- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.901
günaydın kızçelerrrr
herkes nerde yine yaaa
Günaydın
Ben buralardayım. Ankaraya da kar yağdı. Sabah çok korkarak çıktım evden. Neyseki yollar açık
Gece rüya gördüüm 1 aylıkmış kız diyorlar...Ama benimmi bilmiyorum..Beşiği annemin odasında...Çok yaramaz bebek dersinizki 6 aylık.. Çok hareketli..
aman dikkat tatlımmm istanbulda da dün yağdı ama bugün tık yok etraf çamur tabi
Dikkat ediyorum. Paytak paytak gidiyorum zatenaman dikkat tatlımmm istanbulda da dün yağdı ama bugün tık yok etraf çamur tabi
Sol tarafa yatmak hamilelikte daha iyi tabi ki. Sen yine ne iş yaptın da yordun kendini böyleGünaydın kızlar...
Belim ağrıyor şimdi...Akşam sol tarafıma yatamadım sancı oldu...Sağ tarafımda uyumaya çalıştım çok sıkıntılıydı..
Ya ne güzel bir rüya maşallah. Allah gönlüne göre versinGece rüya gördüüm 1 aylıkmış kız diyorlar...Ama benimmi bilmiyorum..Beşiği annemin odasında...Çok yaramaz bebek dersinizki 6 aylık.. Çok hareketli..
Geçen sene Ankarada olağanüstü hal olmuştu da evlere saatler sonra gidebilmiştik. Öyle olacak diye ödüm kopuyor :18:ya sorma evden bi çıktım acayip kar var arabayı temizleyipte çıkaramadık
eşim bıraktı metroya nasıl dolu sanırsın bütün ankara orda
bi geldim işe burda doğru düzgün bişey yok
valla düşmeden geldim hamd olsun bide gidersek acmi peri süper olacak
Canı gönülden katılıyorum bu duayaşu cuma vaktı bi hamile olarak diliyorum ki
allahım sana avatarındaki gibi
güzel tombik böle yumuk yumuk ikitane kizçe versin inş.
Geçen sene Ankarada olağanüstü hal olmuştu da evlere saatler sonra gidebilmiştik. Öyle olacak diye ödüm kopuyor :18:
Canı gönülden katılıyorum bu duaya
Dikkat ediyorum. Paytak paytak gidiyorum zaten
Sol tarafa yatmak hamilelikte daha iyi tabi ki. Sen yine ne iş yaptın da yordun kendini böyle
Ya ne güzel bir rüya maşallah. Allah gönlüne göre versin
hadi bakalım hakkında hayırlıs olsun kızdır belki
Gece rüya gördüüm 1 aylıkmış kız diyorlar...Ama benimmi bilmiyorum..Beşiği annemin odasında...Çok yaramaz bebek dersinizki 6 aylık.. Çok hareketli..
genelde kız görüyorum rüyamda ama bakalım nasip
hadi hayırlısı kızlar ben cok kotuyum yaa mide bulantılarım tekrar başladıı kabusum geri döndü bende soluma yatmakdan hiç hoşlanmıyorum sağıma yatmayı özledim ama yapcak birsey yok eşim de alıştı sagıma yattıgım an uyandırıyor ya da döndürüyormuş beni Allah razı olsun bitanemden
seninki erkek olacak bende hep erkek bebek görüyordum rüyalarımda kızım oluyor :)
seninki erkek olacak bende hep erkek bebek görüyordum rüyalarımda kızım oluyor :)
Üşüttüğün içindir o bulantın canım. Dikkat et kendinehadi hayırlısı kızlar ben cok kotuyum yaa mide bulantılarım tekrar başladıı kabusum geri döndü bende soluma yatmakdan hiç hoşlanmıyorum sağıma yatmayı özledim ama yapcak birsey yok eşim de alıştı sagıma yattıgım an uyandırıyor ya da döndürüyormuş beni Allah razı olsun bitanemden
İnsan biraz moral verir kuzum ya..Direk hayallerimi ne yıkosunki
cnm ya nie geldiki bu bulantılar tekrar üşüttünmü acaba mideni sen
ya saçlı mı olacak bu bebek kız yoksam
cnm benim sağlıklı olsunda banada kız geliyo senin bebek
İnsan biraz moral verir kuzum ya..Direk hayallerimi ne yıkosunki
Bakalım ne olacak 2 hafta sonra belki söyler doktor
üşütmedim kızlar evden dısarı adım attıgım yok petege kedi gibi yapıışığım ayaklarımda 2corap 1patik daha ne yapayım . Benim kız babası gibi saçlı olacak hep cocugumun saclaarının babasına benzemesını istedim diledim inşallah dıye dua edıyordum nerden bıleyım bu sekılde olacagımı malesef cok fenayımmm cokkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?