• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

inşallah canım ya hayırlısı bakalım sen nasılsın bebiş ne alemde

hanımlarrrrr nasılsınızzz

oh oh alıştırma yapıyosun yani

Biz iyiyiz bebeğimle. Kuzeniyle benim bebek tanışıyorlar şimdiden. Ben de bebek bakımı kursu alıyorum :1: Buraya gelmişken tutamadım kendimi ufak tefek birkaç bebek eşyası aldım.Hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyatları.Pazar araştırması dayapmış oldum. Alacağım şeyleri aklıma yazdım. Kız bebek eşyaları o kadar tatlı ve çeşitliki hepgözüm kayıyor. Ben tontonuma krem,gri, yeşil ve turuncu renkler aldım. Daha çok yeğene çalıştık. Bebek alışverişi çok zevkli ya :emir_bebek:

Bu ikinci trimester gerçekten balayı galiba.Ağrım, sızım ya da başka şikayetim yok. Bebeği de hissedemeyince sanki hamile değil gibiyim :37: Ama karnım bayağı büyüdü :1:

Biz iyiyiz bebeğimle. Kuzeniyle benim bebek tanışıyorlar şimdiden. Ben de bebek bakımı kursu alıyorum :1: Buraya gelmişken tutamadım kendimi ufak tefek birkaç bebek eşyası aldım.Hem çok kaliteli hem de çok uygun fiyatları.Pazar araştırması dayapmış oldum. Alacağım şeyleri aklıma yazdım. Kız bebek eşyaları o kadar tatlı ve çeşitliki hepgözüm kayıyor. Ben tontonuma krem,gri, yeşil ve turuncu renkler aldım. Daha çok yeğene çalıştık. Bebek alışverişi çok zevkli ya :emir_bebek:

Bu ikinci trimester gerçekten balayı galiba.Ağrım, sızım ya da başka şikayetim yok. Bebeği de hissedemeyince sanki hamile değil gibiyim :37: Ama karnım bayağı büyüdü :1:

ya oleymiş cnm geçen salı doktordaydık bizde
mide bulantıların 2 haftaya geçecek balayına gireceksin dedi
3 ay balayındasın sonraki şikayetlerin başka olacak dedi
deli gibi balayı dönemini bekliyorum kuzum

ama senin cinseyet belli olmadımı daha ya
baya büyüdü kuzun maşallah
sen kız hissediyodun demi?
benmi yanlış hatırlıyorum

ya oleymiş cnm geçen salı doktordaydık bizde
mide bulantıların 2 haftaya geçecek balayına gireceksin dedi
3 ay balayındasın sonraki şikayetlerin başka olacak dedi
deli gibi balayı dönemini bekliyorum kuzum

ama senin cinseyet belli olmadımı daha ya
baya büyüdü kuzun maşallah
sen kız hissediyodun demi?
benmi yanlış hatırlıyorum
Belli olmadı canım. Doktor söylemedi. Netleşsin iyice dedi.

Önceden kız hissediyordum ama artık erkek hissediyorum. Sanırım oğlum olacak :emir_bebek: 20 aralıkta öğreneceğim cinsiyetini

:) ilahi seni yaaavvv. daha önce konuşmuştuk hatırlıyomusun. bebek için öyle çok bişey almıycam nasılsa gelir diyodun:))))
çok güldüm ama süperdi:)))

sanırım öyle. bizden artık yıl başını atlatana kadar fayda gelmez hatta 30 ocağı görmemiz lazım:))) yeni eleman da başlasaydı..

aaa nasıl yani... elektrikler kesileceği zaman bilgi verilmiyomu size..
elektrik yoksa iş te yoktur bu saate kadar orda öylece kaldınızmı

Berbat bir dönemdeyiz yaa haklısın canım
Yok yaa bir anda gitti öyle burası istanbul kuzuuuuu
jeneratörümüz var ama ancak üst kata yetiyor bizde yukarı çıkıp oturduk öylece kızlara stok kontrolü yaptırdım bu arada bende ne yapayım canım çok sıkılıyor zaten:14:

Berbat bir dönemdeyiz yaa haklısın canım
Yok yaa bir anda gitti öyle burası istanbul kuzuuuuu
jeneratörümüz var ama ancak üst kata yetiyor bizde yukarı çıkıp oturduk öylece kızlara stok kontrolü yaptırdım bu arada bende ne yapayım canım çok sıkılıyor zaten:14:

iyi oda aradan çıkmış olmuş:)) ben o işlere karışmıyorum. yoksa çıldırırdım sanırım malzeme çeşidi çok burada.

Back
X