• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

bende beklemeyi düşünüyordum ama bugun kahverengi tonunda lekeler geldi korkuyorum netten baktım yerleşme kanaması veya düşük olabilirmiş yarın doktora gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz :(

evet canım yerleşmeden de olabilir..

bende de olmuştu galiba adet olucam falan diyodum ama hamileymişim..

tabi dr a gitmen daha iyi için rahatlar belirsizlikten kurtulursun..

haber ver bizede..umarım sorun yoktur

Günaydın herkese

Pazartesi sendromunu atamadınız mı kızlar? Ben de yeni yeni işlere adapte olmaya başlıyorum. Malum bende hem pazartesi sendromu hem de tatil dönüşü sendromu var :37:

Bebeğimi görmek için son üç gün :34:

İyiyiz canım bebeğimle...

Cinsiyet malesef melli değil Ocakta kontrole gidecem.Anca ozaman herhalde belli olur...Gerçi kuzenimin bebeği 23 haftalık hala kendini göstermemiş:52:

ya bide böle nazlı bebişler var
ya ben çok meraktayım daha bu haftalarda sen düşün
bişeyler almak istiyorum ama
cinsyeti belli olsa daha emin alırım kendimden

ya bide böle nazlı bebişler var
ya ben çok meraktayım daha bu haftalarda sen düşün
bişeyler almak istiyorum ama
cinsyeti belli olsa daha emin alırım kendimden

Benimde elim cinsiyet belli olmadan birşeye gitmiyor..Bebek odası bakıyoruz mesela soruyorlar cinsiyet yok belli değil daha diyoruz..Belli olsunda yavaş yavaş alsak eşyalarıı

nasılsınız kızlar , ben hastayımmmmmmmm :((

Evet boşvere katılıyorum insanın eli bir şeye gitmiyor gerçekten sorduklarında artık cinsiyeti şu demek istiyor insan ama sabır öğreniceksiniz.

Bende cumartesi doktora kontrole gittim ilaç verdi iltihap cokmuş ouff ne yapcam bilmiyorum ilaç verdı ama yan etkılerı fena yaptı benı içmedim tekrar doktora gidicem verdiğini kullanamadıgımı söylıcem . Dünden beri kendimde değilim :(

Benim cimcimenin cinsiyetine tekrar bakalım yanlıslık olmasın dedik eşşek bacaklarını karnına cekmiş göstermedi ya . Elini yanagına koyuyor bişiler yapıyor bir görseniz varya ağzını bişi emiyormuş gibi yapıyormuş kardeşim taklidini yapıyordu heheheh

Benimde elim cinsiyet belli olmadan birşeye gitmiyor..Bebek odası bakıyoruz mesela soruyorlar cinsiyet yok belli değil daha diyoruz..Belli olsunda yavaş yavaş alsak eşyalarıı

ya evet kızlar için özellikle çok cici şeyler var
bakalım hayırlısı sağlıkla doğsunlarda
daisy dikkat et kendine
kızınada maşallah

Back
X