Ilk çocuğunu düşünenler...

paryosa3. nasılsın. nasıl gdiyor..

canım teşşekür ederim iyiyiz 4 gün boş günümüz vardı arkadaşımızı ziyarete diyarbakıra gittik oraya atanmıştı:)
benim regli günüme 4 gün var beklemedeyiz:)
senin cinsiyet belli oldu mu diye bi sürü sayfa geriden geldim okuya okuya bitiremedim :):)

:))) hadi hayırlı haberler inş sendende bebeğim:)) çok heyecanlısındır şimdi iyi anlıyorum seni.
cinsiyeti belli olmadı henüz. bizde merakla bekliyoruz. inş bu hafta doktorumuz küçük bir tiyo verir:)))
hemen paylaşırım sizlerle .
çok heyecanlandım senin için. sonuc umuyorum olumlu olur senin için. çok güzel bir duygu inan. sanki başka bir boyuta atlıyorsun. uçmak gibi :))))
mutlaka haberdar et olurmu .

sen çok temiz kalplisin. :))) gelecek.

sağol canımmmm inşallahhhhh

güzel heyecanlar bunlarrrr maaşallahhhh
iyi haberlerle geleceksin inşallahhhhh

sağol canımmmm inşallahhhhh

güzel heyecanlar bunlarrrr maaşallahhhh
iyi haberlerle geleceksin inşallahhhhh

canımsınız benim. sağol gülüm. valla. kaç gündür giremiyorum. hepinizi özledim. asya ya da rada bir telefonla sataşıyorum:))
şu yoğunluğumuzu atlatalımda dönelim eski performansımıza.
işlerimi toparladım. evime gidip dinlenicem. anneme çorbamıda yaptırdım:))
hepinizi öpüyorum kocaman. Allah gönlünüze göre versin inş.
sevgiler

bu arada doktorumuzla ailece görüşmeye başladık . bana seni kızım gibi sevdim dedi. geçen hafta hep birlikte yemeğe gittik:)))
çok güzeldi. nasıl rahatım doğum konusunda:))) anlatamadım yoğunluktan.

bu arada doktorumuzla ailece görüşmeye başladık . bana seni kızım gibi sevdim dedi. geçen hafta hep birlikte yemeğe gittik:)))

Canımmm çok sevindimm maaşallah maaşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder sağlıklaaa
hadi iyi dinlenmeler sanaa öpüyorum canımmm

sen yinemi doktor değiştirdin kız
Evet. Umarım bu son olur. Doktor da zaten beni "bu hastanedeki tüm doktorları görüyorum diyosun" diye karşıladı
Bende meleğimi istiyorum 4 ay önce düşük yaptım 4 haftalıkken 2 gün önce doktora gttm folbiol ve duphaston verdi bu ilaçlarla hamile olan warmı 1.5 yıldır bekliyrm
Hayırlısı canım. Umudunu kaybetme. Genelde düşükten sonra hemen birkaç ay içinde tekrar hamile kalınıyor
:))))))))))))))
Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin prensini hayatım.
bende çok heyecanla bekliyorum.:)
İnşallah canım. ALlah tüm bebeklere sağlık versin, ailelerine bağışlasın. En çok sağlıktan tedirgin olurum o da iyi çıktı, ne kadar şükretsem az
Böyle doktora can kurban

Bu öğlen ilk hamile kıyafetlerimi aldım. Bir etek, bir pantolon, bir body, bir tunik ve bir elbiseye 230 tl verdim Elbiseye falan bayıldım fiyatını gözüm görmedi.

Ankaradaki hamişler, SSK Çiftlik pasajı diye bir yer var. Alt katında BAC Hamile Giyim var. Fiyatları gayet iyi. Etek 40, pantolon 20-40, tunikler 50-60 tl. Ben ilk önce üst kata gidip ordan aldım birkaç şeyi. 25-30 tl kazıklanmışım Siz direk alt kata gidin. Ben de artık oraya giderim. Hem hamile hem tesettürlü olunca iş daha da zorlaşıyor. Bu mağazada hem düğün-bayramlık hem de günlük giyilebilecek bir sürü şey var

iyi oldu cnm ya bende bakayım pantolan lazım bana
bide tayt ve tunik istiyorum
bu pasaj tam nerde bildiğimiz ssk binamısı mı

inşallah canım:)artık çok düşünmüyorum yaa bu ay yumurtlama günlerinde çok streslenmiştim sonra dedim ben neden daha şimdiden böyle taktım kafama sonuçta doktorum haptan sonra 3 ile 5 ay arası hormonların düzene giricek stres yapma olmassa dedi ben daha ilk aydan takmaya başlamıştım şimdi adetim yakın yaa sallamıorum olursa çok güzel olur olmassa bi sonraki aya:)10 gün kadar önce göğüslerim kocaman olmuş uçları kocaman ve siyaha yakın ben hamile miyim diyee rüyamda ağlıyodum çok takınca rüyalar boyut değiştirir oldu hahah:)
senin kız yolda gelioooo hadi bakalımmm gamze:):)

yok korkma ama bu sıkıntılar normalmiş. diş hekimin halleder sanırım.
benim diş hekimim ortaokul arkadaşım. sağolsun her durumda yardımcı oluyor.

bende dişçime çocukluğumdan beri giderim.Ama 1-2 yıl önce muayyehanesini kapatıp devlete geçti..Başka dişçiye alışık olmadığımdan devlette gittim kendisine..İlgilensede malzeme ve zaman kısıtlı..

Şöyle dedi diş etlerin hamilelikten hatta diş etlerin büyüyebilir..Dişimdeki hassasiyetin sebebini anlamadı röntgende çekemediğinden oda kaldı..Dişimi temizledi gitmişken..Birde dediki ağzını günde 2 kere sirkeli suyla gargara yap..

Butikbebe.com dada güzel hamile kıyafetleri var..Fiyatlarda uygun

iyi oldu cnm ya bende bakayım pantolan lazım bana
bide tayt ve tunik istiyorum
bu pasaj tam nerde bildiğimiz ssk binamısı mı
Canım sakarya caddesine giderken sağda iş bankası var köşede, sol köşede de bu pasaj var. Üst geçitin ayağı oluyor tam. Zaten kocaman afişleri var hamile giyim diye.
Butikbebe.com dada güzel hamile kıyafetleri var..Fiyatlarda uygun
Orayı da takip ediyorum. Benim boyutlarım biraz farklı ve dolgun olduğu için pantolon almaya korktum netten. Ama pijama, çamaşır iyi. Bir de bu dediğim mağazada şu yumurtadan bebek çıkan bodyler 15 tl. Nette 20-25 civarı. İçimde kalacak onlardan bir tane almazsam

saol cnm bende bi bakayaım oraya bi şeyler alayım kendime
karnım çıktı hafiften

Günaydın kızlar...

Belim ağrıyor şimdi...Akşam sol tarafıma yatamadım sancı oldu...Sağ tarafımda uyumaya çalıştım çok sıkıntılıydı..

Gece rüya gördüüm 1 aylıkmış kız diyorlar...Ama benimmi bilmiyorum..Beşiği annemin odasında...Çok yaramaz bebek dersinizki 6 aylık.. Çok hareketli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…