• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

boş ver hayatım. zaten iyice halsiz düştün bikere şunu anlamaları lazım sen bu durumda ne kadar verimli olabilirsinki..

orası olede bacım şu ırak işinden dolayı ıraklı adamlarla malezya ya gidecek ofisin büyük bir bölümü
burda doğru düzügün kimse kalmıyo
endişem o
ama çok halsiz düştüm gerçekten
kusmalarım azaldı
ama bulantım geçmiyo
yiyiemiyorum

orası olede bacım şu ırak işinden dolayı ıraklı adamlarla malezya ya gidecek ofisin büyük bir bölümü
burda doğru düzügün kimse kalmıyo
endişem o
ama çok halsiz düştüm gerçekten
kusmalarım azaldı
ama bulantım geçmiyo
yiyiemiyorum

aslına bakarsan sen rapor almadan sen söylemeden görmesi lazım onların bu durumunu. hiç acıma kalmamış valla.
ya ne halleri varsa görsünler bacım. sen kolaymı buldun bebişini. neler çektin . git raporunu al. iyice kendine gel.

aslına bakarsan sen rapor almadan sen söylemeden görmesi lazım onların bu durumunu. hiç acıma kalmamış valla.
ya ne halleri varsa görsünler bacım. sen kolaymı buldun bebişini. neler çektin . git raporunu al. iyice kendine gel.

aman ya nerde ole insan evladı
boşversene
aman allah büyük bacım ya

tabi canım. sen kafanı takma bunlara. git ve güzelce dinlen. bende düşünüyorum bu hafta işleri toparlayıp önümüzdeki hafta gelmemeyi. bakalım.

ya ofistee bide daha kötü oluyorum
çeşit çeşit insan var kimisi delirtiyo beni hiç dikkat etmiyolar
ter kokan
siğarayı içip hemen içeri giren
evdeyken daha az kusuyorum
mesala
çünkü miedmi kaldıran koku yok

bu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr

bu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr

aman ne güzel boşver keşke benimkide kız olsa

ya ofistee bide daha kötü oluyorum
çeşit çeşit insan var kimisi delirtiyo beni hiç dikkat etmiyolar
ter kokan
siğarayı içip hemen içeri giren
evdeyken daha az kusuyorum
mesala
çünkü miedmi kaldıran koku yok

aynen bacım bende öyleyim. ofise gelince sanki daha açık oluyo benim antenler:)
bir an önce çıksam şurdan diyorum.

slm kızlar gülümsün nasıl gitti doktor randevun gamze sende gittin mi kızlar sizde durumlar nasıl

Mrb canım herşey yolunda bu hafta cumartesi günü gittim kontrole. 2 hafta sonra ikili taramaya çağırdı. sıpamın kafası kocaman:))
doktorumuz ultrasonda bak koca kafalıya dedi:))

Back
X