Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın kızçelerrrr
herkes nerde yine yaaa

ya bu ara böle valla herkese ce diyip kaçıyo

Günaydın
Ben buralardayım. Ankaraya da kar yağdı. Sabah çok korkarak çıktım evden. Neyseki yollar açık

ya sorma evden bi çıktım acayip kar var arabayı temizleyipte çıkaramadık
eşim bıraktı metroya nasıl dolu sanırsın bütün ankara orda
bi geldim işe burda doğru düzgün bişey yok
valla düşmeden geldim hamd olsun bide gidersek acmi peri süper olacak

Gece rüya gördüüm 1 aylıkmış kız diyorlar...Ama benimmi bilmiyorum..Beşiği annemin odasında...Çok yaramaz bebek dersinizki 6 aylık.. Çok hareketli..

hadi bakalım hakkında hayırlıs olsun kızdır belki

aman dikkat tatlımmm istanbulda da dün yağdı ama bugün tık yok etraf çamur tabi
Dikkat ediyorum. Paytak paytak gidiyorum zaten
Günaydın kızlar...

Belim ağrıyor şimdi...Akşam sol tarafıma yatamadım sancı oldu...Sağ tarafımda uyumaya çalıştım çok sıkıntılıydı..
Sol tarafa yatmak hamilelikte daha iyi tabi ki. Sen yine ne iş yaptın da yordun kendini böyle
Gece rüya gördüüm 1 aylıkmış kız diyorlar...Ama benimmi bilmiyorum..Beşiği annemin odasında...Çok yaramaz bebek dersinizki 6 aylık.. Çok hareketli..
Ya ne güzel bir rüya maşallah. Allah gönlüne göre versin

Geçen sene Ankarada olağanüstü hal olmuştu da evlere saatler sonra gidebilmiştik. Öyle olacak diye ödüm kopuyor :18:
şu cuma vaktı bi hamile olarak diliyorum ki
allahım sana avatarındaki gibi
güzel tombik böle yumuk yumuk ikitane kizçe versin inş.
Canı gönülden katılıyorum bu duaya

Geçen sene Ankarada olağanüstü hal olmuştu da evlere saatler sonra gidebilmiştik. Öyle olacak diye ödüm kopuyor :18:

Canı gönülden katılıyorum bu duaya

ya evet hatırlıyorum otobüs kuğuya kadar çıkmış ve ordan gidemmemişti bütün cinnahı yürümüştüm
ordan taksiyle eve geçmiştim cahennem gibiydi ya
akşamın onu olmuştu ben eve gidene kadar

Dikkat ediyorum. Paytak paytak gidiyorum zaten

Sol tarafa yatmak hamilelikte daha iyi tabi ki. Sen yine ne iş yaptın da yordun kendini böyle

Ya ne güzel bir rüya maşallah. Allah gönlüne göre versin

Aslında birşey yapmadım.Neden böyle oldu bilmiyorum..

Şimdide sol tarafımdan belim ağrıyor..Oturmakta zorluk çekiyorum

hadi hayırlısı kızlar ben cok kotuyum yaa mide bulantılarım tekrar başladıı kabusum geri döndü bende soluma yatmakdan hiç hoşlanmıyorum sağıma yatmayı özledim ama yapcak birsey yok eşim de alıştı sagıma yattıgım an uyandırıyor ya da döndürüyormuş beni Allah razı olsun bitanemden

cnm ya nie geldiki bu bulantılar tekrar üşüttünmü acaba mideni sen
ya saçlı mı olacak bu bebek kız yoksam

Üşüttüğün içindir o bulantın canım. Dikkat et kendine

cnm ya nie geldiki bu bulantılar tekrar üşüttünmü acaba mideni sen
ya saçlı mı olacak bu bebek kız yoksam

üşütmedim kızlar evden dısarı adım attıgım yok petege kedi gibi yapıışığım ayaklarımda 2corap 1patik daha ne yapayım . Benim kız babası gibi saçlı olacak hep cocugumun saclaarının babasına benzemesını istedim diledim inşallah dıye dua edıyordum nerden bıleyım bu sekılde olacagımı malesef cok fenayımmm cokkkkkkkk

cnm ben kel doğmuşum ama erkek kardeşim rapusel gibiydi maşallah
annemin o yüxzden bulantısıda yanmasıda hiç bitmemişti
saçlıdır belkide ondandır

Dün eşim o kadar ilgili o kadar kibardı ki İlk öğrendiği gün de böyleydi. Ya hamile olduğumu yeni yeni anlıyor bu adam. bebeğin büyüdüğünü, karnımın şiştiğini görünce yeni idrak ediyor ya da oğlu olacağı için bu kadar ilgili.

Dün aramızda geçen diyalog:

Ben:Şimdiki erkek, Allah sağlık versin. Ama bundan sonraki kız olacak değil mi?
- Sen önce bunu bir doğur al kucağına.
Ben: O tamam inşallah da bundan sonraki kız olacak tamam mı?
- Ya millet doğuda oğlum olsun diye birbirini kırıyor sen ne diyorsun
Ben:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…