- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.941
Sen de mi canım. Çok geçmiş olsun. Ben hemen kuşburnu, ıhlamur takviyesine başladımslm kızlar. çok fena grip oldum. işe geldim ama ayakta zor duruyorum. biran önce işlerimi toparlayıp çıkıcam. yarın kontrolümüz var. hayırlısı bakalım.
slm canım çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inşallah..yarın senindemi kontrol var bende gidiyorum sabah ilk randevuyu aldım gene
bunuda sormam şart oldu canım demekki...offf offf dr a gülmedim ben ya..artık etraftan ve sizden duyduklarımla kendi kendimi takip edicem..
bu dr da burda baya isim yapmış biri hani tecrübeli falan ama çok yogun oluyo günde en az 3-4 kere doguma falan gidiyo bi de burda genelde baya bi dogum yapıldıgı için adama biz biraz kontes kalıyoruz galiba..22 yaşında 3. dogum yapanlar falan baya çogunlukta
canım erzurum 4 saat falan ama işte kar kış yollar kapalı oluyomuş..cesaret edip çıkamıyoruz yola..mecbur idare ediyoruz..bi de güvenli olmaya biliyomuş bazı olaylar duyuyoruz..
ıgdıra pek kar yagmıyo ona ragmen azcık yagınca yol açan tuzlayan falan yok..ahh ahhh ankaranın gözünü seveyim..
inşallah yola çıkmamda bi sorun olmazda ankaraya doguma gelebilirim..bura ankaraya 1200 km
slm kızlar. çok fena grip oldum. işe geldim ama ayakta zor duruyorum. biran önce işlerimi toparlayıp çıkıcam. yarın kontrolümüz var. hayırlısı bakalım.
Tepkileri çok güzel olacak inan bana. Herkes erkeklerin çoğunun bu hamilelik olayını geç kavradığını, karnın burnuna geldikçe dank ettiğini söylüyor. Bir arkadaşım o kadar sıkıntılı gebelik geçirdi ama ne zaman karnı şişmeye başlamış eşi o zaman gerçekten evde olsun başka konularda olsun anlayışlı ve yardımcı olmaya başlamış.
Bebişleriniz inşallah gösterir kendisini. İnsan meraktan ölüyor
Maşallah ne güzel rüya. CUma günü hürmetine gerçek olur inşallah
şu cuma vaktı bi hamile olarak diliyorum ki
allahım sana avatarındaki gibi
güzel tombik böle yumuk yumuk ikitane kizçe versin inş.
slm kızlar. çok fena grip oldum. işe geldim ama ayakta zor duruyorum. biran önce işlerimi toparlayıp çıkıcam. yarın kontrolümüz var. hayırlısı bakalım.
Sen de mi canım. Çok geçmiş olsun. Ben hemen kuşburnu, ıhlamur takviyesine başladım
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun şekercimmmmmm yarın dr. birşeyler öneriri inşallahhhh
Kuzenimin bebeği 23 haftalık hala kendini göstermemiş sıpa...İnşallah benimkide aynısını yapmaz
bakalım bizimkilerin tepkileri nasıl olacak
ay inş. hiç birimizinki yapmaz çatlarım ya bir sürü şey almak istiyorum ama yok alamıyorum
gamzecim geçmiş olsun çok dikkat et kendine artık tek değilsin ki düşünceksin bebiş seninle:)
gamze dün aklıma soktun bi güzel gelişme var mı die:) 4 gün varken regliye test yaptım gördüm negatifi oturdum aşağı.insanın canı sıkılıo yaa takmıcam diorum ama.
inan senden farkım yok kimi kız dio kimi oğlan dio
anlamadım gitti bakalım hayırlısı
doktorumuz ne diyecek
ben yarınki ultrason görüntülerini burada paylaşayım:)) acemi perinin dediği yöntemle tahminde bulunalım:)
sende salı günü paylaş bakalım ne olacak.
Kızlar şimdi doktordan geldim bir sıkıntı yokmuş çok şükür..
15 haftalık görünüyor..Cinsiyet bellimi dedim.Şimdi net birşey diyemem sadece tahminde bulunabilirim dedi..Daha bir çıkıntı yok...Kız dedi..Ama kesin değil..
Kızlar şimdi doktordan geldim bir sıkıntı yokmuş çok şükür..
15 haftalık görünüyor..Cinsiyet bellimi dedim.Şimdi net birşey diyemem sadece tahminde bulunabilirim dedi..Daha bir çıkıntı yok...Kız dedi..Ama kesin değil..
Saolasın canım..Haziran topiğinde kız denilip sonradan erken çıkan arkadaşlar var.O yüzden umutlanamıyorum..Ama 15 haftada o çıkıntının çıkmış olması gerekmezmiydi yaben dedim di sanki demi
hadi gözün aydın çokkk sevinidim bebeğinin sağlıklı olmasına
umarım kesinleşincede cinsiyeti kızdır.
hadi bununla geçmiş olsun hayatım.
Saolasın canım..Haziran topiğinde kız denilip sonradan erken çıkan arkadaşlar var.O yüzden umutlanamıyorum..Ama 15 haftada o çıkıntının çıkmış olması gerekmezmiydi ya
Saolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?