- Konu Sahibi meleksimam
- #17.301
Günaydın. bayanlar
Nasılsınız?
benim bat yaklaşıyor nasıl sabırsızlanıyorum test yapmak için
Nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. bayanlar
Nasılsınız?
sakin ol batın bir iki gün geçsin ole yap hemen yapma
Gunaydın kızlar
Bu aralar pek giremiyorum yegen seviyorum da
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
inşallah canım ya hayırlısı bakalım sen nasılsın bebiş ne alemde
hanımlarrrrr nasılsınızzz
oh oh alıştırma yapıyosun yani
Biz iyiyiz bebeğimle. Kuzeniyle benim bebek tanışıyorlar şimdiden. Ben de bebek bakımı kursu alıyorumBuraya gelmişken tutamadım kendimi ufak tefek birkaç bebek eşyası aldım.Hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyatları.Pazar araştırması dayapmış oldum. Alacağım şeyleri aklıma yazdım. Kız bebek eşyaları o kadar tatlı ve çeşitliki hepgözüm kayıyor. Ben tontonuma krem,gri, yeşil ve turuncu renkler aldım. Daha çok yeğene çalıştık. Bebek alışverişi çok zevkli ya
Bu ikinci trimester gerçekten balayı galiba.Ağrım, sızım ya da başka şikayetim yok. Bebeği de hissedemeyince sanki hamile değil gibiyimAma karnım bayağı büyüdü
![]()
Belli olmadı canım. Doktor söylemedi. Netleşsin iyice dedi.ya oleymiş cnm geçen salı doktordaydık bizde
mide bulantıların 2 haftaya geçecek balayına gireceksin dedi
3 ay balayındasın sonraki şikayetlerin başka olacak dedi
deli gibi balayı dönemini bekliyorum kuzum
ama senin cinseyet belli olmadımı daha ya
baya büyüdü kuzun maşallah
sen kız hissediyodun demi?
benmi yanlış hatırlıyorum
Biz iyiyiz bebeğimle. Kuzeniyle benim bebek tanışıyorlar şimdiden. Ben de bebek bakımı kursu alıyorumBuraya gelmişken tutamadım kendimi ufak tefek birkaç bebek eşyası aldım.Hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyatları.Pazar araştırması dayapmış oldum. Alacağım şeyleri aklıma yazdım. Kız bebek eşyaları o kadar tatlı ve çeşitliki hepgözüm kayıyor. Ben tontonuma krem,gri, yeşil ve turuncu renkler aldım. Daha çok yeğene çalıştık. Bebek alışverişi çok zevkli ya
Bu ikinci trimester gerçekten balayı galiba.Ağrım, sızım ya da başka şikayetim yok. Bebeği de hissedemeyince sanki hamile değil gibiyimAma karnım bayağı büyüdü
![]()
Belli olmadı canım. Doktor söylemedi. Netleşsin iyice dedi.
Önceden kız hissediyordum ama artık erkek hissediyorum. Sanırım oğlum olacak20 aralıkta öğreneceğim cinsiyetini
Evet geçmesini bekleyeceğim 10 una kadar inş sabrederim
yafu nerdesiniz ne oluyo topiğimize
ay sonu ay başı... yıl sonuna doğru son adımlar.. maaşlar.. ufaktan ne vergi çıkarırız onun hesapları boğulup gittim ben bugün. elemanlarda yok hepsi sır oldu bugün yavvv.
galiba asboleve de ole
kayboldu cnm durum onu gösteriyo![]()
galiba asboleve de ole
kayboldu cnm durum onu gösteriyo![]()
evet yaaaa mahvoldummmm bu haftaaaa
bugün de elektrik kesildi daha yeni geldi dondummm burda yeaaaa![]()
sanırım öyle. bizden artık yıl başını atlatana kadar fayda gelmez hatta 30 ocağı görmemiz lazım:))) yeni eleman da başlasaydı..
aaa nasıl yani... elektrikler kesileceği zaman bilgi verilmiyomu size..
elektrik yoksa iş te yoktur bu saate kadar orda öylece kaldınızmı
Berbat bir dönemdeyiz yaa haklısın canım
Yok yaa bir anda gitti öyle burası istanbul kuzuuuuu
jeneratörümüz var ama ancak üst kata yetiyor bizde yukarı çıkıp oturduk öylece kızlara stok kontrolü yaptırdım bu arada bende ne yapayım canım çok sıkılıyor zaten![]()
iyi oda aradan çıkmış olmuş:)) ben o işlere karışmıyorum. yoksa çıldırırdım sanırım malzeme çeşidi çok burada.