değilmi cnm
oraya gitesen
benim eltimde hamile küçük şehirde sizin gibi
ama çevresinde büyükşehir var oraya gidiyo kontorole
kaynımla bir saatten fazla yol gidiyolar
ama napıyım dio hak veriyorum
Çok ağrıyorsa git canım. Aklın kalmasınKızlar sol tarafımdan bel ağrım çok fena..Oturmak ızdırap..Birazdan doktora gidecem..
slm kızlar. çok fena grip oldum. işe geldim ama ayakta zor duruyorum. biran önce işlerimi toparlayıp çıkıcam. yarın kontrolümüz var. hayırlısı bakalım.